КГБ=Клуб на готините баби-83

• 22 516
  • 438
  •   1
Отговори
# 240
  • Кубрат/ Пишурка

Диде,браво на детенце! Hug Че с тези летни вируси....не стигат зимните грипове,ами и лете!Ние преди две години бахме с Галена и малкия у лелини му във Варна и на третия ден цяля нащ повръща,та стигнахме до спешната помощ.Там ни накараха да купим една банка и да даваме по малко,ама то,милото и нея изповръща.Едва се прибраха в Русе и още вечерта ги взеха в болницата.И се убили да мърморят как във Варна не са го сложили веднага на системи,ами са го оставили така! И си бяха прави.Дано Мими се оправи бързо!
Аз прострях едната пералня,заредих втората,че г-н Началникът трябва да е изпран! На майка й донесли помощи от социала брашно,захар,ориз и кус-кус.Та вчера си взех от кус-куса и тази сутрин направих един пакет за закуска.То доста остана и няма нищо да готвя за обяд - каквото има! Има и яйца,така че...
Ох,пак много горещо навън!Я се скрийте малко тук:

# 241
Янче, и при нас е голяма жега.С удоволствие ще се цопна .

Хайде обяд стана.Заповядайте на вкусна и красива супичка

# 242
  • София
Ето ме.
От сутринта съм по задачи. Първо пръсках против хлебарки и след това излязох. Пламен и родата ходиха на гробища - 9 месеца на майка му. Отидох и аз, нали и моите родители са на същото гробище. После минахме за малко  през Люлин, но не пиха нищо и се прибрахме.
Та от там ви четох като гост и гледах снимка на водопада на  Янка.

# 243
Пак никой няма.

Миши,честит рожден ден.Здраве, щастие и много сбъднати мечти.Да си най-обичаната жена.

Весел празник.Поздрави на всички.Как са  плувкинята и  Зиче?

# 244
                  Светле,сутринта са и дали от твоето "лекарство"  Laughing Сега яде на поразия печени картофи и обезсолено сирене.Гладна е милата,но не е повръщала и няма Т.Дано се е оправила и от глюкозата е изпила половината,лъжичка по лъжичка както им казах.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН,ДЕН НА МИШИ!

# 245
                  Светле,сутринта са и дали от твоето "лекарство"  Laughing Сега яде на поразия печени картофи и обезсолено сирене.Гладна е милата,но не е повръщала и няма Т.Дано се е оправила и от глюкозата е изпила половината,лъжичка по лъжичка както им казах.

ЕЕееее,супер.Радвам се че  е добре. Hug

# 246
  • Кубрат/ Пишурка

Днес много почиващи! И аз му ударих един сън следобяд и сега се чудя какво да готвя за вечеря.Не че нямам какво - все ще измисля.Дано по вечерно време се завърне народът!
Айша,при вас така горещо ли е като при нас (35 градуса!)? Представям си как си ходила по обяд.
Светле,тази супичка докато нареди човек грахчетата....то след сервиране май трябва!

Миши, честит рожден ден! Желая ти много здраве,успехи и безпроблемна година!
Как са почиващите?

# 247
  • София
Янке, горещо е в София. И като се напече асфалта - сигурно става 50 градуса.
Аз по сенчестия тротоар ходя, но пак си е топло. Не ми пречи топлото, не искам да се застудява.
Мразя студа, обличането с много дрехи, но природа.
Аз също спах следобяд. Не ми се беше случвало от много години.
Дидиа, така растат децата - бързо ги хваща болестта, но и бързо се оправят. Щом яде - значи е добре.
И леля ми разправя как Криси в къщи си хапва вкусно и разнообразно. Изобщо - вече се държи като здраво дете. Пие си лекарствата, прави инхалации, но не е нервна и отпусната като в болницата. Вчера баба и я кара да говори с мене по тел., а тя вика омръзна ми от тая леля, не искам да я виждам.

# 248
Здравейте, момичета!
Преди малко навързах компютъра и веднага при вас!
Аз си свърших ремонта в офиса, но имам още доста да подреждам.
И в къщи с подреждането стигнах до там, че да си посрещна спокойно гостите.
За 3-4 дни се събрахме всички - и двете деца със семействата си.
Къщата ми беше пълна, уморих се доста, но на душата ми беше много хубаво.
Дидия, набързо прочетох, че Мими ти е болничка - дано по-бързо се оправи.
Честит рожден ден на Миши - да си жива и здрава, и много щастлива
с тези чудесни дечица (а и с всеотдайната мама).
Сега ще се върна да ви прочета и пак ще пиша.

# 249
  • София
Георгена, добре дошла отново.
Сега  след ремонта по-често ще се включваш, нали?
Аз пуснах 1 прахосмукачка, че имаше много  загинали хлебарки.  Явно препарата против колорадски бръмбър действа.  Сега да видим колко трайно ще бъде убийството.

# 250
            Айша,ще трябва да ти взема препарат за хлебарки от фирмата дето пръска в ДГ.Слагат нещо като жълта паста в каналите и хлебарките отдавна забравиха градината.Такова ефикасно средство до сега не съм виждала.Дано не сменят фирмата,че колежките си взимат винаги и са много доволни,а на мен не ми е трябвало до сега.Ефекта обаче го наблюдавам в ДГ.
           Аз съм се заела със задачата от един разглобен шкаф вертикален да си направя ниски шкафчета  хоризонтални за трапезарията.До сега съм отлепвала фолиото защото не е фурнир и сега ми остава да шкуря и да измисля с какво да ги боядисам и украся.Деди помага и то много ефективно. Laughing Ако стане добре ще видя сметката и на масата и столовете  Mr. Green защото новата ми маса е при малката дъщеря.Уж беше за малко пък още си е там.Все избира и още не е купила. Laughing

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 20:28 от Didia

# 251
  • София
  Явно препарата против колорадски бръмбър действа.  Сега да видим колко трайно ще бъде убийството.

При мен от 3 години не се е явавала нито една. По добър и евтин препарат не съм срещала досега.

# 252
  • София
Дидиа, благодаря. При мене всяка год. идва фирма - пръскат и след месец слагат от тази  жълта паста. Но при последното идване явно бяха много разредили препаратите и гадовете плъзнаха.
Ани си дойде - направо не мога да повярвам, толкова рано.
Вече вечеряхме и сега излезе с кучо.
Та, ако после липсвам - значи съм изхвърлена от комп.

# 253
  • София
Миши,честит рожден ден!Пожелавам ти от сърце здраве,щастие,вечна младост! Бъди горда майка и обичана съпруга!

Момичета,имам си грижи и ядове и не ми се пише.Влизам сега,само да честитя рождения ден на Миши.Не се чудете къде съм!

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 22:51 от Яжка

# 254
  • София
Яге, дано по-бързо да свършат грижите и ядовете.

Общи условия

Активация на акаунт