В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 202
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
Добрутро!  Hug Hug Hug
Блонди, да си изкарате страхотно! И аз като Пепита да полюбопитствам - кога да ви чакаме  Grinning

Много добре мина, копринката е готова, като излята е  Peace Много са добри наистина, пък отдолу роклята се е получила равна  Laughing, а не крива както обикновено, и сега ще ми я кривнат накрая, като сложат и дантелата на бюстието и отделните апликации от кръста надолу. Малко по-длъжка излиза, но и така отива  Crazy - а като я "накривят" цялата последователно май ще си дойде точно на мястото  Laughing Много хубаво пада платът, но ще сложат малко тюл на подплатата за повечеко обем  Wink А обувките като си нахлузих заедно с роклето - пасват сууупер  newsm19

Кати, аз все се боря с гръмнали модеми покрай бурите, ама знам че вие на Кипро си страдате по дефолт с интернета и т.н. - ще го мисля и аз на нашия остров  Crazy  photo го занесохме точно преди да ни запраска  Flutter Само дето май настинах и ми се мае главата, пък днес следобяд съм все по посолства (ама не да оправям мои си неща  Wink).

Миреле, много се зарадвах вчера като чух добрите новини, ама нали знаеш, че докато не се потуши и последното пламъче не мога да се успокоя. Имам приятелки на почивка сега по островите и те се чудеха какво може да накара някой да изгаря домовете на хората. Ами алчността е еднаква навсякъде, и сляпа... Това за албанеца много "романтично"  Crazy - аз като инсайдър в Атина, нали знаеш защо в най-голямото БГ заведение, изградено с гръцки пари, на Септемвриу, пускат само българи и гърци? Щото ако някой албанец си хареса българка, създава проблеми  Crazy А знаеш ли какъв е идентификационният критерий - щръкналите уши  Laughing

Цвети се губи, надявам се да са добре с бебо  Hug Hug Hug

Блондиииииии  cow Kissing Heart bye

П.П. Фотоапаратът е готов  newsm44 Утре, момичета, на пробата с почти готовата рокля ще снимам  Hug Hug Hug
И междудругото, качих някои скромни мои снимки в Кукунделката в "Това сме ние". Нищо особено  Simple Smile Аааа, сега видях, че нещо са се бъгнали снимките, които качих вчера. Ще се опитам да ги кача наново, надявам се вече да няма дублиране  Peace

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 10:49 от ThracianLina

# 241
Поздрави и от мен lamiata spaska! Прочетох информацията в началото на темата ви, но не открих някои неща като вериги супермаркети, цени на основните хранителни продукти... и също жилищата под наем обзаведени ли се предлагат или не? Въпроса ми е за Лимасол, ако някой има информация да ми пише.  Hug

# 242
ПАЛМЕЛИТА,добре дошла и от мен ! wavey                Извинявай,ама ти много така...с тия "милиционерски" вьпроси....от вратата за краката..... Stop !    Разкрий малко инфо за теб и семейството, че да разкрием и ние после "тайните на Афродита'.... Wink
имам нужда от спе6на информациа а не от загуба на време преди6ните теми не ме интересуват за6тото информациата там е стара,ако желаете да помогнете просто го направете  а пак приказките на  lalalala по касно

# 243
  • София
Относно супермаркетите Чичко Гугъл знае.... Mr. Green

http://www.orphanides.com.cy/
http://www.carrefour.com.cy/ предипното Chris Cash and Carry
Има и много други варианти за пазаруване - така наречените периптера, фурни
и т.н.

Ламке Спаске ти регистрираната Палмелита ли си? newsm78

А, очевидно не си......Писали сме заедно с Палмелита. Да не сте решили да се местите от Швейцария в Кипър?

Мила ми Палмелита, старите теми не са толкова стари...пък има изказани доста гледни точки. Разбира се, че момичетата ще ти помогнат, въпреки директния ти тон. Всеки гост е добре дошъл, но искрена и споделена информация от сърце бихме дали на регистриран член на форума. Благодаря ти!

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 17:24 от Муци

# 244
Палмелита,много елегантно се    е изказала Муцка.  Flutter
Не с рогцата напред,бе моме.
Ние тук да не  сме скок-подскок ,който свирне и на часа /всеки ден,през ден /едно и също да разказваме.
Ами малко време ще загубиш в четене,щом си решила да правиш някаква радикална промяна в живота си.
Пък и така на `зулла` ли реши да пътуваш към Кипър?Кажи какво знаеш ?Колко е голямо детето ти.........за да получиш и адекватен отговор.Език знаеш ли.........???

# 245
здравейте падружкида видим какво се случва тук
А никой не е наготвил newsm78
Хайде да не каже Блонди Hugче не си върша както трябва работата

несто по-калорично
приятен апетит newsm22
Блонди,готов ли е багажа newsm78...за колко дена ще липсвате....приятна почивка и да не забравиш апаратчето smile3509
Аз направих снимки,но не знам как да ги кача newsm78
Муце,ти още ли си в отпуска newsm78...оправили вече натурията от пътуването...гледа,и пак отивам  в кукунделката  да не би да съм пропуснала някоя снимка където казваш
Цитат
синО ти го има на една снимка...е вижда само половината, ама е там! Flutter
,че то от децата не мога да ги разгледам на спокойствие hahaha
Кате,
Цитат
учебната година почва от 10 ама може да има и закъснения заради грипа
за кои у-ща се отнася newsm78,че на мен ми казаха,че малките започват на 5.ти newsm78..дали да не званна да питам newsm78
Дани,купувай Мицубиши и не се замисляй...незнам от къде ми е дошло на акъла тази Тошиба newsm78 newsm62 и съм писала за нея,чак се чудя като изобщо не ми е позната #Crazy
Миреле,слушам за пожарите,но тази версия за албанеца от теб я чувам...много неприятно ако е истина #Crazyто вече да нямаш вяра на никого smile3516..Тук пък един ревнивец беше закопал жена му в земята...и я откриха почти след месец newsm78
Жу,мерсаш за кафенцето Hug
Лина,май вече всичко е готово за голямото събитие marriedхайде и роклето да види да го обсъдим smile3521и сигурно вече сте спим спокойно smile3534,фризьор,гримьор и т.н пробни прически готово ли е всичко newsm78
Спаске,Палмелита welcomeако прочетете внимателно тези теми са обсъждани безброй пъти...успех
Милички,тук се разхлади #Crazy,температурите паднаха следобед и ношно време Peace..вчера ходихме следобед на плаж и ни стана студено cold(като казах на мъжото падна от смях smile3532)но тази нощ ставах да покрия децата с нещичко,че ми се видя хладно...иначе не е лошо да се разхлади,че то такава жега вече байгън.....а днес ходихме през деня на плаж sunи беше страхотно...ще използваме още малко докато тръгнат децата на у-ще ,че после и да искат няма да стане newsm25
Хайде до после,че малко домашни задължения да свършем cook clean prostorдо послеее  love001  love001

# 246
......  Мила ми Палмелита, старите теми не са толкова стари...пък има изказани доста гледни точки. Разбира се, че момичетата ще ти помогнат, въпреки директния ти тон. Всеки гост е добре дошъл, но искрена и споделена информация от сърце бихме дали на регистриран член на форума. Благодаря ти![/color]

.....и понеже говорим за гледни точки, един страничен съвет от мен: сиренето, хлябът, токът и бензинът не са най-важното като си тръгнала, ами нагласата. Пък да смяташ, че някой ти е длъжен, това е най-сигурният начин, че няма да получиш съдействие  Peace
Казвам ти го от положителния опит, който имам, и който има мъжът ми - и двамата сме възпитани да не смятаме, че хората ни дължат нещо  Peace Пък нормалният стандарт ще дойде от само себе си. Момичетата дори са прекалено любезни като ти отговарят - както виждаш 'териториално' принадлежа към друга държава, та се чувствам по-свободна като страничен наблюдател да се изкажа. Ако напишеш такова нещо в гръцката тема, бъди сигурна, че никой няма да уважи думите ти  Peace

В Кипър съм живяла отлично, въпреки че отидох там съвсем сама на 20 - но бях проучила много много неща предварително, защото информацията никога няма да ти е достатъчна на място. А и имах на кого да се обадя в спешен случай (който възникна още като пристигнах на летището).

Но спирам с безплатните съвети дотук, тъй като както ти самата каза, това са празни приказки. Успех, късмет и бъдете здрави всички в семейството!

# 247
Добър .....  newsm78 вечер, мили мамини! Как сте по икиндия?? Я някоя по-хакерка да си прати имеил, за да изпратя моите /ваши/ снимки от срещата, че да ги публикува! Аз не знам кога ще се "спогодя" с кукунделата, ще "заговорим общ език", така да се каже!  newsm78  newsm78 Сложничко ми се вижда "на първи прочит"!  Crazy
И така ...
Тука гледам и менюто присъства ...
ама Пепитич, някои са на диета и им се пукат очите за сладкиши и сладолед  #Crazy  #Crazy  #Crazy
А, да не забравя да докладвам тъжната истина - за 12 дни 4 кг  Cry ОНЛИ!!! Да му се не види и глад ... то карпузче ти се преяде, то към Зорпас те задърпа душицата ..... Нейсе!
Е това е! Стискаме зъби и продължаваме!

Айде, мами, че колежката ме кани на кафе - поне то не е калорично  smile3515

Линка, пишем заедно, не си хабете времето в излишни обяснения, момичета! Ако дамата пожелае, сама може да си помогне!
Баааййййййй

# 248
Права си, кафенце, както винаги  Hug
Ами хайде който иска да ми пише на лични, много обичам да качвам снимки като съм на линия  Grinning

Пепитче, тяяяяя дългааааа тая тема  Laughing Хайде ще я оставя в комплект с роклето утре, че да "скалъпим" съвсем картинката  Hug Имам там разни идеи, пък която каквото се сети - да дава насам  Party Ма не съм ли загадъчна  Mr. Green

Мацки ,да ви кажа - в Посолството на Босна и Херцеговина мина суууупер  Peace На такава весела мешавица от езици досега не бях присъствала  Laughing Нов член от немското посолство ги обикаляше всичките си колеги подред да се представи. Та се наложи да превеждам на сръбкинята (страхотна дама), от английски на БГ и нейните думи - от сръбски на английски на немеца  Laughing Но той пък живял в Сараево покрай кризата там, таааа... Абе стана като по турските сериали: "Аха, ясно.... Много ви благодаря"  hahaha
Накрая получих покана за гостоприемство от дамата да й гостувам в Сараево като й свърши тази година назначението, както и дом й тел.  Heart Eyes

Цункиииии, светът е едно  bowuu

# 249
Ахойййй, панечки!...

Момичета, цял ден търчольотя насам-натам nuts........ па и с епилатора бръмчах и още кво`ли не.... hahaha hahaha.................. само сварих да метна едно оЧо в темичката по едно време..., таман колкото да се ядосам на  Twisted Evil на нечий недодялан начин да търси съдействие........ Абе все едно както аз сега заминавам на почивка, да ида у съседите да поискам да ми поливат цветята докато ме няма..., ама да вляза с гръм и трясък през входната им врата,със взлом едва ли не... и да им се развикам... #Crazy afwitch af..........., та същата работа и тая "любезна" #Silly гостенка днес..........., само дето аз съседите си ги познавам и даже и по-върви да нахълтам с тон у тях и ръце в чупка на "Ф" Mr. Green Joy..., а милата дама за сефте се явява..., нахлува в дома ни /темичката/ и отпочва да търси съдействие, ама държейки ни тон..... #Crazy bambam.... Пък и как разбра че в предишните теми инфото е остаряло newsm78....- чудя се просто newsm78..., щото за да извадиш такова заключение трябва сам да си наясно с по-нова информация...., пък ако си наясно що питаш аджаба smile3537....... Ех, поизнервих се допълнително тогава, че днес и без друго ме тресе нервата пред пътуването утре..........ама нейсе.....

Милички, СФинявам сЪ че поотделно не мога да ви обърна внимание, ама имам още нещо да дооправя по багажа, пък и да си отпочина малко, че утре сабалян друм... newsm49......, но нИ рИветИ многУ за менИ Mr. Green.... ще съм офф само за седмица...и живот и здраве на 3-ти септември се връщаме....

Безброооой целувки и прегръдки на всички..., ще ми липсавете, ей - вие сте ми второ семейство!!!...

# 250
Кафенце,
Цитат
ама Пепитич, някои са на диета и им се пукат очите за сладкиши и сладолед  #Crazy  #Crazy  #Crazy
А, да не забравя да докладвам тъжната истина - за 12 дни 4 кг  Crying or Very sad ОНЛИ!!! Да му се не види и глад ... то карпузче ти се преяде, то към Зорпас те задърпа душицата
кураж....всички сме минали през този етап Peace..знам,че е трудно,но не се отчайвай..все пак си минала изкушителния период....сега остава търпението и най -вече ината да продължаваш с ритъма newsm10...аз имам друг проблем Twisted Evilкато се събуди бебка и докато се натутка да заспи,аз съм се разсънила smile3506и единствената мисъл в главата ми е ,че съм гладна за нееееееееещо сладичко smile3514 smile3511 и сутрин съжалявам newsm45 и всеки ден си казвам,че няма да се повтаря,...ама само си казвам newsm48...ще те имам в предвид при сервирането  love001
Лина
Цитат
тяяяяя дългааааа тая тема  Laughing Хайде ще я оставя в комплект с роклето утре, че да "скалъпим" съвсем картинката
а ние как ще заспим newsm78то от любопитство дали ще ни хване сън newsm62...
Блонди,гледам приготовленията вървят с пълна пара 4470най важното да сме хубави за почивката,а останалите неща ще се наредят сами. newsm51...ако не се вклучиш утре приятно travel sunи да си ;починете и заради нас hahahaЗмейка сигурно няма търпение Hug

# 251
Абе,Блондорче,душко златна,недей така с това "второ семейство",че има и чуФствителни тука,...на мен малко ми трябва... Cry Cry Cry              Желая ти от сьрце да изкарате с Лори прекрасни мигове на почивката,да ви останат незабравими спомени,много смях и веселбЪ...,но най-вече да си починеш и да забравиш за всичко "тежащо",поне за седмица...! Hug                                          А  отностно грубото,но пьк за сметка на това типично по байганйовски "отворено" и "некакси така ГЪЗарско " нахлуване в темата ни,просто бих използвала клишето "убий........ с мьлчание ! Stop                                               П.П. Между другото, "дадох" я на модератор" !!! Mr. Green                    Не сьм аз толкова интелигентна и сдьржана като Муци и Лина... Wink.....еввала на тях Peace Peace Peace

# 252
Здравейте милички..... Hug

от понеделник ме е започнала седмицата и само ви чета....такa разтоварих малко на острова,че още в неделя влязох в действителността(мъжо ме зарадва с новината,че едното момиче,което отговаря за профилактиката на пациентите искала по-висока заплата и щяла да се отказва,а те имат доста пациенти за профилактика.....и вече много ни идва на нагорнище..ама да сме здрави!!!) Но моите семейни ме намират отпочинала и заредена с положителна енергия и мъжо каза,че пак щял да ме изпрати при вас на "рехабилитация"... Wink

И така....още в понеделник на пат да взимам Ади от яслата ми се спука гумата на магистралата!!!!Хубаво,че не карам барзо...абе Господ ме е пазил!Батерията ми на телефона почти празна;и беше вече 17:15,а детенце трябва да го взема от яслата до 18х....и мажо е втора смяна на работа...а има и 50км до детската... ....звъня му ха мобилния,разбира че работи...а аз не знам номера на практиката/вече го имам/....и сам на патя,а еднa жега,едно слънце пекнало ми насреща....и хубаво,че се сетих да се обадя на приятелката на колегата на мъжо....и така....хубаво,че "сватя Енриko"
( на "приятелката"на Ади-както я наричат в детската- бащата взел Ади с тях,та мъжо ходи да го взима от хората,хубаво,че ги познаваме и вече сме си ходили на гости,....а за мен беше порачъл пътна помощ,която ме закара в автокъщата,че там изчаках моите хора!!!!....мъжо реагира светкавично,като си отказа останалите пациенти,та пак сме на загуба...ама да сме здрави!!!!! Praynig

Днес пак моят синковец нещо температура се опитва да ми вдига,че си задавaм въпроса,защо винаги след като си бил на почивка и се прибереш,започва такава "черна серия"....?????Дано не е нещо сериозно,че и с тоя свински грип....та и утре на мач ще ходим вечерта....

....та това ,мили мои,нямам с кво да ви се похваля.... Sad

Проблема със снимките съществува при мен все още-регистрирах се и като вляза в кукунделата веднага ми излизa името горе,но нищо не ми зарежда...проблема е в мен...щом всички ги видяхте...или интернета,или ми е пален много лаптопа....ще ходя да ги гледам някаде другаде...ох,как звучи.....та така Кафенце,можеш да ги метнеш тия снимки и на мен на майла: desi_sara@web.de.......shte сам ти мн благодарна! Hug

На всички Ви пожелавам хубава вечер,на тези,които са се запътили на ваканция-нека тя да е весела и многооооо поздрави.... Laughing  bouquet

# 253
  Е, мацоранки, ние отпрашваме...

Сърдечно мерси на всички за пожеланията за хубаво изкарване... - надявам се да е такова...

Хайде πολλά φυλιά καί αντίο ви до след седмица!

# 254
Добро утро бандичка
ХАЙДЕ НА ЗАКУСКА

А кой беше на диета newsm78 Joy
Блонди...леко отпрашване bye
Десита,големи премеждия,но както си казала
Цитат
ама да сме здрави!!!!!
всичко друго се нарежда  love001
Хайде и ние отпрашваме за плажа да не се чудем къде да обикаляме newsm62
На всички приятен ден

Общи условия