Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 725
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
От все сърце ви желая да се получи..

# 676
  • На село (близо до Лондон)
Да почерпя че имам малък рожденик- Денис на 2 години !!!

И като съм почнала с хвалбите да кажа че моя Филип-философа (в 1-ви клас) е избран от децата за отряден председател (в тукащния варият  Laughing)... Heart Eyes

# 677
Ахахахахах, GI, веднага видях аз тортичките, от моите любими баш! Да ти е здрав и весел малкия голям младеж! Ето ти го сниман, лятно, да ти го видят всички колко е сладък:

Мими, на късмет да ти е, скоро да се похвалиш!

=========================

Аз имам запитване - другият петък ще има бейк сейл в на Мариана училището; трябва да направя и занеса нещо. Вчера щях да ходя на разузнаване какво правят и носят другите майки, но не успях. Иска ми се да е нещо лесно, не много захарно и нездравословно, търсих в гугъл, но искам пробвани неща. Ако някой има идея, моля да ми пусне идейки.

Ние сме болни всичките; кихаме, кашляме, всеки кокал ме боли. Днес се вдигнах сутринта да бягам 5км в парка (!) и щях да умра  Crazy Не ги завърших; другата седмица, не знам какво ще правим, честно, с десетте километра  Mr. Green

==========================

И честит рожден ден на Аниджи; сега видях. Много здраве и късмет!

Последна редакция: сб, 07 ное 2009, 16:39 от мишолина

# 678
  • Bristol
mimaa, късмет!!!
GI, честито ти пораснало момченце!
мишолина, аз правя това, Линцерови сладки , ефектни са, не отнемат много време и малката можеш да я включиш в изработката. Аз не ги ръся с пудра захар накрая. За съжаление обаче не мога да ги причисля към здравословните храни  Laughing

# 679
GI Честит Рожден Ден на Денис! Да ти е жив и здрав !
И моето Софи беше Рожденичка вчера, и тя е на две, черпа ви торта.
Аниджи Честит Рожден Ден и на теб! Пожелавам ти да ти се сбъдне всичко, за което мечтаеш!
Мишолина пфу, нямам никаква идея, оздравявайте бързо !
Мimma, Успех!

Лелее-е колко удивителни написах!

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 15:36 от LOKO

# 680
Здравейте Simple Smile

Честит рожден ден на сладките ни рожденници! Да растат здрави имного щастливи деца  Hug Големи сладури са и двамата  Heart Eyes

Мишолина, идея си нямам какво да направиш. Съжалявам да прочета, че всички сте болни  Confused Бързо да минава и заминава.

Момичета, тъй като пишете за декларации и ме подсетихте да ви кажа, че тук също искат понякога писма от родителите. Все си мислех да пиша и забравям. Не знаех, докато не ни се обадиха от летището тук. Бяха задържали Тео с човекът, с когото пътуваше и ни разпитваха поне 15 минути какво ли не, за да ги пуснат. Трябвало да напишем, че пускаме детето да пътува с еди кой си и да се подпишем. Не трябват печати и заверки, достатъчна е бележката от родителите. И друг път Тео е пътувал сам с бабите, но никога не бяха искали нищо. Не проверяват всички, явно рядко се случва.

# 681
Честито на всички рожденици. Много хубави почерпки, благодаря  bdbaloni

Mimaa, стискам палци и на краката.

Мишолина, бързо оздравяване на вас. Относно питането ти - аз правя мъфини като се опитвам украсата им отгоре да бъде по-интересна. Първия път направих едни ореховки, които са супер вкусни и определно по-ниско калорични, но никой не си купи от тях. Тукашните нали знаеш какви са традиционалисти, трябва да е нещо познато. Последния път дори мъфините ми ги бяха сложили в кошниците, които  раздават накрая от томболата, т.е. явно ги бяха харесали как изглеждат. Така че, просто направи нещо, което знаят какво е. Успех!

# 682
Здравейте, аз съм старо куче, но отдавна не съм влизала във форума... Миналата седмица една госпожа от общината тук чукаше по вратите да пита дали някой от живеещите не иска да се регистрира да гласува при избори. Оказа се, че моя милост може да гласува в Кралството като жител на ЕС и с индефинит лиив. Проверих в нета - вярно е! Има ли някой тук, който е се е възползвал от това право Shocked? Освен да ми се подобри кредитния рейтинг, не виждам за какво друго ми е това право. Поздрави

# 683
  • Лондон
Гласуваме си за Европейски парламент като истински европейци, и ние се регистрирахме преди време, защото така трябвало, но дали ще гласуваме... не знам ooooh! Аз в БГ се отказах още в зората на демокрацията, сега дали ще мога да се пречупя Confused

Мимаа, успех от нас всички Heart Eyes

Мишолина, вземете се стягайте, не ви отива това боледуване въобще...Приятна неделя на всички, и да се строите пред ТВ-та утре в 4 след обяд и да подкрепяте правилния отбор Grinning

# 684
Наздраве за вси4ки рожденници - малки и големи! Пожелавам здраве, късмет и слън4еви усмивки Simple Smile).

Анан, не сме упражнили все още това право, независимо от локалните ни активни консерватори, които всеки месец ни "цъфват" усмихнати на портата.

Мишолина, много неприятно - и 4етиримата сте болни, май доста семейства ще са със същият сценарий тук тази зима. Да се оправяте бързо и да ни се похвалиш скоро, 4е сте по-добре. И аз си мисля за мъфините, моите съседки правят доста плодови вариации - на детските рожденни дни и са с голям успех.

Биляна, вие как сте? Оправихте ли се напълно? Дано.

Мимаа, късмет и спокойствие!  Hug

Цвете, дано МЮ победят или най-много да е равен, после 4елси идват при нас в края на месеца и ние .. ще ги бием Wink.
Големи ма4ове бяха последните два, 4е и втори дори станахме днес, макар и за ден Wink

# 685
Момичета благодаря ви за милите пожелания   bouquet  bouquet  bouquet
Аз още се опитвам да се сабудя след снощното парти изненада  Crazy

# 686
Мишолина, и аз да кажа, че е добре да направиш нещо познато, мъфини е идеално, украси ги с нещо цветно - има всякакви комбинирани дребни нещица на сладкарските щандове. Аз правих един сладкиш с ябълки и карамел за едно парти-изненада и направо не можех да повярвам, че никой не си взима от него  ( имаше 150! души)  Confused

# 687
  • UK/София

GI,LOKO  , честит празник на децата ви!Да са здрави и щастливи!Много са хубави и двамата на снимките.

Ани, честито и на теб!Желая ти всичко най-най- хубаво! Heart Eyes

мишолина , дано оздравеете бързо!Относно питането ти за това какво да направиш, идеите са ми много.Не бих направила нищо английско.Много пъти англичани са пробвали наши месени храни и са оставали очаровани.

За деца можеш да направиш соленки, сиренки, кифлички със сирене и кашкавал.Последните са адски вкусни, сиренето и кашкавала се слага в тестото и всичко се меси.И най-въразният в ръцете ще се справи.Има едни сладки със сирене Филаделфия, много са леки, соленките със същото сирене също са много хубави..Кремвиршките също са на голяма почит, мини пици и т.н..............Сладките които ги е предложила Мери са много хубави, но се правят месец преди консумация, в това им е чара Simple Smile

Ето тук малко идеи и от мен.Снимките не са на твоето ниво, но ако от няколкото страници харесаш нещо, кажи.

[b jan08 ][/b], ние сме добре, благодаря!Дано и всички вие да сте така!

Аз правих един сладкиш с ябълки и карамел за едно парти-изненада и направо не можех да повярвам, че никой не си взима от него  ( имаше 150! души)  Confused

Simple SmileСладкишът с ябълки и канела не е за парти, не е и за предлагане на много хора.Аз също не бих си взела. Simple Smile

# 688
  • Bristol
Сладките които ги е предложила Мери са много хубави, но се правят месец преди консумация, в това им е чара Simple Smile
Хъм, кой го каза това  Laughing Моите стават от днес за утре, иначе никога нямаше да ги направя  Twisted Evil От днес за днес наистина не стават, защото трябва да преседят слепнати със сладкото през ноща, за да омекнат. Тукашните ги оприличават на домашно направени jammy dodgers, аз и така ги наричам на английски  Wink Не ги ръся с пудра захар, защото става голямо мазало  Crazy

# 689
Благодаря на всички Ви  Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт