Искам да отворя детски магазин, но се чудя.........

• 10 534
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
Внимавай със зареждането на детски играчки, непрестанно минават на проверки, има много забранени артикули.

# 16
Не четох мненията,но детски магазини-супер идея,деца има,раждат се и ще се раждат,помещението е ваше-идеално...обаче не знам защо имам усещането като чета ,че не се захващаш с любов...един вид...солта липсва на бизнеса ти,ако мислиш за печалба,няма да имаш...според мен,ако не се отдадеш и не се захванеш с любов!

# 17
Благодаря за отговорите момичета  Hug

Не четох мненията,но детски магазини-супер идея,деца има,раждат се и ще се раждат,помещението е ваше-идеално...обаче не знам защо имам усещането като чета ,че не се захващаш с любов...един вид...солта липсва на бизнеса ти,ако мислиш за печалба,няма да имаш...според мен,ако не се отдадеш и не се захванеш с любов!

Маргало напротив идеята ми е на сърце от вече почти година, разучила съм почти всичко, за печалба не мисля, по скоро в по-напатъшен етап. В началото ми се иска поне да избия парите които се вложат. Просто има малко доза страх. Знам че започна ли ще се отдам изцяло и може да се наложи да напусна работя, която все пак ще ми е сигурен доход. Абе хем ме сърби хем боли  Crazy

Иначе и аз имам наблюдения от кварталноте магазинчета. Хубавото е че в квартала наблизо няма друг детски магазин, по скоро има едина в който дрешките са от 60лв. нагоре. Смятам да има и детска кухня, АМ и пюрета. Та се чудя за това някакви специални изисквания има ли? В предишния ми квартал имаше точно едно такова магазинче с дрешки и храни за дечица и беше вечно пълно. От там и аз пазарувах за детето ми. Идеята според мен е да са разумни цените. Раучила съм от къде мога да взема детски дрешки на ниски цени - от сорта на 3-4 лв. Аз лично от там купувах на детето дрешки често и знам че са качествени......

Общи условия

Активация на акаунт