Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?

Дано мама ти не хване нещо сериозно от тоз дъжд!
мислех вчера да се видим
ама знам какво е последния ден преди пътуване
тъй ,че остава за другия път 
не се сърди и моя големия син го нямо по снимките,ама те пък сптяха ли се,че да ги снимат 
...макарче повечето брошури и реклами са фрашкани с ментета
...залагам на ,,Тошиба"

КАТЕ,благодаря много за паролата за кукунделата..,but i have it ,allready..! Аз отдааавна си влизам в албумчето и даже не ми иска нито password,нито user , тц. нищо ! Всьщност ми ги поиска само пьрвия пьт , аз ги вьведох и оттогава нищо не ми иска, влизам си "като у дома си "
!
Моят мьж ,като го снима с psp-то ,след това ми обяснява :" ето тук сме в зоопарка...,това са папагалите,....е това са щраусите, това са им яйцата,.......а това размазаното,което се движи непрекьснато е ..синьт ти..!
..........та едва сега успявам да си седна на г*зО
да дремуца на едно място... 
....
......
..... Моята, предвид задаващата се нова учебна година е:
хуБаво че компа се развали та оставих малко и за утре
Привет,МОМИчЕТА! КАК СТЕ?
другата версия е палеж, чиято цел след време е закупуването и на безценица на земята и постояването на молове
и да се вьрнеш ето така

Извинявай,ама ти много така...с тия "милиционерски" вьпроси....от вратата за краката.....
! Разкрий малко инфо за теб и семейството, че да разкрием и ние после "тайните на Афродита'....