На почивка или в къщи Май-че гука, смее се и мръщи! Тема №13

• 12 419
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪ вече ми е неудобно да говоря за това  Blush Blush Blush Blush Blush , ама не мога да пиша лични съобщения на всеки. Бихте ли качвали снимчици на личицата на  бебоците, защото иначе в рамката няма да се виждат добре! Hug; БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!

# 151
аз не разбрах утре среща ще имаме ли?
иначе днес бяхме на ортопед- всичко ни е ок. Каза да се носим в слинга правички от третия месец, също и на хълбук от тогава. Да се слагаме седнали от 5-ти месец и в проходилката на 6 месеца.

# 152
аз не разбрах утре среща ще имаме ли?

Ами ...Бобито , аз съм на линия... за другите и аз не разбрах  Rolling Eyes

# 153
Галя, не бяха ли тези биберони за които говориш  Томи Типи, близки по форма и меки ,като майчината гърда.Ама в кой магазин ги има, освен в един в Банкя Wink незнам.

Тази марка я има и в пигис хаус Оличка, но мисля че ставаше въпрос за биберони за шишета, незнам дали имат и биби-залъгалки, но сигурно имат  newsm78 иначе Росита  Hug е писала за биба на Канпол дето много я харесват бебоците  baby_neutral Ще ги потърся и двете марки пък да видим...

# 154
Минолтичка утре целия ден ще ни е зает с разни административни разправии, документи за престой на скъпия и т.н.
Ние сме за следващата среща   love001
Аз все забравям да питам ама като оставя кърма в хладилника (2 пъти де) все след няколко часа се е утаила.
Така ли трябва да е или по някаква причина се е развалила?
И двата пъти не посмях да я дам на Ксандър  newsm78 и я льоснах в мивката.
Айла супер изглеждате на плажа .Каките сигурно се вълнуват да отидат до водата  Heart Eyes

# 155
Аз все забравям да питам ама като оставя кърма в хладилника (2 пъти де) все след няколко часа се е утаила.
Така ли трябва да е или по някаква причина се е развалила?
И двата пъти не посмях да я дам на Ксандър  newsm78 и я льоснах в мивката.

Felinka,така става.Разклащаш преди употреба и готово Peace И затопляш ...естествено.. Simple Smile

# 156
Ах Маева мерси Hug. Да не си мисля че е развалено . Много съм смотана  newsm47 Misc Baby Bottle пляс в мивката.

# 157
  • гр.Стара Загора
Добър вечер  Heart Eyes
Майчета да ви питам кога си лягате аз нещо не съм в ред  #CrazyВсеки ден ставам между 7,30-8,00ч. и цял ден щъкам.
Храня Евелин обличаме се и на разходка,после се прибираме играя си с нея и към 14.30-15.00 тя заспива най-дългия й сън е тогава до 18.00-18.30ч.,през това време аз готвя и чистя къщата и отново се приготвяме за разходка прибираме се къпим се и храним и тя заспива към 21.00-21.30 ,а аз се мотам до 00.00 или 01.00ч. и това е всеки божи ден като се има впредвид че през деня не лягам вече се чудя откъде тези сили и как издържам с толкова малко сън и тигели нонстоп  ooooh!Сигурно някой ще си помисли че съм се издухала но аз няма да му се разсърдя защото е така  Joy hahaha JoyАйде стига съм се оплаквала.
Айла много готино семейство сте сигурно е голям купон с двете малки големи каки и бебка Hug
MINOLTICHKA а на теб ти се чудя на ентусиазма за този колаж.Браво  smile3501.Ако за всичко си така надъхана да ти водя Еви във Варна поне знам че ще има добра свеки  smile3503 smile3502
А за лигите Евелин постоянно ги точи и освен нейни дрехи в количката за преобличане трябва и аз да си нося вече  Joy hahaha Joy
Вашите бебоци чешат ли си венците с чесалки вижте Евелин от 1 седмица не ги вади от устата си  и ръце и пелена абе каквото докопа http://may2009.snimka.bg/baby/bebe-evelin-na-mama-rosita.386200.14246478
Айде лека че имам още неща за оправяне  ooooh!

# 158
Росита и аз съм като теб , много малко спя . Уморена съм ама дори и да легна не мога да заспя.
Галя Томи Типи имат и залъгалки , но не са със същата форма като на шишетата , а са анатомични. Ние за това не взехме щото ми се видя безмислено. А иначе ги продават и във Вис Виталис  Peace

Момичета ето ви нещо за лека нощ , аз много се разчуствах  Embarassed
http://www.vbox7.com/play:973e996e

# 159
Мдаааа, и аз да се присъединя към Росита и Славаа...вижте само в колко часа пиша  #Crazy ставам в 6-7 и до 2 през нощта щъкам. Не лягам въобще денем, а ако ме питате какво съм правила друго освен грижите за бебо и аз не мога да ви кажа  newsm78 абе луда работа от къде сили и аз не знам... явно карам на батерии 100-кратно по издържливи от Дюрасел  hahaha ама не са презареждани отдавна и незнам до кога ще издържа така  Tired

От както взех да давам Био Гая режимът ни се измени и сега още се нагаждам  Mr. Green иначе нашия дълъг сън е 3 часа 3 и половина най-много и е около обед 12-13 заспиване и 15-16 събуждане, след това следват всеки час хранене, в промеждутъците игра в шезлонга, с мен или тати, носене на ръце за коликите, опити за следобедна разходка, които винаги се прекъсват от рев за папане и така...

Ето днес например се хранихме 9 пъти  #Crazy като обедния сън ни беше само 2,5 часа а пък сутринта след хапването в 7:30 му удари близо 4 часа сън до 11 и нещо  Shocked а утре ... утре всичко ще е различно от днес и както винаги ще ме изненадва с нови и нови неща  Crazy

Славаа, филмчето е страхотно  Hug аз направо си се разплаках   newsm45

За бибите залъгалки ще търся тази с която Роси е свикнала Еви на Канпол и ако номерът мине ще си му давам Авентските  Peace Теди направо си изяде ръцете тия дни, изобщо не мога да му ги извадя от устата, дори както си суче се дърпа от гърдата и си засмуква ръката  Shocked

Имам и друго питане към мамите ходили на ортопед в Горна Баня с направление по здравната каса (явно ние сме последните дето още не сме отишли на ортопед затова ще правим ред тази седмица да минем и това). Та питането ми е как стоят нещата с тези направления - чака ли се много за прегледа, и възможно ли е да си уговорим час по телефона примерно, че с бебо невиждам как ще чакаме, и как изобщо да избера при кого да минем на преглед или то си има дежурни  newsm78

Аз не държа да отидем точно там, но нали там са най-добрите доктори и затова, иначе ще съм благодарна на всяка мама, която сподели къде са минали прегледа по здравната каса и при кого.
   Hug

# 160
БОНДЖОРНО ПРИНЧИПЕСИ! Ето закуската и от мен, ако докато пиша някоя мама не ме е изпреварила  Rolling Eyes
РОСИТА това ми е работата. А от както не съм на  "служба" умирам от скука /естествено когато децата не се вихрят/, и си търся занимавки. С тази криза обаче няма много работа за вършене. Затова се забавлявам с тези колажчета и ми е много кеф. А когато ти е кеф.. как да спреш Simple Smile))) А за Евито ти казах, приемам я с отворени обятия Simple Smile))   bouquet ама и теб Simple Smile)))

БОБИТО АЗ ОТПАДАМ ОТ СРЕЩАТА, ИЗЛЕЗЕ ДРУГ АНГАЖИМЕНТ ИЗНЕВИДЕЛИЦА! ИЗВИНЯВАЙ!

Лек ден! Ние хукваме по задачки Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 08:48 от MINOLTICHKA

# 161
Минолтичка мерси за закуската,
от мен едно кафенце:

а за срещата- друг ден, няма проблем!

# 162
  • Велико Търново
Добро утро!
Вчера се видях за бързо с Loranholl и останах очарована от нея и кроткото бебе Тоши.Милото и най-възпитано си пи бирата на терасата и ни остави да си поговорим.Тоши проспа срещата както и Мина Mr. Green

Минолтичка,аз качих снимка на Мина в този албум дано не съм сбъркала Embarassed
http://may2009.snimka.bg/?profile,uploadinfo;aid=411188

А пък,ако нещо не съм направила както трябва ето снимка за колажа от моя албум
http://darboji.snimka.bg/baby/kr-shtene-mina-09-08-2009.410024

# 163
Добро утро  Coffee Мерси за екзотичната закуска и прекрасното кафенце.
Дени също се опитва да завира къде,кво набара в устичката,но мама винаги е нащрек  Party Постоянно си лапа лигавчето, пелената , ръцете, но съм забелязала че му се гади и гледам да не му позволявам да го прави.

# 164
Как сте момичета и бебета  Grinning

Аз не съм писала от доста време,но все сме в движение из страната и не ми остава дъх.Каката съм я изпратила при баба МИ в Казанлък да се гледат,а аз съм сега сама с Виктор.То така,все едно нямаш деца  Mr. Green Добро,послушно дете.Яде 5 пъти на ден по около 160 мл.Ляга в 21:30,става в 6:30.
   Току що се връщаме от консултация.Вече сме 6.300 и 60 см .Тоест за един месец и една седмица сме качили 1.400 и 4 см ,което е май множко и ще му спираме кранчето на детето.Започвам да разреждам АМ-то  Tired

Бяхме на моренце.Който иска да разгежда прилагам и снимков материал:
http://picasaweb.google.bg/elenasarafova/2009#

И още малко от Казанлък,да ме видите каква съм Убавица  Laughing
http://picasaweb.google.bg/elenasarafova/BaREoG#

А сега отивам да си слагам обица на пъпа,че от 6 години се каня и все нещо става,но сега вече нищо няма да ме разубеди  Crossing Arms Вече го сънувам пустия му пиърсинг  Crazy Ще снимам по-късно да се поФаля  Party

Лек ден от мен  Hug

Общи условия

Активация на акаунт