В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 203
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Оххх, идвам от кукунделата,

гледам, гледам ....  Hug  Hug

Айде пак се връщам

чаооооо

# 226
  • София
Добър ден.....Говорит Софие... Mr. Green

Здравейте слънчица,

Вече от нашенска българска земя!!!!! Hug Hug Hug
Радвам се, че снимките ви харесват. Можеше и по-добре да стане обаче...
Исках да хвана всички и всеки...и една обща снимка на фона на морето със
се децата... обаче не успях да сбера децата. Crazy
Голямо лудуване беше...брей....

Яничко, твоя кристиан изобщо не съм успяла да го хвана на кадър. Rolling Eyes
И още Луис на Кати...Май всички други ги има поне по веднъж. Peace
На следващата среща ще съм задобряла и гледайте само какво ви се пише... smile3508

Дани, и аз полсе видях че ме има на една фотографиа.....ама карай...вие си ме знаете
каква съм убавиЦа!!! 4470 Дано мама ти не хване нещо сериозно от тоз дъжд!
А за колите имате застраховка нали?

След малко пак ще дойда че излезе нещо спешно!

# 227
Привет сладурки  love001  love001
Муци,добре си се завърнала bgмислех вчера да се видим lalalalaама знам какво е последния ден преди пътуване newsm71  car003 byeтъй ,че остава за другия път newsm62
Кате,де си бе мило,да не те погнаха със задачки още от първия работен ден newsm78не се сърди и моя големия син го нямо по снимките,ама те пък сптяха ли се,че да ги снимат newsm78
Кафенце,много гледане smile3502
Дани,когато купуваш климатик  гледай да е скъп,че излиза с евтини разходи newsm10...макарче повечето брошури и реклами са фрашкани с ментета smile3511...залагам на ,,Тошиба"

Хайде почерпка

нещичко да се разхладим
Хайде приятен ден на всички lovekiss Kissing Heart

# 228
ЗДРАВЕЙТЕ МАМКИ-СЛАДУРАНКИ ! smile3525            КАТЕ,благодаря много за паролата за кукунделата..,but i have it ,allready..! Аз отдааавна си влизам в албумчето и даже не ми иска нито password,нито user , тц. нищо !       Всьщност ми ги поиска само пьрвия пьт , аз ги вьведох и оттогава нищо не ми иска, влизам си "като у дома си " hahaha !                                  МУЦАНКЕ ,разбира се че не си го "хванала" моя син-ма той е "неуловим" просто....... ooooh! Моят мьж ,като го снима с psp-то ,след това ми обяснява :" ето тук сме в зоопарка...,това са папагалите,....е това са щраусите, това са им яйцата,.......а това размазаното,което се движи непрекьснато е ..синьт ти..! Joy hahaha   Така,че ето защо "извьобще" не сьм учудена ,дори бих се изненадала ,ако беше застанал и той с другите деца кротко за снимка. ooooh! Тогава сьс сигурност щях да извадя термометьра ,за да проверя дали всичко е наред......! tooth rotfImbo rotfImbo

# 229
Гут`н  абееееендддд!

Мацоранки, мен днес вече ме врътна шайбата с уреждането на някои дИкИменти по почивката ни...
нали заминаваме в другиден... newsm49..........та едва сега успявам да си седна на г*зО Mr. Green...
Радвам се че тук още витае жизнерадостната атмосфера след ларнакската среща.... Hug Hug Hug...

Дани, за ядовете с возилата добре че са тръгнали на оправия..., ама не разбрах вие в купом ли се върнахте от БГ или синковеца остана още малко там?... newsm78... Апропо кога ви почва в Кипро учебната година?

........ Моят мьж ,като го снима с psp-то ,след това ми обяснява :" ето тук сме в зоопарка...,това са папагалите,....е това са щраусите, това са им яйцата,.......а това размазаното,което се движи непрекьснато е ..синьт ти..! Joy hahaha  
Joy Joy Joy Ееее, Яничко, голям майтап Joy Joy Joy.... ама радвай се че ти е пъргаво детето Hug....
ти сЯ кво искаш?!- да е като някой старик newsm27 да дремуца на едно място... hahaha

Миреле, и аз те мислих с тия пожарища в непосредствена близост, мила... Confused... и се радвам че по никакъв начин не сте засегнати Hug

Пепитче, нямащ грешка шЪ знаЙш  Hands Thumbsup.... спокойно ще замина на почивката като знам че кой-кво-праЙ ти софрите ги редиш.... и тук народонаселението гладно и жадно няма да остане Mr. Green

Линче, как мина пробата на роклето, душице?.. надявам се напълно удовлетворително coolcool

Ехоооо, "говорит Софие" hahaha....Муцинко, пиле шарено, ще се наложи да си влезеш пак в предишната функция........ поне за пускането на следващата тема..., щото мен шЪ мЪ`Й Фанала липсата.... fiuuuuuu......
Единствено което мога да помогна е да пусна утре вечер анкета с предложени заглавия..... Знам че сме още на 16-та стр. /демек раничко е/, но по-късно няма вече да мога..., пък и до утре-вечер ще сме стигнали поне края на 17-та...
Така че моми и булки ненагледни, давайте идеи..... newsm26..... Моята, предвид задаващата се нова учебна година е:
И у Кипро, и в БГ на есен с песен пак школόто ни зове!

Е, чао ви и хубава вечер!

# 230
Блонди,доживяхме да чуем най после,
че и ти ще тръгваш newsm10..понеже малко не даваше никакво инфо
по случая мислех,че са се разминали нещата....А сега кажи има ли кой да ви пази,
че такива симпатяги сами newsm78да не въ крадне некой чуждоземец newsm78
или нямате нужда от пазачи Joyаз да попитам,че нали знаеш малко любопитна си падам  love001

# 231
  • Larnaca, Cyprus
малко кратко включване преди да съм заспала Embarassed
днес нали първи работен ден уф ужас развали се компа на работа че нали муци оправи тоя в къщи че на сега от нас ще пишем hahaha
миреле тия пожари мила дано да не стигнат да вас ама кво взе да става всяка година по същото време хоооооп пожарче и не едно  newsm78 #Crazy
дани  климатика гледай да има по дълга гаранция и сервиз другото кво да ти кажа зависи ......аз в старата къща като бяхме преди под наем имах едни куча марка ама си вършиха супер работата ......сега в нашта съм наслагала насякъде Митсубиши и съм много доволна Peace...
линаваля ви викаш.... добре добре вие ще се изсушите а фотоапарата опазихте ли или  Cry Cry
пепи да правилно позна погнаха ме от първия работен ден  #2gunfire хуБаво че компа се развали та оставих малко и за утре Mr. Green
блонди учебната година почва от 10 ама може да има и закъснения заради грипа ... newsm78 чакаме упътвания по ТВ то те ще си кажат хората ..............а вие браво браво най накрая почивчица  Peace Peace........а заглавие в момента ме мързи да мисля но утре ще пратя коооооооооооолкото се сетя  Hug
лека нощ от мен и стига сте висяли в таз Кукендела че ще изкукате съвсем Joy Joy

# 232
БЛОНДИчКА, аз не знам за другите,но мен за заглавие на новата ни темичка твоето предложение много ми допада ! PeaceТа , да попитам- не може ли да минем и без нови ,други предложения..?  newsm78Не че ме мьрзи да си понапьна сивото вещество,..ами ей-така...,един вид да отдадем малко чест, по случай заминаването на нашият "естетико-художествен оформител "...! А ?  bouquet

# 233
Здравеите моми4ета, интересужаме се с мажа ми за работа в кипар как стоиат не6тата с намирането на работа квартирите какви цени са,детските градини добри ли са ,как се даржат кам нас балгарите споделете ва6иа опит при установиаването ви в тази страна всика информациа 6те ми е от полза благодариа ви  bouquet Hug newsm51 newsm51 newsm51

# 234
  Кати, и ние на Мицубиши сме се спрели въпреки, че са малко скъпички. Чудим се колко БТУ да е, т.е. 18-ка или 24-ка...Това зависело от площта на помещението. Ако имаш представа у вас как е, дай повече инфо, моля те!

# 235
                                    newsm03 Привет,МОМИчЕТА! КАК СТЕ?     newsm03         ЛИНчЕ-  спокойно,положението вече е овладяно .Доказаха ,че били умишлени палежи едната версия ,че ревнив албанец подпалил изгората си и тя докато бягала подпалила гората newsm12 другата версия е палеж, чиято цел след време е закупуването и на безценица на земята и постояването на молове  newsm12 в края на краищата резултата е една огромна екологична катастрофа,промяна в климата ,влияние вьрху вьздуха,огромни щети .Планините около Атина са без дьрвета.........      Блонди-приятна почивка  желая ти 100 % RELAX  newsm81  sleepuu  и да се вьрнеш ето така  newsm44 newsm44 newsm44            KATY6- newsm51-споко ,мила вече всичко е О'К .      palmelita-  Hug-здравей!    аз не мога да ти помогна с прясно инфо като заминавах бяха още визите така ,че дано другите момичета се включат    от мен ЛЕКА И СПОКОЙНА НОщ! newsm46

# 236
  • София
Ехооо....има ли будни?

Аз смятам да оправям багажа от пътуването...сега... hahaha....след малко де! Mr. Green

Палмелита
, добре дошла!  bouquet
Като за начало можеш да погледнеш инфото на първа страница от тази тема.
Има синтезирана доста интересна информация. В предишните теми също са
дискутирани неведнъж въпросите които те вълнуват. Peace Аз лично не живея в Кипър, но мога да ти кажа, че всичко, където си и каквото и да правиш е въпрос на лично възприятие на света и обстоятелствата.
Забравих..Моля те, ако не представлява проблем
да се регистрираш! Hug

Блонди, разбира се, че ще пускам! На вас приятна ваканция....От сега пожелавам, че после може да се отвея някъде.... Laughing

Миреле, много опасно това с пожарите. Дано свърши скоро! Peace
Ти дали не е добре да си имаш нещичко приготвено в случай на екстремални ситуации?
newsm78 Да не се налга де, ама все пак.

Пепитке, синО ти го има на една снимка...е вижда само половината, ама е там! Flutter

Сладки сънища и спокойна нощ на всички ви! Hug Hug Hug

# 237
ПАЛМЕЛИТА,добре дошла и от мен ! wavey                Извинявай,ама ти много така...с тия "милиционерски" вьпроси....от вратата за краката..... Stop !    Разкрий малко инфо за теб и семейството, че да разкрием и ние после "тайните на Афродита'.... Wink

# 238
Добро утроооооооо   bouquet  кафенцееееееееее:

И едно специално за Блондиииииииии ,с пожелание да изкарат с Лорка една почивка изпълнена само с приятни емоции   bouquet:
Кати,добре,че бяхте вие с Муцка да сложите малко  в  ред - тези  мои``свободни съчинения`` в албума   Crazy Embarassed

Има на снимките едно къдравичко детенце....голяма симпатяга ---чие   е?
Чаровницита на Ан я знам,бебока и него.Разпознах и на Пепитка малката.Алекс си я знам-тя е стар кадър ,както и Анастаси./Луи -липсва/...............

Отивам пак да ги разгледам,може и  да имам просветление  Embarassed

# 239
Жужи ако става жъпрос за  това:
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2871/267297417414814121251268 … RmcYOT1c8Xr7w.JPG
Моята жаба е

Общи условия

Активация на акаунт