Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 806
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • Лондон
http://mart2008.snimka.bg/baby/annabel-na-tzvetak.230593.15511848

потребител:mart2008, парола 2008, ако ги иска, опитах се да пусна директно линка. Малко снимки с известно закъснение, нещо си ях изгубила драйверите, но бавно, но сигурно се подобряваме Simple Smile

# 451
Голяма ти е кукла.
Фен съм на онази шоколадената и с жълтите китки  Heart Eyes

# 452
Цвете, мерси за снимките. Голяма кукла е дъщеря ти  Heart Eyes

# 453
Цвети, добре дошла. Съжалявам за отрицателните емоции, но на снимките не си личат.  Simple Smile Чудесни сте.

GI, честно казано бих се прежалила да ме боли глава за една екскурзийка до щатите.

Мишолина, ако ти попадне такова приказно местенце за среща с дядо Коледа, на на север от Лондон, пусни моля те веднага линк.

Всички с първокласници, споделете как минаха първите ви родителски срещи, с какви впечатления сте от учителите, как са се представили децата.

# 454
Здравеѝте дами,

Нова съм в този форум и това съобщение не е по темата въобще, но знае ли някоѝ дали в БГ се продава Aptamil formula milk? Предстои ни пътуване през Декември, и не ми се иска да нося от тук кутии.

Благодаря

Нина

# 455
Здравейте Simple Smile
И аз съм нова в сайта. Реших да ви пиша и да се запознаем, ако нямате нищо против, разбира се.
Nina_Sofronieva - приятелка ми каза, че имало Аптамил, но било немско производство и забелязала, че състава и начина на приготвяне били малко по-различени. Това обаче е информация от преди година някаде, но въпреки това повечето майки в бг не са доволни от Аптамил  и минават на други млека. Може и това да е причината, незнам. Вземи си по-добре, да си нямаш главоболия Wink

# 456
Мерси Lidiya, ще взема за всеки случаѝ, аз досега не съм ползвала млякото на прах на Aptamil заради варовитата вода в раѝона, но ми казаха, че и то е с различен вкус от готовото в кутиите. Остава проблема с транспортирането на около 50-60 картонени кутиики мляко... Simple Smile

# 457
Цвети, мерси за снимките; изглежда добре сте прекарали въпреки малките проблеми. Ваканцията на топло си е най-добрата ваканция, знам аз.

Първата родителска среща е утре, ще видим.

# 458
Nina_Sofronieva - щом ще са много гледай да вземеш от новата серия. Пуснали са с много леки промени на външната опаковка Аптамил, а съдържанието също са го коригирали на веществата. И аз имам същия проблем с водата и затова съм с кана и кетъл с филтри Брита. Надявам се да пречистват, че с това малко бебе си е страшничко, ама гледам да немисля затова Simple Smile Все пак предпочитам прясно приготвено мляко, пред консервирано в кутия. Ти година ли мислиш да стоиш в Бг с тия 50 кутии   hahaha

# 459
  • Манчестър
Цвети, мерси за снимките; изглежда добре сте прекарали въпреки малките проблеми. Ваканцията на топло си е най-добрата ваканция, знам аз.

Първата родителска среща е утре, ще видим.

Ами нашата първа родителска среща мина....Преди да говоря с учителката имах възможност да разгледам книгите, където пише в час..и станах speechless..едни цифри, едни букви писал, чудих се моето дете ли е или не , а според мен и писалката не държи правилно.....Иначе като цяло подчераха че 95% от класните му работи са independant , работи без никаква помощ. Никога не съм го учила в къщи да пише цифри или букви......засега е от отлично представящите се деца....

# 460
  • Лондон
Аз си отгледах детето 1 година в БГ с Аптамил, на прах имам в предвид, има от всички видове, до 6 м, до 12, но без тези за деца над 1 година, които после открих тук. Никога не съм се съмнявала в качеството и детето не е имало никога проблеми. Водата трябва да си я преваряваш или да ползваш нискоминерализираната на Трън, една такава с розови слончета на етикета (това за София де, някъде из страната знам, че имат хубава вода и не я преваряват)

# 461
Lidiya - четох че не трябва да се дава филтрирана вода на бебета, и затова се въздърждам да използвам прахта. А за 50 кутии имах предвид по 200мл всяка, което не прави много. Simple Smile

# 462
  • Манчестър
Моя син също съм го гледала с Аптамил тук и ваканцията в Бг с такъв купен в БГ. По качество наистина нямат разлика( поне сина ми не е правил такава), но има разлика в консистенцията. Тукашното(УК) е много ситно на прах, по скоро е като пясък и лесно се разбива. Това в БГ е немско  и е на малки гранули,които за да се разбият добре трябваше да ползвам по-топла вода. Поне беше такова преди 4 години.....

# 463
Мерси Ave.  Имам още един казус Simple Smile - някоѝ има ли опит в даването на fluoride на бебето си? На мен категорично от БГ заболекарят ми каза да давам и аз да взимам като кърмя, но в UK (зъболекар, хигиенист, GP & health visiotr) ми казаха да не давам, защото при прекалена употреба се появяват бели петна. В раѝона ни водата не е с добавен флуор. Знам също че в Германия дават fluoride.

# 464
Браво, Ave! Умно си е детето!
И на нашата среща днес само го хвалиха нашето колко голям напредък има за една година...видях му тетрадката по писане...просто е невероятно. Бил добър и по френски, просто ще падна... Grinning Laughingколко езици му се събраха на това дете  Hug
За Аптамил- една приятелка в предродилна треска ме моли оттук да й нося, че това в България запушвало бибероните. Аз не знаех, че тук има Аптамил и тя ще праща мъжа си да купува от Гърция  Shocked Пак казвам, че жената другата седмица ще ражда и е с малко nesting настроение  Laughing
За флуора - бих се доверила на тукашната здравна препоръка  Peace В България знам, че  още се дава профилактично, тук - само на деца с кариеси. Аз в България нито съм пила като бременна, нито съм давала флуор.

Последна редакция: вт, 20 окт 2009, 22:05 от Svetlili

Общи условия

Активация на акаунт