SportsDirect.com - 3

• 53 782
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
Някой да е взимал  това.
Дали се знае какви са размерите на нещата.

Аз ги бях взимала. Големи са чантите. Сакът не е тип за пътуване, но събира доста неща. Едната чантичка е като козметична, другата тип торба също не е малка/за спортен екип и обувки примерно/. При мен е само раницата, затова мога да ти дам нейните размери 43х30х16см. Незнам доколко ще се ориентираш от размерите, но в действителност е много голяма.  Peace

Ето размерите на раницата.  Peace

# 226
Какво значи това, отказали са ми две поръчки, а ги имат в наличност? Някой имал ли е такъв проблем?           
Cancelled - Temporarily out of stock   
Ordered Qty Cancelled Qty Description   Price Total
1 1 Nike Air Series D (V) 81 White/Stealth 13 £0.00 £0.00
    Product Code: 139105/01/330     
1 1 Nike Air Padded Jkt Sn 84 Anthracite/Blck Large £0.00 £0.00
    Product Code: 601046/62/430   

Отказани са ти 2 артикула,който временно са свършили.Това се случва почти на всички  Simple Smile.

А това значили, че като ги имат ще ги пратят с поръчката?

Не, няма да ги изпратят. И на мен се е случвало. Има ги на сайта им, но ми ги анулират поради това, че временно ги няма в наличност.

# 227
momi4eta predi vreme ima6e kod koito namalq6e 5 paunda dali nqkoi se se6ta da mi go dade
mersi predvaritelno

# 228
momi4eta predi vreme ima6e kod koito namalq6e 5 paunda dali nqkoi se se6ta da mi go dade
mersi predvaritelno

Той беше през юли. В момента единствения код, който намерих е за някаква безплатна торба.

# 229
blagodarq za otgovora Sad 
  bouquet

# 230
mersi predvaritelno

Той беше през юли. В момента единствения код, който намерих е за някаква безплатна торба.
и то  торба за обувки,"Найк" и трябва да имаш поръчан продукт от марката...щедри са...

# 231
ЗАформя ли си софийска обща поръчка?  Rolling Eyes

# 232
  • Варна
mersi predvaritelno

и то  торба за обувки,"Найк" и трябва да имаш поръчан продукт от марката...щедри са...

При това цената й в момента е 0.49 п., голям подарък... Joy

# 233
Здравейте,
поръчах от въпросния сайт и ми приеха поръчката но после установих че съм забравила да напиша номера на апартамента си иначе улицата телефон съм написала .поръчката я приеха на 09.09.09г но до днес като проследявам поръчката нищо не дава а парите са дръпнати.Според вас да се надявам ли да пристигнат?

# 234
Здравейте,
поръчах от въпросния сайт и ми приеха поръчката но после установих че съм забравила да напиша номера на апартамента си иначе улицата телефон съм написала .поръчката я приеха на 09.09.09г но до днес като проследявам поръчката нищо не дава а парите са дръпнати.Според вас да се надявам ли да пристигнат?

Това, че няма номер на апартамент не е проблем. Може да се обадиш в ДЧЛ и да се разберете.
Имаш ли номер за проследяване на поръчката? Те изпратили ли са я?
Имаш ли имейл с номер за проследяване?
Проследявай я в българския сайт на ДЧЛ, не в английския.

# 235
Аз ще правя тези дни

# 236
Аз ще правя тези дни

Супер, че пак харесах нещо  Wink

# 237
ami pratili sa mi Order ID,no kogato iskam da q prosledq mi izpisva che ima greshka qvno oshte ne e trygnala neznam,a parite gi iztegliha vednaga  ooooh!

# 238
ami pratili sa mi Order ID,no kogato iskam da q prosledq mi izpisva che ima greshka qvno oshte ne e trygnala neznam,a parite gi iztegliha vednaga  ooooh!

Пиши им и спомени, че парите са изтеглени, а пратката не е пратена. Трябва да ти пратят tracking number/link.
Това order ID е когато поръчваш и е автоматично.
Ако е по-голяма сума направо им се обади по телефона.

# 239
a moje li da vi pomolq za primeren email zashtoto sym neopitna  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт