Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 727
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, шапка ви свалям. Като чета и на моменти чак ми иде да тръгна да бягам и се сещам, че съм 2 в едно все още. Харесва ми ентусиазма. Като родя и като ми остане малко време между колики, зъби и кризи на "terrible twos" може и аз да се задействам. То тогава ще се търкалям само и ще ви чета.(ако ми остане време Laughing)

# 76
298, хич не съм обърнала внимание, че нямат онлайн шопинг. Разглеждала съм им уебсайта, но никога не съм се опитвала да поръчвам онлайн. Наблизо са ми и до там ходя. Съжалявам за разочарованието.

# 77
Малко извън темата за бягане, ама някой да знае къде мога да намеря тук слиг от този тип
http://slingbg.wordpress.com/m%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B8/#comment-127

# 78
298, хич не съм обърнала внимание, че нямат онлайн шопинг. Разглеждала съм им уебсайта, но никога не съм се опитвала да поръчвам онлайн. Наблизо са ми и до там ходя. Съжалявам за разочарованието.

Не се притеснявай, без НВО оцелях, та и без тези ще се справя Simple Smile)

---
trollipen - купуваш една количка за бягане, и нито колики, нито бебешки пубертет ще разбереш какво е Simple Smile.

на eBay погледна ли?

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 18:54 от 298

# 79
trollipen аз ще си ходя до България и ако се правят там ще ти донеса, ако края на септември не ти е късно. А ползвам такъв слинг http://www.minimonkey.nl/ ноцветоете им не отговатяр съвсем на картинките.

# 80
Благодаря на Алиса и 298 за съветите и ценната информация!
Днес си купих маратонки от веригата ,която 298 препоръча. Вече ходих и да бягам.
Ние също ще сме семейно  и с колата,за да се уверят ,че ще бягам ,а няма да подпирам финалната табела.  Laughing

# 81
Малко извън темата за бягане, ама някой да знае къде мога да намеря тук слиг от този тип
http://slingbg.wordpress.com/m%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0% … 0%B8/#comment-127

Тrollipen аз имам този цвят cream, ако ти харесва мога да ти го дам, не е използван  за мое съжаление, a ми беше  мерак голям.
Не мога да бягам, мога ли да пазя торбите?

# 82
Благодаря на Алиса и 298 за съветите и ценната информация!
Днес си купих маратонки от веригата ,която 298 препоръча. Вече ходих и да бягам.
Ние също ще сме семейно  и с колата,за да се уверят ,че ще бягам ,а няма да подпирам финалната табела.  Laughing

Браво! Ще трябва да си направим отделна тема за тичане Laughing
На мен еретична мисъл се е вселила в главата ми Embarassed.
Ама ще споделя след утре Simple Smile.
Днес правих лютеница - една торба чушки и една домати, а напълних един буркан - щерката рече, че готовата по-хубава била.
Глупаво горкото!

# 83
добро утро и от мен!

завиждам на всички ви за ентусиазма и упоритостта за тичане - мен с топ не можеш да ме накараш да тичам почече от 10 мин. става ми лошо, зачервявам се като прасе, почва всичко да ме боли ... практикувам този спорт само когато бягам за влака (рекордът ми е 2 пъти на ден ...), да не говорим как усещам, че бюстът ми и с най-стегнатия сутиен се смъква надолу. понякога сутрин като водех сина ми на градина виждах как си тичат хората сутрин, ама аз не мога да го направя това упражнение, така че ви се възхищавам !!!  bouquet

обещах сайтове за сивита - писах и брисах онзи ден и накрая ми даде някаква грешка, изнервих се и го оставих за по-късно, та сега пускам инфото, което аз имам по въпроса:

на мен лично много ми помогна тази програма, има примерно лайв интервю, също темплейти за кавърлетър и др. полезни неща:

http://download.cnet.com/ResumeMaker-Professional/3000-18484_4-10839056.html

аз ползвам следните страници:

http://www.advice-resources.co.uk/

http://careersadvice.direct.gov.uk/helpwithyourcareer/writecv/

http://www.bradleycvs.co.uk/

полезно инфо има и на уебсайтовете на reed, monster, cvlibrary, jobsite, както и на страниците на по-популярните агенции за работа.

моят опит показва, че е важно да се пише сиви за всяка позиция, за която кандидатстваш, за да могат качествата, които търсят да отговарят на вашите умения, за да получите поне дата за интервю. англичаните са много праволинейни, за тях например е важно да си работил точно това, което те търсят, а не нещо подобно в същата област. т.е. ако за вас се подразбира, че можете да правите няколко неща, трябва да напишете конкретно това, за което кандидатствате. ако знаеш чужд език и кандидатстваш за място като преводач няма да ги впечатли, че сте работили като учител по езика например и обратно ...

има много страници, които предлагат написването на уининг сиви и имат солидни такси затова. според мен не се изисква чак такава гимнастика, ако работодателят търси човек с вашите качества и ги прочете в сивито ви със сигурност ще се обади.
дано съм била полезна.

аз вече броя дните до прибирането на моите ангелчета, не съм имала по-празно и скучно лято от това ... Hug

# 84
Hello girls, sorry za latinicata, Alisa, w London sme do sriada, pishi mi na lichni ako imash vazmozhnost da se vidim.

# 85
S T A R D U S T, много ти благодаря, ще ги прегледаме подробно линковете!   bouquet 

Момичета, успешна седмица от мен!   bouquet

# 86
Добър вечер UK-мамми! Wink
Ах,то какво било-маратон!!!Четох,че писахте доста за бягането,но хич не предположих,че става дума за истински маратон,УСПЕХ!!!
При нас събирането на багажа е под пълна пара и е доста изморително ooooh!особено,когато е толкова задушно.Летим във вторник,утре е горе долу последният ни цял ден в БГ и само като си помился ме хваща носталгията..вече.Наясно съм,че ще ми е доста объркано и носталично в началото,но пък и ще има доста интересни неща.А и малката няма да ми дава да скучая.Къщата ни е наполовина обзаведена вече,остават доста дреболии/без които къщата няма да предобие завършен и уютен вид/,но всичко с времето си.Хайде до скоро,както се казва-Живот и Здраве,ще ви пиша следващият път вече от Британска земя и ще съм абсолютен член на вашата тема. Hug

# 87
Здравейте момичета имам нужда от вашия съвет и опит.
Искаме да извадим пасаван на нашето дете,за да можем да си тръгнем за бг за отпуската.та въпросът ми е какви документи ни трябват за да го извадим.
Понеже сме пуснали за английски паспорт и сме пратили Birth Certificat с докумнетите и сега в нас имаме само CERTIFIED COPY OF AN ENTRY с данните на майката и таткото, и АПОСТИЛА отзад.
Също така за колко време става.И какви други неща трябва да занесем.
Моля ви ако някоя от вас знае и има опит да ми каже,тъй като искаме още утре да идем да го направим за да можем евентуално (дай боже) в петък да тръгнем.
Много ще съм благодарна на всички  bouquet

# 88
Darima, 10 километра е състезанието, за което сме се записали отборно Simple Smile (маратона е 42.195км) , гледам че скоро пристигаш, може и ти да се включиш, както и всички останали Simple Smile)

---
S T A R D U S T, разказвам на мъж ми, за обещанието на мишолиновия мъж, да я вози по състезания, а не мрънка като моята половинка, при което той ми отговаря, че никога не си е представял, че нещо подобно ще се случи - аз да тичам по състезания.
С твоето тичане след автобуса, си готова за отбора Simple Smile)!
И след автобус не съм тичала, а в описаното от теб състояние съм била за 30сек тичане, тъй че, ако имаш желание, можеш да опиташ.
Не на всеки му харесва, както и не всеки може да тича, но пък ако не опиташ, няма как да разбереш.
Аз съжалявам, че толкова години съм пропуснала!
----
Bebsun12 - за съжаление нищо не знам по въпроса, дано някой се включи.

--

Аз днес тичах в една прекрасна, стара гора!
Искам къщичка  до горичката Simple Smile - почвам да пиша писма на Дядо Коледа, баба Марта, добрата фея, златнта рибка и в тоя ред.
21.56км за 2ч 13м 50с - първият и последния, са с по час разлика от моето време Laughing.
Колко 60 годишни, и колко с кг 2 пъти по моите ме изпревариха, няма да казвам!
По едно време ме изпревари един възрастен мъж, който така дишаше, че имах чувството, че всеки момент ще издъхне!
После от снимките видях, че същият е пристигнал 5мин след като ние сме тръгнали, настигнал, и изпреварил около 250 човека, и е на скромната възраст от 61 години!
Ще кача снимките, които мъж ми е направил, който иска да ги види, да казва, ще ги пратя на бележка, не ми се публикуват тук.
Големи и дълги баири, стръмни нанадолнища, медал, мазол, още два сини нокътя (нокти - кое е правилното?), и "заредени батериите" за месец напред!
http://runwithme.freehosty.com/08-23-2009_Race_Burnham%20Beecher … thon%2021.1k.html - най-долу е картата, може да се увеличи

# 89
Ноя, писах, погледни си личните.

298, браво.
(Аз пък днес се разхождах из прекрасни стари гори, и пробвах прекрасните им стари кръчми  Wink.)

Bebsun12 , звънни в посолството (предполагайки, че ти ще пътуваш с български паспорт и детето е с бг гражданство?).

Общи условия

Активация на акаунт