В Кипърското късно лято БГ-среща сбира ни на ято {27}

• 15 213
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Мастерче, Лина, Hug Hug Hug акълът ми не ражда идея що така при вас newsm78 Confused........ Спомням си че преди и Десита беше споменала че има същия проблем Rolling Eyes...., а при мен всичко си се отваря, но аз влизам автоматично всеки път /т.е. без да изписвам паролата/ Rolling Eyes.... Може би Муцинка като се включи по-вещо ще може да обясни....

Аааааааа, хрумна ми каква може да е причината!!!  ideauu  ideauu  ideauu Да не би като някой е влязъл вече в албума, друг да не може да има достъп въпреки паролата?..... newsm78 Момичета, я пробвайте по различно време.... Аз сега не съм в албума....

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 10:51 от Miss Blondy~Redhat

# 211
Здравейте   bouquet

Невероятни сладурани сте   bouquet Истина казва Мастерче,като роднини ви чувствам.
Споко,Кате,ще изчакаме още малко  Wink
Блондич,това   е най-хубавото возило на света  Mr. Green Wink ----служебното !   Joy  Joy  Joy Ни бензин му слагаш,ни го ремонтираш --а те вози  Joy Joy Мерси за комплиментите за Васето  Hug Първокласник е сега.Мен повече ми е притеснено и вълнуващо от него  Tired Той е разочарован,че в у-ще няма да си носи играчките  Confused
Деситке,Линче, и на мен трудно ми се отваря кукунделата ,но изчаквам.

И в тоя ред на мисли-понеже съм куцо пиле в Мултиплея искам да помоля за една услуга  Embarassed
Бутнете ги тия мойте снимки в определена папка при другите.Да не стоят така самостоятелно и самотно.Исках и още да кача,но повече от 5 не успявам и затова така се получава разкъсано.

# 212
Не, мила Блонди, никога не съм успявала да видя допълнителни снимки, независимо по кое време - дори и когато предполагам не е имало такава активност и никой не е разглеждал или качвал снимки  Hug Нищо де... Нали с мастъра поплакахме дружно, че и Деситка се включи  Grinning  Hug

Жу, много си права за служебната кола - само трябва да я връщаш пред сградата като ще пътуваш в чужбина - тази процедура я правим всеки пък като изпращам майка ми - тръгваме с две коли, пристигаме с една на летището  Laughing

Приятелите са роднините, които човек сам си избира. Убедила съм се в това отдавна, но продължавам да се убеждавам с всеки изминал ден  Peace Особено ме убедиха моите хора в Кипър, с които отношенията ни са приятелско-роднински  Laughing И като им писах за вашата среща, ми се накараха кога аджеба смятам да си дойда в Кипър за малко  Rolling Eyes Ми как да обясниш, че не ти е най-належащо островчето точно сега, в тоя момент. Все ми се къса сърцето като трябва да се оправдавам  Confused Но ще се видим и с всички вас  Hug Ще видите догодина като се изтърсим с Блонди и змейка, че може и мъж ми  Laughing Ще ги отвлека в Лефкосия и с Цвети ще се караме за гостоприемството - пък тя през това време  smile3541

# 213
[Аааааааа, хрумна ми каква може да е причината!!!  ideauu  ideauu  ideauu Да не би като някой е влязъл вече в албума, друг да не може да има достъп въпреки паролата?..... newsm78 Момичета, я пробвайте по различно време.... Аз сега не съм в албума....
Тц! нИ ста'а.....Ми ние с Линчето ще си ви представяме тогава....Кво да праЙм.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 214
  • Larnaca, Cyprus
остава още половин час да се качат всички снимки момичетаааааааааааааааааа много напирате я влезте сега да видим какво ще видите..... newsm78
вероятно няма да виждате нищо което сте виждали преди т.е. сега за да влезете трябва задължително да сложите паролата...... Peace понеже всички албуми са достъпни за контакти т.е. слагате задължително паролата за да ги видите .....албумите на Жу които виждахте досега бяха достъпни за всеки но ние ги променихме само за контакти и ги надписахме и ги украсихме  Mr. Green нали не се сърдиш ЖУЖОНКА
влизате тук http://multiply.com/......написвате си юзер найм и паролката ииииии следва товаhttp://multiply.com/mail/updates/kukundela/4#_mainfilter
оттук или избирате албума който искате да видите или избирате home и виждате всичко Peace Peace

# 215
Ето ме и мен.Много се радвам че се запознахме и на живо,но лично аз не успях да си побъбря с всички,защото постоянно тичах или бях заета с моята малка жаба. smile3560За което моля да ме извините. smihesorryНяма да навлизам в подробности за мястото и т.н.Няма значение,на следващи срещи ще сме по големи и надявам се да имам повече моя свобода.Какво да се прави,това е още една от жертвите,които изисква майчинството.Поздрави и целувки на всички. newsm51
А-а-а щях да забравя Честит Рожден Ден на Ани-лелята.Много щастие и любов ти желая от сърце. tooth newsm59
И разбира се Шанкулче да ти е жив,здрав,прав и корав мъжа и все така да се обичате и слушате взаимно.  ura newsm59

# 216
Оооо.....Еееееее....Аааааа.....Ехаааааа..... hahaha hahaha hahaha hahaha
Видях вииииииии....Лелеее,че сте хубави бееее....Пу-пу-пу....
И си личи,че сте си изкарали прекрасно....
И малкия Никола е много сладък беее... да  е жив и здрав  Hug Hug Hug

Катииии  Hug Hug Hug Мерси слънце за тия линкове.Така стана без проблем....

# 217
Мерси и аз, Кати  Hug Ще се възползвам като му дойде времето  Hug

# 218
Алоуууууууууууу,тука ли сте сладурки  Laughing Hug Добро утро от мен, почвам да ви чета ,че бая сте поизписали за един ден  kaffeetrmker_2
Шанкулче, с малко закъснение Embarassed Честит Рожден Ден  на мъжлето ти. Да ти е жив и здрав и много да те радва Gift bouquet Hug Hug Hug
Дани,Десита,Буболинке, момичета благодаря ви много за  пожеланията. bouquet  bouquet  bouquet
И сега за срещичката  smile3508 Сигурна съм,че сте си прекарали чудесно....Как и наче, щом и мойте приятели казаха че група български девойки са се чули по целия остров как сладко си чуруликат  Laughing Hug Hug Hug Охххх, представям си колко хубаво е било и се надявам другият път и аз да мога да ви видя,че да се запозня с вас face to face  Grinning Hug А снимчици доколкото зърнах набързо има много, но аз май не мога да ги видя Sad Така че засега само ще си ви представям и ще чакам докато му дойде времето и аз да зяпам  Heart Eyes  Hug
Това е от мен засега, изчезвам,че днес ми предстоят няколко изследвания, така че стискайте палци всичко да е наред  Praynig. Ако успея по-късно пак ще намина,а на вас ви желая лек и спокоен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 24 авг 2009, 17:58 от annny

# 219
Оооо.....Еееееее....Аааааа.....Ехаааааа..... hahaha hahaha hahaha hahaha
Видях вииииииии....Лелеее,че сте хубави бееее....Пу-пу-пу....
И си личи,че сте си изкарали прекрасно....
И малкия Никола е много сладък беее... да  е жив и здрав  Hug Hug Hug
Даааааа  lovekiss lovekiss lovekiss
Момичета, как е положението с пожарите (палежите) на Кипрото? Надявам се, че всичко е под контрол, както на Троодос, така и навсякъде другаде  Hug
Миреле, как сте? Стискам палци, мила, следя новините - идват и шест австрийски самолета, пък ние оттук с каквото можем, ще помагаме  Rolling Eyes
П.П. Преди време участвах скромно в работата като изграждаха мрежата за пожарна защита по българо-гръцката граница, хем да съм спокойна за мойта Тракия, хем и районите около Халкидики да пазим  Praynig

Извинявайте, че вкарвам такава нотка в празничната ни темичка, но винаги изживявам някакъв тих ужас като настане такова време. Няма да забравя как празнувах Джулая с мъжа ми на Ликавитос през 2006, Атина ме вдъхнови да напиша толкова от женските ми истории, пък година след това на същата дата градът гореше.

Хайде аз отивам да ям катък да се успокоявам   Wink

# 220
Здравейте на всички newsm51
 Муци, newsm10страхотно си се справила....това самолета ,който те уплаши ли е newsm62...той наистина толкова ниско кацаше,че ако не знаеш ,че летището е там ще си помислиш,че пада ooooh!
Кате,мерсаш и на теб и аз сега за първи път отворих всичкита албуми smile3521голямо гледане ще падне
Абе милички тук от любопитство и напрежение не огладняхте ли newsm78
Само ,дето почти липсват по-големите батковци и каки,но те пък спряха ли се да ги видим newsm78,а каква ти снимка Joy
Хайде моля заповядайте,че после пак на кукунделката

не може и без кафенце и разхладителни
Блонди,мисля че повечето фирми,магазини и т.н почиват по едно и също време(в началото на август)така че при една добра организация може да се направи нещо по въпроса...естествено ако има желаещи за среща в БГ,аз просто го подхвърлих като вариант hahaha
ХАЙДЕ ДО ПОСЛЕ  love001  love001

# 221
                      Здравейте ,момичета! smile3525 smile3525 smile3525   Как сте?  Блонди-  bouquet- аз да ти кажа и по -принцип сьм си послушна тя и майка ми така ми казваше: няма по послушно дете от тебе,мама! smile3560 чакай аз още издьржам на любопитството ама като стане положението нетьрпимо ще ви кажа да ми дадете паролата да не ми стане лошо smile3507....иначе ЛИНА-ние сме на 30 км от пожарите далечко ама постоянно гледаме новините и нали знаеш как постоянно се коментира и преувеличава .....абе с 2 думи в районите си е направо катастрофа  Praynig дано овладеят положението пьк и няма начин ,нали КИПРОТО изпрати помощ  newsm10   та,като ме пита за пожарите  да разкажа преди няколко дена какво ми се случи: значи трьгвам аз на пазар сабалям рано -рано с дечурлигата  newsm06 купих това -онова и по едно време се обрьщам и гледам небето от ляво жьлто-кафеникаво  Wear Umbrellaна цвят и си викам :Бьрзаи,майка,кьм кьщи ,че такава буря   umbrella #Miltiи град ще ни запука ,че няма на кьде и забьрзвам крачка направо като една бьрзоходка бях #Milti прибирам се в кьщи ето така smile3515 прибирам на бьрзо прането  hang,обаждам се на мьжо да си идва бьрзо ,че нали буря идва newsm01 Wear Umbrella и се изтипосвам пред ТВ да изпуша една цигарка и гледам- Малеееее, положението извьнредно  newsm12 сериозна работа не буря ами пожари .Такива премеждия имах аз..... PEPITA-1977-  мерси ще разваля малко декора и сте си открадна една скаридка дано никой не разбере.... smile3508     Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes лека нощ от мен и усмихнат вторник ви пожелавам ,момичета ! newsm19

# 222
Добро утрооооо  Hug! Викам си, я набързо преди работа и аз да се изкажа, че то иначе не ми остава време!
  Първо, едно БРАВО на присъствалите на срещата в Ларнака! Като гледам снимките, добре сте си побъбрили...както само ние жените можем, нали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green? А фотографа защо го има само на една снимка  hahaha , бая тичане е тичал май! Малките моми и те хубавици  newsm06 newsm06/аз нали синковец имам, та все се оглеждам/!
  Аз изкарах първия работен ден след отпуск...нищо забележително не се случи...и по-добре де...Колата ми вече е добре, ако помните имах акумулаторни проблеми  #Crazy! Сега се движим с мъжо с едната, че на другата нали и е счупено едно задно странично прозорче...добре, че аз съм редовна смяна, а той - нощна. Решили сме да си сложим климатик, момичета! Дайте си мненията, тук в Кипър, кое е най-качествено като марка...вие какви имате и доволни ли сте? Ще съм благодарна ако споделите, плиис  Praynig !
 А сега тръгвам, че окъснявам...байййййй  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 223
Добро утро, милички!  Hug

# 224
Миреле, благодаря за прякото включване, нали БГ кореспондентът в Атина е в САЩ и гледам само гръцки новини, пък мъжът ми не е гледал гръцка ТВ от 8 години (откакто не бе живял там  Laughing). Та аз съм по-информираният член от дядовата ръкавичка на острова, събирам, компилирам и анализирам... и след това предавам нататък инфото  Crazy Много е дразнещо това с преувеличаването и истеризирането, пък и изморяващо. Ама казват, че има реална опасност за островите близо до малоазийското крайбрежие, дано да пощади нашето малко късче зеленя земя  Praynig Ще видим какво ще завари мъжът ми като се върне от Италия - сега обикаля Ботуша от Венеция дооооо Бриндизи заради узото, а оттам - ферито до Гърция.

Иначе по ирония на природата вчера като носихме с майка ми фотоапарата до сервиза за гаранционно обслужване в квартала, такъв дъжд ни пра, в какъвто митера му каза, че не е шляпала от детинство. И днес киха, щото е "кекчо"  Laughing

Това свежо парче небе е за теб, както и за кипърските помощнички  Hug

Днес съм на проба за роклята, вчера следобяд ми се обадиха и едва не започнах да подскачам от радост като малко момиченце  hahaha  Wink

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 09:44 от ThracianLina

Общи условия

Активация на акаунт