Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
Какви са плановете за среща в Ларнака?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват поздравления, новини за бременност, пътувания, работа, семейни събития и планиране на срещи; лични анекдоти за желанието да се притежава куче, споделяне на лични преживявания и проблеми като бременност, здравословно състояние и лични постижения; планиране на срещи и обсъждане на места за посещение; рождени дни, срещи с форум членове, споделяне на лични преживявания и проблеми с достъп до снимки в онлайн албум.
-
Какви са благопожеланията и реакциите на участниците?
-
Какви са плановете за среща в Ларнака?
-
Какво представлява празникът 'Успение Богородично'?
-
Какво е съботно-неделно английско?

Той е разочарован,че в у-ще няма да си носи играчките
Особено ме убедиха моите хора в Кипър, с които отношенията ни са приятелско-роднински
За което моля да ме извините.
Няма да навлизам в подробности за мястото и т.н.Няма значение,на следващи срещи ще сме по големи и надявам се да имам повече моя свобода.Какво да се прави,това е още една от жертвите,които изисква майчинството.Поздрави и целувки на всички. 

Сигурна съм,че сте си прекарали чудесно....Как и наче, щом и мойте приятели казаха че група български девойки са се чули по целия остров как сладко си чуруликат
Така че засега само ще си ви представям и ще чакам докато му дойде времето и аз да зяпам
. Ако успея по-късно пак ще намина,а на вас ви желая лек и спокоен ден
страхотно си се справила....това самолета ,който те уплаши ли е
...той наистина толкова ниско кацаше,че ако не знаеш ,че летището е там ще си помислиш,че пада 
голямо гледане ще падне

....иначе ЛИНА-ние сме на 30 км от пожарите далечко ама постоянно гледаме новините и нали знаеш как постоянно се коментира и преувеличава .....абе с 2 думи в районите си е направо катастрофа
купих това -онова и по едно време се обрьщам и гледам небето от ляво жьлто-кафеникаво
на цвят и си викам :Бьрзаи,майка,кьм кьщи ,че такава буря
и град ще ни запука ,че няма на кьде и забьрзвам крачка направо като една бьрзоходка бях
прибирам на бьрзо прането
,обаждам се на мьжо да си идва бьрзо ,че нали буря идва
сериозна работа не буря ами пожари .Такива премеждия имах аз..... PEPITA-1977- мерси ще разваля малко декора и сте си открадна една скаридка дано никой не разбере....
! Викам си, я набързо преди работа и аз да се изкажа, че то иначе не ми остава време!
! Сега се движим с мъжо с едната, че на другата нали и е счупено едно задно странично прозорче...добре, че аз съм редовна смяна, а той - нощна. Решили сме да си сложим климатик, момичета! Дайте си мненията, тук в Кипър, кое е най-качествено като марка...вие какви имате и доволни ли сте? Ще съм благодарна ако споделите, плиис 
Много е дразнещо това с преувеличаването и истеризирането, пък и изморяващо. Ама казват, че има реална опасност за островите близо до малоазийското крайбрежие, дано да пощади нашето малко късче зеленя земя