SportsDirect.com - 3

• 53 721
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
е явно сме за подигравка тези, които не сме пазарували досега онлайн.
не забравяйте, че винаги може да сме полезни с друго.... не си пропилявайте шанса. Peace
Би ли казала кой точно с какво се подигра и на кой ,че нещо май на никой не е ясно  newsm78.Това че по някой път отговаряме че  отговора на въпроса го има 2 стр по на зад не е подигравка за вас/новите/,а за нас/старите/ които трябва да отговаряме на едни и същи въпроси през страница.И според мен не е честно.Тук не е информация,а за обмяна на такава.Поне 1 пост и последните 2 страници да се четат.Поне аз така правя ,след като вляза в нова тема.А не веднага да се изтъпанча с някой въпрос,който го има на предната страница,но не ми се занимава да чета.
п.п.А и като гледам на последните 2 въпроса са ти отговорили много ясно и изчерпателно.Къде е проблема?

# 526
ЧуШлИвО ЛюТе  изчисти си лс  Peace

# 527
изчистих ooooh!

# 528
  • Пловдив
дайте размери на този анцунг за 12 -24 месеца или друг който имате ?  bouquet
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-baby-jogger-562022?colcode=56202222

Този го имаме 12-18, но в розово. Доста е уголемен. Дъщеря ми е на 2г4м, висока 95см и й става.
суитчър - д36см, ш35см, р31см
панталонче - д51см, т22см, к33см

Сега видях , че всъщност си писала 12-24м.Такъв размер няма, 12-18 или 18-24м.
 Peace

# 529
  • Варна
дайте размери на този анцунг за 12 -24 месеца или друг който имате ?  bouquet
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-baby-jogger-562022?colcode=56202222

Този го имаме 12-18, но в розово. Доста е уголемен. Дъщеря ми е на 2г4м, висока 95см и й става.
суитчър - д36см, ш35см, р31см
панталонче - д51см, т22см, к33см

Сега видях , че всъщност си писала 12-24м.Такъв размер няма, 12-18 или 18-24м.
 Peace

Мога да дам размери на 6-12 м., ако ти върши работа - точно същия модел и цвят имаме. Peace На мен не ми изглежда уголемен. newsm78

# 530
  • Пловдив
Незнам дали проблема не е в розовото екипче само. Два пъти поръчах 18-24, като даже се съмнявах, че ще е малко за дъщеря ми. Първият път като пристигна и й беше огромно, реших, че просто е объркан етикета. Но когато и вторият път дойде и пак плуваше в него, стана ясно че е от модела и й поръчах по-малкия номер. Имаме и друг, ето този
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-3-peice-baby-jogger-562124  , той си отговаря според мен.

# 531
Вече се посъбрахме за поръчка. Който иска да се присъедини - нека ми пише на лични. Транспорта е 1 лира на всеки 10 поръчани. Може да се вземе от Лозенец или да я изпратя от офис на Еконт.

Днес получих 4 поръчки, пуснати до Англия. Нещата са страхотни. Има 2 зимни шапки на adidas. Мен лично ме притеснваше  това, че са акрил. Но на живо изглеждат много добре.
Това беше едната:

http://www.sportsdirect.com/adidas-ess-3s-beanie-904199?colcode=90419941

# 532
  • София
Би ли казала кой точно с какво се подигра и на кой ,че нещо май на никой не е ясно  newsm78.Това че по някой път отговаряме че  отговора на въпроса го има 2 стр по на зад не е подигравка за вас/новите/,а за нас/старите/ които трябва да отговаряме на едни и същи въпроси през страница.И според мен не е честно.Тук не е информация,а за обмяна на такава.Поне 1 пост и последните 2 страници да се четат.Поне аз така правя ,след като вляза в нова тема.А не веднага да се изтъпанча с някой въпрос,който го има на предната страница,но не ми се занимава да чета.
п.п.А и като гледам на последните 2 въпроса са ти отговорили много ясно и изчерпателно.Къде е проблема?

Simple Smile ok  Peace

# 533
Ще правя поръчка. Ако иска някой да се включи да пише.

# 534
Здравейте мами имам въпрос колко ще ми струва да  се включа когато поръчвате от Добрич съм

# 535
Здравейте мами имам въпрос колко ще ми струва да  се включа когато поръчвате от Добрич съм
Изчисти си пощата  Simple Smile

# 536
Ще правя поръчка. Ако иска някой да се включи да пише.

Направо ти се чудя на ентусиазма  ooooh!
Ми те могат да решат да не ти пратят нищо тоя път, и да кажат, че са проверили два пъти, и всичко при тях е ок. Outta Joint
 Егати наглостта!  #Cussing out

# 537
Поръчката няма да я правя от същия акаунт и едва ли аз съм проблема в случая-може да се случи на всеки който поръчва- или греша?

# 538
Поръчката няма да я правя от същия акаунт и едва ли аз съм проблема в случая-може да се случи на всеки който поръчва- или греша?

Може да се случи на всеки, дано не се случва, но реакциите им са супер неадекватни, да не кажа друго, и аз не бих поръчала повече от там с доставка до тук!  Naughty
Затова казах, че се учудвам на смелостта ти, при положение, че не са върнали парите още и изгледите това да се случи за сега клонят към нула.  Hug

Само да допълня, че все още се надявам на положителна развръзка.  bowuu

# 539

Може да се случи на всеки, дано не се случва, но реакциите им са супер неадекватни, да не кажа друго, и аз не бих поръчала повече от там с доставка до тук!  Naughty
Затова казах, че се учудвам на смелостта ти, при положение, че не са върнали парите още и изгледите това да се случи за сега клонят към нула.  Hug

Само да допълня, че все още се надявам на положителна развръзка.  bowuu
Знаеш, че имах следваща поръчка, която освен отказаните неща, другите бяха наред. А относно онази ще напарвя всичко възможна да си получим поне парите.

Общи условия

Активация на акаунт