Великобритания - тема 27,все още ваканционна !

• 49 719
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
Момичета моля за помощ от опитните при покупка на билети за концерти. Избрах какво да подаря за Коледа на моята голяма дъщера - билет за конерт на Miley Cyrus (по известна като Хана Монтана), макар че вече съм закъсняла доста. Видях, че нормално билетите струват от 45 до £60,но почти вече няма на такива цени. Та въпроса ми е от кои сайтове купувате, може ли някой да ме измами, препоръки за места в Арена Лондон и Бирмингам. Благодаря!

# 691
# 692
  • Лондон
http://www.soldouteventtickets.com/listings/240/240/10736/Concerts/miley-cyrus

аз съм ползвала този...

също можеш да пробваш на сайта на O2 директно  Simple Smile

# 693
Здравейте, аз съм старо куче, но отдавна не съм влизала във форума... Миналата седмица една госпожа от общината тук чукаше по вратите да пита дали някой от живеещите не иска да се регистрира да гласува при избори. Оказа се, че моя милост може да гласува в Кралството като жител на ЕС и с индефинит лиив. Проверих в нета - вярно е! Има ли някой тук, който е се е възползвал от това право Shocked? Освен да ми се подобри кредитния рейтинг, не виждам за какво друго ми е това право. Поздрави

Да, гласувах през Юни за европеѝския парламент, както и за местните власти. За мен беше по-лесно да не ходя с големия корем до посолството Simple Smile.

Честито на всички рожденници! (на патерица)

# 694
Момичета какво мислите за тази количка-нямам опит с тези покупки и искам съвет моля
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0986870/Trail/s … htext%3EPAPAS.htm
Мерси предварително

# 695
  • Манчестър
Здравейте, аз съм старо куче, но отдавна не съм влизала във форума... Миналата седмица една госпожа от общината тук чукаше по вратите да пита дали някой от живеещите не иска да се регистрира да гласува при избори. Оказа се, че моя милост може да гласува в Кралството като жител на ЕС и с индефинит лиив. Проверих в нета - вярно е! Има ли някой тук, който е се е възползвал от това право Shocked? Освен да ми се подобри кредитния рейтинг, не виждам за какво друго ми е това право. Поздрави

Ами освен за кредит фаила ти, друг плюс няма. Аз лично гласувам тук,защото няколко пъти съм ходила до моя МП и човека винаги ми е разрешавам проблемите. И после аз съм си избрала гласуване по пощата. Отнема ми точно 2 мин да сложа едно кръстче за които искам да го сложа в предплатения плик и да после да го пусна.

За да гласувам за БГ избори - първо смятам,че живеещите в чужбина трябва да не гласуват,защото много се спекулира с тези гласове и дефакто не знаеш за кого гласуваш. После, до Лондон не отивам за нищо на света, а до Манчестър пък ми трябва мотивация да отида и то ако случаино са решили да има секция там...

# 696
И най-вързaният в ръцете ще се справи.

Joy O, Биляна, ти не разбираш колко не са случили на сръчна майка моите деца (и съучениците им). Цял ден тъжно гледам албумът ти, и искам да ме осиновиш; малко съм болна сега, но ще се оправя  Sunglasses Ще ти пиша коя рецепта искам, те сигурно са ти в Готварския, така или иначе - за вътрешна употреба. За училището не смея, ще направя кекс от кутийка (не ме разстрелвайте, плиииз)  Crazy

Благодаря за съобщенията; по-добре са децата; водих ги на лекар, предписаха им лимон и мед, чисти са им гърдите, нещо вирусно било, щяло да мине. Казаха, че Мариана можела и на училище да отиде утре; тя наистина е по-добре. На третия ден се събуди здрава, надявам се утре и аз и Тони да се почувстваме по-добре, че сега просто не мога да гледам, всичко ме боли.

victorita, прочети ревюта точно за тази количка; по принцип М§П не са лоши и са здрави; 10 килограма не е малко, но зависи къде живееш - ако няма да я вдигаш нагоре-надолу и ще ти стои в багажника на колата, стабилни са. Иди да ги видиш на място, опитай да я сгънеш, виж с една ръка сгъва ли се, ще ти влиза ли в багажника сгъната. Като ти порасне бебето със сигурност ще купуваш още една по-лекичка, така че си реши и за цената, няма да се разминеш само с тази  Simple Smile

Добра идея, Бътерфлай; и аз бих ти предложила Ибей или gumtree.com, понякога там пускат билети за продаване. За Ибей, само гледай да е с добър рейтинг продавачът. Също, тикетмастър пускат допълнителни билети от време на време, така че си струва да се проверява и тяхната страница редовно.

# 697
Момичета какво мислите за тази количка-нямам опит с тези покупки и искам съвет моля
http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/0986870/Trail/s … htext%3EPAPAS.htm
Мерси предварително

Аз имам ICandy Cherry  и съм много доволна, много е лека и лесно се сгъва. Не я знам тази марка, но имаи предвид че ти трябва и седалка за кола (наѝ-често купуваната марка е Макси Коузи) ако шофираш. Питаи дали Макси Коузи ще стане или ще ти трябват адаптори. За разходки (особено в студено време) ще е може би по-добре 'кери кот'. Ние купихме керри кота малко по-късно, но пък е много добра покупка, детето лежи на равно и няма проблем да стои повече време в количката.

# 698
Благодаря за отговорите. Почвам да хънтвам за билети. Точно за Ибей са ми притесненията някой да не ме измами. Иначе купувам от там някои неща, но те са съвсем друг тип. Тикетмастера ми даде 2 билета за единия ден
Section BK 411
Row Т
Seats 709-710
Description
PRICE LEVEL 2
LEVEL 4
Има ли някой идея това бива ли горе-долу. Че са ужасно далечни разбирам, но дали ще видим нещо все пак?

# 699
мерси на нина и мишолина за бързите отговори-аз харесах количката от каталога на аргос,но ще видя дали я има изложена в нашия мамас емд папас да я пипна на живо

# 700
Здр и от мен!  Hug Да се разпиша и аз в темата  Simple Smile Ние сме в района на Хийтроу - Фелтъм. Около нас са Хънслоу, Кингстън, Сънбъри, Ашфорд, Стейнс. Ако има някой наблизо - свиркайте Wink

# 701
Бегачките,  придружители и зяпачи: ще идвате ли да бягаме в Гринич в събота? Искате ли след това да дойдете у нас: който иска, да ми пише на лични- да пратя адреса. (Отсега ви предупреждавам обаче, че няма да има кулинарни чудеса, а каквото може да се спретне набързо след 10 км бягане  Crazy)

С голямо закъснение- честито на децата на Джи Ай и Локо, а и на Ани.

# 702
http://money.cnn.com/2009/11/09/news/companies/Maclaren_stroller_recall/

Който има Макларън, да следи уебстраницата, ще кажат как и какво ще изпращат; явно допълнителна джаджа да се монтира.

# 703
Тюююххх, Мишолина, да не си седя мирно в Англия, сега щях да ти опека 3 тави сладки/соленки, да се радват децата. Упсех в приготването, измисли някакъв сладък малък детайл (панделка, опаковка) с тези твои о4и за красивото, да грабва вниманието. Пък в Мадрид няма пудра захар, да ви кажа. Разбих си пасатора да меля. Оба4е поне сега ми се пада да разгледам на Биляна албума и да взимам идеи.  Mr. Green

МимаА, и от мен имаш силно стиснати палци за успех и късмет!!!

Честити празници със закъснение на мами и дечица! АниДжи, новата аватарна снимка от партито-изненада ли е?  Blush

Аз, в поредният пристъп на несигурност, подредих цялата Коледа. Мис Санта костюм4е пристига от Англия. Подаръците- от Амазон. А днес, като една голяма ценителка на ръ4ната изработка  Joy, правих цял ден карти4ки. Поне днес намерихме българин да настрои Булсаткома. Според испанеците, такъв сателит нямало!  Sick

# 704
Охххххххххххх Маpи де да беше  Praynig ама не е.Това съм писала на Дядо Коледа да ми донесе или поне един от тях ама като се знам какъв карък съм ще си остана с очи пълни ръце празни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт