SportsDirect.com - 3

• 53 743
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
Вътре в кашона има фактура. А на самия кашон има лист с описано съдържание. Затова си мислех, че като се подписваш на документите на ДЧЛ ти приемаш, че съдържанието отговаря на описа.

# 496
  • София
не може пратката да пътува без Shipping информация (физически детайли за продукта - кг, бр. колети, че дори размери) - или е отделен документ или е някъде изписано на фактурата. Незнам, ако отделно Спортса и ДХЛ си имат някакви договорки като големи клиенти да попълват някъде онлайн тази информация като правят заявка  newsm78 Но все пак - особено при сухопътни пратки - в камиона всички пратки се описват в един общ документ точно с тези данни - бр.,кг и вид парцел и т.н., всеот отнякъде трябва да вземат тази информация. Thinking Пак попитай ДХЛ за този Shipping документ - той най-много ти трябва за да докажеш, те или взимат оригинала (който всъщност трябва да пътува с пратката в няколко екземпляра) или си го копират за техните архиви.

# 497
  • София
Вътре в кашона има фактура. А на самия кашон има лист с описано съдържание. Затова си мислех, че като се подписваш на документите на ДЧЛ ти приемаш, че съдържанието отговаря на описа.
отваря се пред куриера,ако има нарушена опаковка (скъсан, смачкан колет) ... а и се прави протокол. В идеалния случай - ако изпращача си е свършил добре работата като е попълнил правилно данните,след това ДХЛ надлежно е установил несъответствие в кг и бр. кашони с тези данни - така най-лесно може да се докаже грешката на изпращача. Но случая изглежда по-заплетен. Но си мисля, че трябва време (и нерви #Cussing out) и в крайна сметка ще се оправите със Спортса. Бъдете настоятелни, пращайте напомнящи писма, дайте срок до кога да отговорят ... вижте темплейтите за оплаквания от първия линк,който дадох по-назад...

А на самия кашон има лист с описано съдържание.
е на този документ евентуално може да има данни за самата пратка.  ThinkingДХЛ не превозват 'бр. /вид маратонки', а -  'бр. парцели',с 'кг', 'цялостна пратка' . Другото си е разправия на получателя с изпращача.

# 498
  • София
момичета ако има скоро обща поръчка бих искала да ме включите с някои неща за дечко Simple Smile

# 499
момичета ако има скоро обща поръчка бих искала да ме включите с някои неща за дечко Simple Smile

Няколко човека ще правят общи поръчки. Виж кой ще ти е най-удобен като място и условия.

# 500
  • София
ами, как да разбера Simple Smile. ако има някой от софия ....НАЙ-ДОБРЕ ЗА МЕН Simple Smile

# 501
  • софия
Stryper ще пуска за София,пиши и на лични

# 502
Здравейте. Поръчах си от сайта неща, но едни маратонки ги няма и пише че са cancelled. Въпросът ми е ще ми ги пратят ли, когато станат налични с доставка за тяхна сметка?

# 503
Здравейте. Поръчах си от сайта неща, но едни маратонки ги няма и пише че са cancelled. Въпросът ми е ще ми ги пратят ли, когато станат налични с доставка за тяхна сметка?
Правите ли си труда поне 2 стр по на зад да прочетете.
Ако са ги cancelled - няма да ги пратят. Дори и да се появят - трябва да ги пуснеш наново.

# 504
  • Варна
Не. Този въпрос се задава през 2-3 поста май...

# 505
Galita, благодаря за линковете. Със сигурност ще ги използвам, ако и след днешното обаждане и писмо не ми отговорят адекватно. Мислех си и за господари на ефира, нали имат репортер там и също и нашата комисия за защита на потребителите. За сега ще чакам отговор от тях до края на седмицата и след това започвам да пиша други писма. Не съм вярмава, че може да се занимавам с подобни простотии.

# 506
Аз съм от Варна. Някой ще пуска ли обща поръчка?

# 507
Утре вечерта или в четвъртък ще пусна поръчка,трябват ми още 2 човека,делим си доставката по 5 лири на човек се пада Peace
Късно ли е да се включа. Мога утре да пратя паричките. От Варна съм.

# 508
Аз също ще пускам поръчка в момента се събираме.Днес още един гаф с едни маратонки при мен и двете са с различен номер в кутията #Cussing out

# 509
Някой поръчвал ли е този модел  http://www.sportsdirect.com/nike-sprint-sister-ladies-270076?colcode=27007603 ???
Интересува ме дали си отговарят на номерата, защото не ми се дават 50-60лв и да са ми малки, или големи и да се чудя какво да ги правя.... Повечето ми обувки са 37, но имам и 38, мисля си, че 4 1/2 ще е най-добре ?

П.П. Прочела съм цялата тема, не видях нищо по въпроса...

Последна редакция: ср, 30 сеп 2009, 18:09 от DesiDT

Общи условия

Активация на акаунт