Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 827
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря за разясненията. Значи ако реша (само хипотетично  Simple Smile ) някой ден да бягам, да разбирам ли че простичко нещата стоят така:
 -> първо отивам на страницата на маратона
 -> регистрирам се
 -> евентуално получавам място към някоя благотворителна организация
 -> регистирам страница за събиране на средства
 -> евентуално ги събирам (ако не ги събера, значи ли че мястото ми гори?)
 -> тренирам яко и се моля да не се контузя, защото ако се контузя, не стига че ме боли, но и ще си платя за това
 -> eventually бягам  smile3501

# 421
298, за маратон не мога и да помисля  Crazy Миналата година бяхме на парижкия, но аз се отчетох при публиката и викачите  Mr. Green За по онова време (малко по-късно от април) се каня обаче да взема участие в 100км колоездене Лондон - Брайтън. Това е много по-лесно от тичането  Blush Само чакам да пуснат записванията.

Браво на твоята приятелка. Сериозна сума е събрала.

# 422
Докато вечеряхме, обсъждахме маратони и такси, и си мисля, че май не бях права за това дали удържат пари ако не участваш. Може би организациите искат депозит една част от сумата, като предпазна марка в случай, че в последният момент някой се откаже, и няма време за организацията да реагира и запълни празното място с друг участник. Просто си разсъждавам Simple Smile
Nomadic, отдавна се каня и за колоездене, може да се запиша и аз Simple Smile

# 423
Nomadic, и аз мисля като теб, но ми е трудно да обясня на учителката и се чудя не са ли всички момченца така? а и моят син винаги е бил буйно и палаво дете - до скоро не беше възможно да го задаржиш дори да гледа филмче за повече от 15 мин. едва от около година вече се държи по-спокойно е и е склонен да се концентрира и да прави нещо свързано с ризуване, четене или подреждане на пъзел ... аз мисля, че ще свикне, но се чувствам нелевко, когато ми се оплакват от него. Видите ли, той и още едно детенце са побойниците на класа. аз съм 100 % убедена, че или някой го дразни или става въпрос за играчка, споделяне на играчката и чувтсвото му на собственост. И от друга страна бих искала да се защитава сам, а не да се оставя да му се налагат.

Били и аз като теб сега като работя бих искала да прекарвам повече време с децата, да им се радвам всяка минута. 2 месеца ми дойдоха в повече без тях. толкова са ми сладки, нито мога да им се скарам справедливо понякога, да не говорим, че напоследък харча пари като луда за тях. ... истината е, че след 5г. вкъщи бях полудяла честно казано ... тук нямам средата и приятелите, които имах в БГ - имам приятелки от ериата и от плейгрупите, събираме се, говорим си, но честно казно не мога да се отпусна пред тях така както правя със старите си приятели ... манталитетът, разбиранията им са различни.  в интерес на истината в момента съм ок с тази работа - работя 2-3 в седмицата и точно когато ми писне си оставам вкъщи.  не е кой знае какво, но ми докарва някакъв минимален доход, сред хора съм и излизам от село Simple Smile) но за фултайм не ми се мисли въобще в момента. не мога да си представя 5 дни в седмицата без децата.

мами на 5-г. принцеси, дайте идея за подарък - канени сме на детско парти на едно момиченце от класа на Жорката и не знам какво да подаря - не познавам детето, искам да е нещо малко и не много скъпо, но да уважим детенцето и да му доставим радост. не знам в такъв случай какво е прието да се занесе - много моля за идеи !!!

# 424
На всичко се радват  Laughing Не се престаравай, сигурно на 20 рождени дни ще ходите тази година - книжки, неща за правене.

Ето такава Хама мозайка имаме и много се харчи напоследък; има и едни други, които се пръскат с вода (нашите се гладят):
http://www.thetoyshop.com/toyshop/browse/searchbrowse.jsp?PRODUC … mp;bmLocale=en_GB

В ЕЛС има една секция за артс/крафтс - за лепене, правене на чантички и на куклички, не са скъпи. ЛЕГО, ако намериш малък формат, че повечето са доста големи, за 4+; много играе с него, прави чудни неща.

Като срещна нещо малко и интересно вече се запасявам. В едно магазинче това лято намерих едни излюпващи се динозаври за по 2 лири единия - яйце, което се потапя във вода и след два дни излиза динозавър. Жесток хит беше вкъщи, после купих десетина, сега ги слагам като част от подаръка + книжка, пъзел.

# 425
Мишолина, теб съм те признала за човек с най-полезните идеи, много ти благодаря, утре се засилвам да потърся в ELC. Този сайт е страхотен, но ми трябва за утре подаръчето, но си права, мога да се запася, евтини са нещата и вършат страхотна работа за спешни случаи. Твоята ученичка как се справя?
При нас има лек прогрес, днес учителката ми каза, че вече не раздавал правосъдие Simple Smile))

# 426
Stardust, v Argos ima ne6ta na sale. Vij tova http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3839199/c_1/2|category_root|Toys+and+games|14417629/c_2/3|cat_14417629|Clearance+Toys+and+games|14521005.htm?Price+Cut=1.    Neznam dali stava oba4e. Vij v The Works, ima interesni ne6ta . Drugo magazin4e e Hobycraft.  S interes 4eta kakvo pi6e6 za u4enika Jorko. Nadiavam se barzo da svikne.Moiata  da6teri4ka Emily e  v BGto.Dogodina tragva na  u4ili6te i ne mi se misli kak 6te svikne sled tolkova dalag prestoy v BGto.

# 427
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/3839199/c_1/2|category_root|Toys+and+games|14417629/c_2/3|cat_14417629|Clearance+Toys+and+games|14521005.htm?Price+Cut=1

# 428
Честит рожден ден, Pumpalka! Бъди здрава и много щастлива!

Ако някой е на вълна пътувания, www.ryanair.com предлагат днес безплатни билети за определени дестинации. Офертата е валидна до полунощ.

# 429
Честит рожден ден, Pumpalka! Бъди здрава и много щастлива!

Ако някой е на вълна пътувания, www.ryanair.com предлагат днес безплатни билети за определени дестинации. Офертата е валидна до полунощ.
С ryanair съм патувала точно веднъж и съм предупредила мъжът ми че ще се разведа с него но никога повече няма да летя с тях.Даже в понеделник по Панорама имаше предаване за тях.
Биляна честито ти проходило момченце да ти е жив и здрав и да не те уморява много  Hug Hug Hug
Pumpalka не знаех че имаш рожден ден но честито да си жива и здрава   bouquet  bouquet  bouquet

# 430
 Благодаря за пожеланията!Да си кажа, че не беше много лесен ден...бяхме на изпит, с мъжът ми и май не се справихме,така както ни се искаше,но за сега само гадаем и чакаме.Но все пак получих хубави подаръци!Майка ми е от италианската школа и приготви най- прекрасното тирамису,което някога съм опитвала!И за късмет мъжо имаше и той рожден ден на скоро, та големият подарък е винаги общ -екскурзия до Рим!Била съм в южна Италия и само съм минавала през Рим,и чакам с нетърпение неделята и нямам търпение да ми замирише на истинско кафе и разни други вкусотии!
Sorceress,забравихме се с теб!Скоро ще имаме време и ще наминем към вас да се видим.

# 431
Честит рожден ден на Пумпалка!

И аз да си кажа мнението за Раянеър: по-скоро бих извървяла или преплувала разстоянието пеша, отколкото да летя с тях.

# 432
Честит РД! Много здраве и късмет! (благородно) Завиждам за Италия; аз просто трябва да се преместя там.

Не сте прави за Райънеър Mr. Green, толкова ще ги обичам, ако отворят обещания полет до Пловдив, не мога да ви опиша. Последният път като летяхме с тях, платих общо 72 лири за билети до Италия за цялото семейство (вкл. пълен билет и място за Антон). И до Ирландия щях да ходя, излизаха 32 общо; абсолютно не ми пречат тесните седалки, със стюардесите не държа да си общувам, сандвичи си нося Laughing

# 433
Честит РД! Много здраве и късмет! (благородно) Завиждам за Италия; аз просто трябва да се преместя там.

Не сте прави за Райънеър Mr. Green, толкова ще ги обичам, ако отворят обещания полет до Пловдив, не мога да ви опиша. Последният път като летяхме с тях, платих общо 72 лири за билети до Италия за цялото семейство (вкл. пълен билет и място за Антон). И до Ирландия щях да ходя, излизаха 32 общо; абсолютно не ми пречат тесните седалки, със стюардесите не държа да си общувам, сандвичи си нося Laughing
Ние точно до Ирландия патувахме с тях Дъблин по точно за 4 човека и 2 бебета 510 паунда.На връщане затвориха полета точно пред наснищо че чакахме на опашка 1 час опашката беше от 50-60 човека на едно гише и никой не се обади да повика пасажерите за нашия полет.Така бяхме кам 10-15 човека ни зарязаха от всякъде
  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Райънеър и майкъл О'Лири 

# 434
Не съм летяла с Райънеър, но май те бяха с парите за тоалетната  Thinking
Или поне мислеха да го въвеждат...
Ни мо'е такива да ме спечелят за клиент.

Общи условия

Активация на акаунт