SportsDirect.com - 3

• 53 712
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
elfy кутията ти е пълна

# 511
Утре вечерта или в четвъртък ще пусна поръчка,трябват ми още 2 човека,делим си доставката по 5 лири на човек се пада Peace
Късно ли е да се включа. Мога утре да пратя паричките. От Варна съм.
не е късно ,пиши ми на скайп koko&petia или petia.koko,или тук на лични
Благодарение на една майка която ми загуби времето и после се отказа сега спешно търся човек за общата поръчка.Трябваше да я пусна тази вечер ooooh!Моля да ми пишат само сериозни хора!!!Не стига че губя толкова време и нерви покрай тия поръчки....абе както и да е  Crossing Arms

# 512
Само да добавя, че телефона от първа страница е променен. Актуалния е +448451299230.
Дано не ви се налага да го ползвате! Naughty

# 513
Благодаря на desita1234 за страхотните маратонки, които ми поръча  Hug

# 514
дайте размери на този анцунг за 12 -24 месеца или друг който имате ?  bouquet
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-baby-jogger-562022?colcode=56202222

# 515
  • София
момичета, нещо немога да се ориентирам с номера на маратонките за малката
според вас 20 номер на кой отговаря... и трябва ли да има С отпред или не ?

# 516
момичета, нещо немога да се ориентирам с номера на маратонките за малката
според вас 20 номер на кой отговаря... и трябва ли да има С отпред или не ?
Да трябва да има аз има C 5 и отговарят на 22  номер  Peace

# 517
  • София
може ли да помоля някоя майка ,която има дете с краче 21 номер и е купувала С4 да ми премери в сантиметри колко е стелката. при нас е 13.5-14 см.
 и ако някой знае 42 бг номерацията на колко отговаря в спорстдайректа( видях по таблицата че е 10 UK) , но все пак за застраховка.
Благодаря предварително.

# 518
  • София
Не, 10UK отговаря на 44, за 42 трябва да поръчаш 8UK. Мога да ти кажа на C5 nike стелката е 13,5 см., но те принципно са умалени имай го впредвид  Peace

# 519
мами имам едно питане относно детската номерация - дъщеричката ми носи 25 номер и се чудя на какъв номер отговаря  Hug

# 520
  • pomorie
за момичетата които са при мен от вчера имаме тракинг номерата но първия не се чете-незнам защо.писах им три пъти като последния беше днес но-без отговор....иначе нямаме нищо отказано... ох дано само всичко е наред че се наплаших като гледам тук какво става.май за известно време и аз ще се въздържа от поръчки  #Cussing out

# 521
мами имам едно питане относно детската номерация - дъщеричката ми носи 25 номер и се чудя на какъв номер отговаря  Hug
ах ти Laughingна на с8

# 522
  • София
е явно сме за подигравка тези, които не сме пазарували досега онлайн.
не забравяйте, че винаги може да сме полезни с друго.... не си пропилявайте шанса. Peace

# 523
Аз не видях никой да се подиграва newsm78 Напротив, всеки помага с размери Laughing

# 524
  • pomorie
съгласна съм в тази тема никога не е имало подигравки....... Hug

Общи условия

Активация на акаунт