Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 856
  • 726
  •   1
Отговори
# 390
  • След завоя в дясно
Добро утро от мен
Да дам отчет Laughing
Момичета героят е добре вече. Нямаше последствия освен раната на главата.
Алиса прибрах си го най-прилежно в едно фолдърче твоето писъмце- благодаря.
Мишолина - Честит Рожден ден и от мен. Много радост да ви носи малкия юнак.
S T A R D U S T  относно питанката ти за хладилника. Обикновенно ако звъннеш на производителя ти излиза най - солено. Пусни някоя в търсачака поправка на хладилници Лондон  и ще ти излязат безброй възможности, внимавай само как ще те таксуват за свършена работа или за час, също гледай да нямат скрити такси. Попитай и за цената на частите, горе долу грубо да ти кажат. Има много фирми, който се възползват от тези неща.
Бих помогнала с удоволствие, ако някой има проблем с пералня, печка, сушилня, съдомиялна и т.н., но за съжаление за хладилници не мога.

Сладка капка децата в 4 зона тръгват на училище когато и децата от 1,2,3,5,6 зона Laughing
Сега сериозно децата в Англия тръгват на училище в годината когато навършат 5год и се разпределят по райони. Обикновено към района, в който живеете. Във всички зони на Лондон живеят Българи и 4 зона някъде може да е отвратителна някъде да е чудесна. Зависи от ерията. Доста сме писали по въпроса и на първа страница има доста линкове поразрови се поразгледай.

Tinkyrbel, Southgate не е лоша ерия като цяло. Но ако мъж ти има предварително осигурена работа може би ще е по добре да се ориентирате там, макар че може да е много трудно понякога. Успех

# 391
zdraveite mami ( izvinqvam se za latinicata) kade moga da proverq za detskite gradini  i po-to4no za dopalnitelni 2 ,30 4asa na den za tezi koito ne sa anglogovorq6ti ( tazi informacia  q polu4ih kakto se kazva ot 10-ta raka i  vaob6te nqmam predstava kak e,zatova iskam da proverq ,no neznaq kade) blagodarq vi

p.s. nie si napravihme edna dalga po4ivka v bg i za parvi pat  se 4ustvam malko razo4arovana  ot obslujvane i vaob6te ot otno6enieto na horata

# 392
  • Bristol
zdraveite mami ( izvinqvam se za latinicata) kade moga da proverq za detskite gradini  i po-to4no za dopalnitelni 2 ,30 4asa na den za tezi koito ne sa anglogovorq6ti ( tazi informacia  q polu4ih kakto se kazva ot 10-ta raka i  vaob6te nqmam predstava kak e,zatova iskam da proverq ,no neznaq kade) blagodarq vi

p.s. nie si napravihme edna dalga po4ivka v bg i za parvi pat  se 4ustvam malko razo4arovana  ot obslujvane i vaob6te ot otno6enieto na horata
Преди време и аз търсих такава информация, но не намерих. Знам, че в Шотландия го прилагали. За Англия май само в един район беше въведено експериментално. Ще е интересно да се види как е формулирано в някой официален сайт.

# 393

Честит рожден ден на Антон!
Да е здрав и послушен!

# 394
Ще се запиша да ви следя. Макар че аз съм си в България. но сестричката ми е в Англия, Лондон. А дечицата са и тук.

# 395
  • Манчестър

Никога не съм чула за подобно нещо. Да не се бъркаш с 2,5 часа безплатни на ден след навършване на 3 г.

# 396
  • Лондон
В 4 -та зона много българи ли живеят? Децата там кога тръгват на училище?

Искрено ме засмя с тези въпроси.  Laughing
Това е все едно да питаш дали в Надежда (например) живеят много виетнамци (например)? И децата там кога тръгват на училище... Лондон не е Шумен. Не е и Азия. Нещо някъде по средата е Wink
Сега сериозно... Децата в 4-та зона тръгват на училище, когато и всички останали. Колкото до броя на българите... българите тук са ужасно много и не се познаваме всичките.  Успех с преместването и поздрави от втора зона!

Честит рожден ден на Антон и тук!!! Да е жив и здрав, и все така чаровен (като майка си)!

# 397
  • UK/София

Мишолина, като кралска особа приемаш поздрави дълго време Simple Smile

Честит рожден ден на патерици на Антон!Да много здрав и щастлив !

Сега четах пропуснато от предишните страници - много градинари има бре Simple Smile

Ели, радвам се, че при Алекс е бил малкия дявол!

S T A R D U S T , ти какво реши с работата?На цял ден ли ще търсиш или на парт тайм?

Как се справят малките ученици?Александър от понеделник ще започне до 13.30ч.Според мен трябва да го държат до 18ч. там, като се прибере е пълен с енергия и не можем да го озаптим.

Днес ще правя питка, по-точно за прещапулник за Калин.Свекърва ми обясни на мъжа ми как трябва като омеся питката да тичам из улицата и да викам с силно'Калин проходи'.И който видя да давам парче от питката.Аз дообясних, че след мен ще тичат няколко полицаи за да ме вкарат в лудницата.За това ще минем тихо и кротко.

Приятен ден на всички!Поне тук за сега грее страхотно слънце.

# 398
Днес ще правя питка, по-точно за прещапулник за Калин. Свекърва ми обясни на мъжа ми как трябва като омеся питката да тичам из улицата и да викам с силно'Калин проходи'.

Честит ходещ малък мъж! Непременно да те снимат на видео, ако решиш да следваш указанията  Joy И кажи после какво си избра Калин.

Нали само една седмица ще е до обед; после до 3:20 - Мариана се връща прекапала и още в 7 и нещо започва да мрънка да отиваме за къпане и книжки ("наморена съм"  Laughing).

Благодаря за пожеланията; кралицата ряпа да яде, наистина. Утре е купона с децата; този път ще сме вкъщи - той е малък, малко хора. Дано да е хубаво времето, за да могат да потърчат и в градината. Снощи опаковах хартии за "pass the parcel," днес ще рисувам тринос динозавър, за "pin the horn on the triceratops" игра. Динозавърско парти, йее йее  Crazy

# 399

Никога не съм чула за подобно нещо. Да не се бъркаш с 2,5 часа безплатни на ден след навършване на 3 г.

tezi 2,5 sled 3 g. gi znam, qvno  horata koito  mi obqsnqvaha ne sa dorazbrali Simple Smile qsno zna4i ne6to kato s4upen telefon Simple Smile blagodarq wi

# 400
  • След завоя в дясно
Oni и аз бях дочула за подобно нещо и попитах в детската градина, от там ми отговориха , че не правят такова разпределение, но в някой райони го имало. Така, че питай от това глава не боли Wink.
Също така в някой райони има и допълнителен учител за деца на който анг. не е майчин език, който се занимава отделно със всяко дете. Но за съжаление не е навсякъде.

# 401
  • Bristol
Oni и аз бях дочула за подобно нещо и попитах в детската градина, от там ми отговориха , че не правят такова разпределение, но в някой райони го имало. Така, че питай от това глава не боли Wink.

Абсолютно, нищо няма да загуби Wink

Честито проходило момченце  Grinning Сега да не вземеш да започнеш да броиш дните, докато и него го вземат фул тайм на училище  Laughing

# 402
  • На село (близо до Лондон)
Честит Рожден Ден на малкият Тони!!! Да расте голям и много весел  Heart Eyes.

Биляна честити ходещи крачета и снимай ако се разтичаш из махалата Wink Wink

Аз се включвам от Хамериката след обилен shopping (добър курс-бързо се харчат парите). Сега уикенда се чудя на масаж или на фасиал да ходя първо Thinking .
Моите момчета се справят сами вкъщи вече седмица явно не съм чак толкова незаменима Crossing Arms

# 403
Ell и Мишолина, благодаря за инфото за хладилника - електротехникът, който ни прави ел.инсталацията ни посъветва преди да викнем техник да обърнем хладилника заради фреона и сега  Praynig чакаме ... ако не главата на семейството ще вика техник ...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ !!! smile3525 newsm59  Gift  party023

Биляна,честито прохождане на Калин! Е сега ще си в постоянно приключение с двама ходещи мъже #Crazy Да са живи и здрави!
За работата - засега съм на стандбай заради лудницата вкъщи ...Ще стоя вероятно до към Коледа на парт тайм, после ще мисля в движение - трябва ми време и нерви, за да уча с ученика (засега отличник), да готвя прясна храна за децата и да чистя хаоса. На фул тайм мисля, че не бих се справила, докато и Вики не тръгне поне на градина. Имаме проблем с дисциплината - учителката твърди, че Жорката се бие без причина, което не го вярвам - обикновено си отстоява правата ако са го предизвикали. Лошото е, че ме няма, докато са на училище и не мога нищо да направя ... Според мен причината е точно излишната енергия, която през лятото бе изразходвана с каране на колело по цял ден, ходене на плаж, по парковете и тн ...сега в училище го карат да седи, да пише и да играе някакви скучни игри. Не ходи с особено желание на у-ще. Благодаря на Мишолина за идеята за лаптоп ланча, това бе причината да започне да иска да ходи там. Не че яде кой знае колко, ама поне така виждам количеството. Ти ще се връщаш ли в нашата фирма като изтече майчинството? Или оставате тук?
Аз всеки път като се прибера в БГ установявам, че съм взела правилното решение въпреки трудностите и проблемите тук.

Да помрънкам - откакто взехме къщата (няма да казвам колко години станаха) сме в постоянен ремонт и мръсотия ...Писна ми, не ми остана грам търпение вече ... Верно е, че като приключи ще имаме една стая повече (правим екстеншън), но могат да ни впишат в историята вече ... уикендите прекарваме с майстори, прахоляк и шум ...Нямаме друга къща или баби и дядовци, където да стоим междувременно ... Не знам дали нямаше да е по-лесно, ако бяхме купили земя и посотроили нова  newsm78

Последна редакция: нд, 11 окт 2009, 18:55 от S T A R D U S T

# 404
Привет на всички мами,моля Ви за информация относно това какво сте решили за ваксините срещу свинския грип.Получихме писмо от медицинския център дали искаме или не да ваксинираме детето си(11г.)Нямам никаква представа какви миксове има в тази нова ваксина и търся мнения и съвети.Попаднах на доста стряскащи публикации и се обърках и даже изплаших.Моля да ме посъветвате какво да правя,защото се разколебах.Благодаря ВИ.

Общи условия

Активация на акаунт