Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?
много си страшна .....как и ги нареди тия показалци на гостенката,чак аз се уплаших
аз пръстите ги размахвам там където трябва

освен ако не се къпеш,а само се печеш
ама то с мойте да идем на морето пък да не влизаме 
поне довечера ще спим спокойни
да не ни сложи и теранти 
..дошла някаква да ми говори(значи от снощи)къде е паркирам мъжото...защо така и т.н....щяла да извика полиция...е полудях...първо когато паркират чужди коли отпред пред блока,не викат никой...второ като минаваме двамата на него нищо не му казва само на мене ми надува главата
и го нашушнала на целия вход...че им спирал въздуха(а те седнали пред входа..нито да влезеш нито да излезеш)..а работата беше там че не можеха да гледат кой минава
...та сега се връщам и отпред спряла джипа си дъщерята на ,,голямата уста,,
..смятам знаете за какви палци стана на въпрос
..другия път не се бъркай там където не ти е работата
:
колко пакета изхаби
) вече поутихна ,тукашното правителство обеща да се справи с "екологичната катастрофа"-вьзможно най- бьрзо
-стахотно изглеждаш. Между -другото сьм алергична кьм цветя ,но обожавам ги особенно сльнчогледите имам си в кьщи едни декоративни ....като част от интетиора ми така да се каже -МЕРСИ ТИ ! На момичетата с остьр тон от мен ЕВАЛА
ЛЕКА НОщ! АКО НЕ ЗАСПЯ СКОРО МОЖЕ ПАК ДА НАМИНА.....
),че училище идееееееееее и тежко ми с това ставане
,че ходихме на една зала
пък после нямал клиени 
...
Дано наистина се нормализира обстановката.
, поразгледай темичката, пък тогава с въпросчетата... 
но да има ,нали все пак за това сме тук

Щото нали знаеш, най-трудно е бездействието и да стоиш и да наблюдаваш отстрани като не си на място. Има ли някакви новини по-конкретно за там, нещо по-специално? Още ли е висока опасността? Кажи моля те, на една Лесбианка 
Устните трябва да са в нещо по-светло, макар че обожавам червеното - шъ видим, ако не е много натрапчиво като се набутам все в роклята и т.н.

така им се полага(колко съм скромна
...и тясно
..даже се наложи да ги помоля да я намалят
......пък ако искаш може и да си запишеш детенце там на гимнастика
или народа много иска,но за сметка на едно голямо нищо