Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?

Много са добри наистина, пък отдолу роклята се е получила равна
- а като я "накривят" цялата последователно май ще си дойде точно на мястото
А обувките като си нахлузих заедно с роклето - пасват сууупер 
го занесохме точно преди да ни запраска
Само дето май настинах и ми се мае главата, пък днес следобяд съм все по посолства (ама не да оправям мои си неща

Утре, момичета, на пробата с почти готовата рокля ще снимам
Аааа, сега видях, че нещо са се бъгнали снимките, които качих вчера. Ще се опитам да ги кача наново, надявам се вече да няма дублиране
Извинявай,ама ти много така...с тия "милиционерски" вьпроси....от вратата за краката.....
! Разкрий малко инфо за теб и семейството, че да разкрием и ние после "тайните на Афродита'....
по касно

и съм писала за нея,чак се чудя като изобщо не ми е позната 
..Тук пък един ревнивец беше закопал жена му в земята...и я откриха почти след месец
хайде и роклето да види да го обсъдим
и сигурно вече сте спим спокойно
,фризьор,гримьор и т.н пробни прически готово ли е всичко
ако прочетете внимателно тези теми са обсъждани безброй пъти...успех
(като казах на мъжото падна от смях
)но тази нощ ставах да покрия децата с нещичко,че ми се видя хладно...иначе не е лошо да се разхлади,че то такава жега вече байгън.....а днес ходихме през деня на плаж
и беше страхотно...ще използваме още малко докато тръгнат децата на у-ще ,че после и да искат няма да стане 
до послеее
ОНЛИ!!! Да му се не види и глад ... то карпузче ти се преяде, то към Зорпас те задърпа душицата ..... Нейсе!
Ма не съм ли загадъчна 
........ па и с епилатора бръмчах и още кво`ли не....
..........., та същата работа и тая "любезна"
гостенка днес..........., само дето аз съседите си ги познавам и даже и по-върви да нахълтам с тон у тях и ръце в чупка на "Ф"
..., а милата дама за сефте се явява..., нахлува в дома ни /темичката/ и отпочва да търси съдействие, ама държейки ни тон.....
.... Пък и как разбра че в предишните теми инфото е остаряло
....... Ех, поизнервих се допълнително тогава, че днес и без друго ме тресе нервата пред пътуването утре..........ама нейсе.....
......, но нИ рИветИ многУ за менИ
...аз имам друг проблем
и единствената мисъл в главата ми е ,че съм гладна за нееееееееещо сладичко
и сутрин съжалявам
и всеки ден си казвам,че няма да се повтаря,...ама само си казвам
...ще те имам в предвид при сервирането
най важното да сме хубави за почивката,а останалите неща ще се наредят сами.
...ако не се вклучиш утре приятно

да не се чудем къде да обикаляме