SportsDirect.com - 3

• 53 702
  • 743
  •   2
Отговори
# 150
  • Варна
Момичета, искате ли да направим "обща поръчка" чрез Фемитрейд?

Какво е "Фемитрейд"? До Варна ли доставят?

Иначе аз съм навита да пусна обща поръчка, стига да сме поне 5-6 човека. Peace

Последна редакция: пт, 04 сеп 2009, 22:47 от chockolina

# 151

да

# 152

да
http://femmytrade.hit.bg/shops.htm

# 153
Здравейте, аз до сега само си разглеждах и нямаше с какво да съм полезна, но сега от опит мога да споделя: 61/2 е 40номер бг. номерация, поръчах си моделче на Лонгсдейл, отговаря си на номера, а 7- отговаря на 41. 
На детето поръчах модел на Рийбок, С11, на езичето пише, че е за краче 17.5 см, на Али крачето е 18.5 см и са и големи с около един пръст.По бълг.номерация детенце трябва да носи 28.
Дано съм била полезна

На мен беше полезна Simple Smile Моето момиченце има дължина на стъпалото 18 см., но вече поръчах С11 на Адидас. Дано да и станат, но и да са и големи пак е ОК, само че ще трябва да купувам още един чифт за тази есен.
Като ги получа ще дам инфо.

# 154
  • Варна
Мерси много, сега ще разгледам сайта им. Супер е, че има вече и някой, доставящ до Варна! Peace

# 155
Здравейте, може да направя обща поръчка, ако се съберем достатъчно хора. Или бих се вклъчила при някой друг. Ако има желаещи да пишат.

И аз се записвам за обща софийска поръчка, има ли ограничения за брой артикули или сума?  Wink 

# 156
  • pomorie
за момичетата които са при мен-драснах едно писъмце да питам ще ми дадат ли номер на пратката и да питам какво става с поръчката.......само да не се набутам в устата на вълка.....ако има развитие ще пиша Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 16:32 от la_chicita_linda

# 157
Кой ще пусне скоро поръчка ?  Hug

# 158
Кой ще пусне скоро поръчка ?  Hug
Аз

# 159
Здравейте ! От Пловдив някой ще пуска ли скоро поръчка!  newsm78

# 160
  • София
Някой да е поръчвал тези или подобни http://www.sportsdirect.com/Products/SD/PID-Lonsdale+Fulham-1150 … ?ColCode=11505140
Интерсува ме колко е стелката на 10 1/2 и принципно дали си заслужават?

# 161
Да, но  мисля, че Феминитрейд не правят поръчки от Спортдирект. Или греша.

# 162
Момичете, моля тези, които ще се включат в общата поръчка  да уточниме кой какво иска, за да мога да разпределя доставката и да придвижа поръчката.

# 163
Аз съм от Пловдив и пускам утре

# 164
  • Варна
desita1234, по колко ще излезе доставката на човек?

Innocent, в сайта им пише, че правят поръчки и оттук. Peace Само дето, като сметнах сега, доставката чрез тях ще ми излезе 6-7 паунда, което е същото, като да се съберем 5 човека и да пусна поръчка директно. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт