Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 743
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
 Nature Snowman Nature Snowman Aз пък искам малко сняг да ни донесете! Така е, май съм вече на Коледна вълна Simple Smile

# 661
 Tada
Знам, 4е е доста късно и трябва да 'сънувам' нормални сънища, ала вместо тях - си ме4тая - да си направим коледно/новогодишно парти. С децата - да запазим зала/детски кът и да приготвим по някоя вкусна изненада.
 newsm78

Какво мислите?

Локация - около Грини4 парк/Lakeside/Bluewater; може в един от локалните спортни центрове/дайте други предложения от опит
Ден - Събота/Неделя -5ти, 6ти, 13ти Дек..
Музикално оформление - по желание на наследниците ни
Забавления - можем да наемем за 4ас/два - мим/клоун

# 662
  • Лондон
Jan, на мен ми звучи като прекрасна идея!

Имам приятелка, която има кафене във Фулам.
Ако искате може там да го направим. Ще я питам дали е навита.
Ще ни пуска каквато музика искаме и ще сме си само ние.

А може и в Дивия петел - чух, че Алиса имала връзки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ana Mu, успех!

# 663

А може и в Дивия петел - чух, че Алиса имала връзки Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Laughing  Разсмя ме много !
 Между другото попаднах на този сайт с бг. униформи. Може на някого да е в полза: http://www.eva-ood.com/BG/Gallery_school/main2.html

# 664
Ей ме на и мене, щастлива и стегнала, още от днес  Mr. Green големия, розов куфар, пълен с луканки и сняг за най-отзивчивите емигрантки в сайта  Hug (между другото, аз съм от Карлово Grinning )
Както може би сте разбрали от приповдигнатия ми тон, че всичко е наред. Декларацията вече е в ръцете ми. Сутринта за 1 час са му свършили работа на щастливия татко и в неделя живот и здраве излитаме!
Хубав ден на всички ви!

# 665
  • Bristol
Да си направиш копие, че на летището нямат копирна машина и са много кисели! Да не ти развалят и твоето хубаво настроение  Hug Лек път!

# 666
  • На село (близо до Лондон)
Jan, хубава идея. Ние не можем на 5, 6-ти декември, но ако е по-късно декември ще се включим.
Мацо, що са ни тези униформи ? Thinking

# 667
Хилете си вие, Мацо и Ейа, но няма да е задълго, защото за Коледа и вас ще ви абонирам за техния мейл-лист, та и вас ще ви засипват с неграмотни реклами за "Свирка Парти" и за Убийци на Лезбийски Вампири.

# 668
  • Лондон
Това някакъв голям майтап ли е  Rolling Eyes  Joy Joy

Напомня ми на каквото някой беше казал по изборите за леопардовите клинчета Crazy

Дайте ги тези брошурки на маила да ги видя, че имамн нужда от разсмиване тези дни, но не ме абонирайте, моля Sunglasses

Аз ще пиша скоро, но сега съм за дълго на тръстиката...

# 669
много бих искала и аз да се съберем с децата ... досега не съм се престрашавала на нито едно събиране по причината, че моите са дзверове, през цялото време трябва да ги гоня и да обяснявам как играчките не са техни ... дори отиването до мол за 2 часа при нас е приключение ...днес се чудех дали да не ги заведа с автобуса до кварталния макдоналдс, но си представих как гоня едното и другото е изчезнало през това време в друга посока и се отказах #Crazy

относно незнаенето на английски за новодошлите ученици - децата са ти все още малки и много лесно ще се приспособят ( ако персоналът е френдли, както беше при нас), 5г. все още не е късно да го пуснеш без да знае бъкел - няма да е лесно - аз имах 2 кошмарни седмици, когато синът ми се ядосваше, че не знае езика, нямаше си едно приятелче и всеки ден учителката ме посрещашес оплаквания за неговото поведение. слава на бога, всичко е наред вече - човекът започна да ни поправя вече ...

като четох за декларацията, напрежението и радостта от получаването, както и последвалите честички ... ами то все едно дете се е родило:-)))

пускам един линк да се посмеете или поплачете (вие решете), нищо лично или лошо към хората, които имат руска йилка, напротив (лино аз съм с много топли чувства към руснаците и като имам клиент руснак се мъча да си припомня езика ...

http://lanix.org/blog/comments.php?y=09&m=11&entry=entry091105-125044

# 670
Stardust, благодаря ти. Смях се със сълзи на очи.   smile3501 Дали обаче някой англичанин би го намерил за смешно,а!?

За партито съм ЗА.

# 671
  • Parsberg
Привет на всички мами .Извинявам се за нахлуването ми във вашият форум.Моля ви да ми помогнете с информация, пробвах и с търсачката в предишните ви теми за инфо, но нищо не намерих.Аз съм медицинска сестра и имам желание да работя като такава във Англия. Ако знаете имена на легални фирми от България, какви са изискванията на работодатели, както и дали признават нашите дипломи.Ако някоя от вас има информация ,която ще ми помогне ще съм ви много благодарна.

# 672
  • ENGLAND
NARAIA ето тук има доста информация по твоя въпрос http://www.bghelp.co.uk/forums/%CF%F0%EE%F4%E5%F1%E8%E8-%E8-%F0%E0%E1%EE%F2%E0/

# 673
NARAIA ако искаш ми пиши на лични, не съм мед. сестра, но имам регистрация с NMC, това е организацията, еквивалент на нашия БСПЗГ.

# 674
Аз минавам само да се отчета ...Днес си сложих първата инжекция и с това започна инвитрото ни  Heart Eyes
Много се надявам след 6 седмици да ви зардвам с положителен резултат. Praynig

Успешен ден на всичкии Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт