SportsDirect.com - 3

• 53 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
В първата страница пише, 4е ограничението е 10артикула на акаунт, а до колкото чета има хора които са пускали и по повечко.
Да,има ограничение,но то е по 10 броя от вид!Тоест от едно и също нещо. Peace
Абе няма да ти вземат повече пари за велосипедите,щото пише,че ако има надхвърляне на 30-те кила,ще се свържат с теб преди да бъде изпратена поръчката,и ако не те устройва новата цена ,можеш да я откажеш.

# 586
Папитууу благодаря   bouquet. Сега ми стана ясно  Wink
До колкото разбирам има моми4ета, които са пускали поръ4ки по други куриери и излиза по 15-16 паунда. Някой знае ли за какво става въпрос

# 587
Не по куриери,а по  фирми,които доставят до БГ по цена на килограм,и ако поръчката е по-малка и си от София или Пловдив,където да ти я донесат е добре,инак,ако си от друг град и после ти я пращат по куриери тук,става същото.

# 588
Трябват ни още хора за общата поръчка. Rolling Eyes

# 589
sun flower, има ли някакво развитие с липсващите неща?
Кажи ако мога с нещо и аз да помогна!Ако трябва писма да се пращат от повече хора или нещо друго...

# 590
sun flower, има ли някакво развитие с липсващите неща?
Кажи ако мога с нещо и аз да помогна!Ако трябва писма да се пращат от повече хора или нещо друго...
Приемам всякакви предложение и съдействие от ваша страна.До този момент няма нищо ново. Написах вече писмо до комисията за защита на потребителите. Ще подготвя такива и към други инстанции.

# 591
Аз какво всъщност мога да направя?
Не съм имала такъв проблем до сега.Някакво писмо до някъде ако трябва и аз да пусна.Пиши ми на лични ако се присетиш нещо

# 592
  • Бургас
Искам едни маратонки и няколко дреболии - кой ще ме приюти в поръчката си - от Бургас съм ?

# 593
  • pomorie
мила аз може да организирам нова

# 594
  • pomorie
сега да попитам тази шапка някой поръчвал ли е и колко е обиколката й,ако да
http://www.sportsdirect.com/scooby-doo-baseball-cap-child-390481?colcode=39048122
едно момиче я поръча при мен нещата ще са тук утре и ще ти кажа мила
аз измерих 46см обиколка но може да се отпуска с лепка е

# 595
Момичета дайте някакви кодове  Party

# 596
Момичета дайте някакви кодове  Party
де да имаше такива Rolling Eyes

# 597
  • ПЛОВДИВ
а този детски анцунг има ли го някой:
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-3-peice-baby-jogger-562124?colcode=56212425
,дали е уголемен според вас или отговаря  bouquet

# 598
Можеш да разгледаш няколко страници назад,коментиран е много пъти има и размери.Искам да похваля ризите на pierre cardin i kangol взех за мъжа ми,много е доволен.Той винаги е доволен когато има нещо за него в поръчката ама този път е във възторг.

# 599
Пуснах поръчката. За съжаление в последния момент изчезна 1 анцунг, но се надявам да го пуснат пак. Писах на момичето, за което беше.

Сега се надявам да я обработят бързо и до 2-3 дена да изпратят тракинг номер.

Общи условия

Активация на акаунт