КГБ=Клуб на готините баби-83

• 22 516
  • 438
  •   1
Отговори
# 255
            Яжке, ако те успокоява,всички сме така ,ама поне тук се разнообразяваме!Дано бързо ти минат грижите и ядовете за да си отново при нас!

# 256
  • София
Добро утро!
След като помързелувах вчера, днес се спретвам малко да позачистя и подредя /натрупаните вестници и всевъзможни хартийки и боклучета, дето две седмици сме натурвали отгоре/
Приятна неделя на всички, разходете се навън, че надвечер щяло да се разваля и може и да вали.

# 257
Добро утро и от мен.
Дидка,как сте днес?"Лекарството" пиете ли го? Joy
Римар,приятна неделя и на теб.
Яжке,горе главата.Ти си силна жена.За настроение ще ти пусна малко любима  музика/музикалния поздрав е за всички/ Joy
http://vbox7.com/play:c3ad1977  http://vbox7.com/play:57755b85  http://vbox7.com/play:6979aeaa   http://vbox7.com/play:8e96a21f

http://vbox7.com/play:d649b805  Лек и спокоен ден на всички ни.  bouquet

# 258
  • София
Добро утро!
И аз като Римар - разчиствам разни натрупани боклучета.
Таксито замина да работи в 7.00. Ани още спи, после може да ходят с компания на Витоша.
Може  и да го проспи, снощи е чела до късно. Купила си поредицата Здрач и и е много интересна вампирската история. И филма е гледала много пъти.

# 259
  • Varna
ЧРД на Миши!!! newsm59 newsm38
само, че не помня кой беше това newsm78 Много се извинявам Embarassed

# 260
                     Привет и от мен!Писах,писах и накрая не иска да ме пусне да публикувам! Laughing
                     Светле,добре сме!Вече сме на печено пиле ,не само на печени картофи! Laughing
                     Римар,добре ми подейства дъжда ,който обещаваш  Laughing че на деди градинката е изсъхнала въпреки поливането.
                     Аз дремя и чакам да ми включат цифрова ТВ , ама кога ще стане не се знае  Laughing платила съм в сряда ,в петък дойдоха ,ама нали е ден на майстора нищо не стана.Сега се моткат с кабели по улицата дано до довечера втасат.            
                     Лек и приятен почивен ден ви желая!Аз вече плача,че от отпуската остана само една седмица! Sad

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 13:06 от Didia

# 261
Привет, момичета!
Вярно е, че съм от нередовно пишещите  Embarassed, извинявам се за което  Blush
При нас всичко е нормално, няма отклонения - ангажименти, задачки....Добре сме!
Живот и здраве скоро и мъж ще си имам  Flutter

Миши, честит рожден ден! С пожелание за всичко най, най, най...

Янче, много се радвам, че пътуването ти е било много щастливо!
Съжалявам, че не успяхме да се видим Sad

Айша, безаварийно по пътищата на твоя Пламен  Peace

Яжка, надявам се бързо да се разрешат проблемите и ядовете,
пожелавам ти още едно пътуване като в Самоков!

Диди, честит прием на Весо! Каква специалност е приет, кой ще му е класен?

На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug
И не се преуморявайте с "консервната фабрика"  Wink
То и мен таз година са ме хванали мераците, та понапрайвам туй-онуй...
Усмихнат и спорен ден!

# 262
Хей Доби, ти най-накрая се появи! Съжалявам, че не се видяхме с теб във Варна, разбрах, че си била на работа. Веско е приет със специалност икономика и мениджмънт. Току-що го изпратих на село при баба си и дядо си /раодителите на съпруга ми/. Не му се стои затворен в апартамента. Сега съм пак сама до събота, ама какво да се прави, трябва да свиквам - това ме чака занапред.
Утре или вдругиден сигурно ще отскоча до моите родители, да се видя и с тях.
Приятен почивен ден на всички! Hug Hug Hug

# 263
  • София
Опа  Laughing   Раздвижи се народа в темичката, браво на вас  Hug
Доби, радвам се, че се обади. Не се притеснявай-не е важно колко пъти ще пишеш, а че мислим една за друга. Поне за мен е така.
Диди, приятно гостуване при твоите родители. Събирай сили, новата учебна година наближава.
Дидиа, ще завали, въпреки че сега яко пече.

Аз ще пържа тиквички за обяд /във фритюрника, разбира се/.

# 264
  • Кубрат/ Пишурка
 Здравейте и от мен!
Римар,дано твоята работа не е като нашата!
Ние тази сутрин решихме да започнем най-после по малко да изпразваме апартамента. Лелееее ,ами то събирано 20 години! Само дрешника успяхме да изпразним. 4-5 чувала изхвърлихме - старо бельо, стари обувки,стари дрехи,боклуци......! И отделно напълнихме един огромен сак,един кашон и 3-4 чувалчета с багаж за тук. Ами още секциите не съм разбутвала ,гардероба,разни чекмеджета...... ами книгите....!Ужас ! А сега имам и друга задача: да намеря място за всичко това.А това ще рече,че ще трябва и тук да разбутам гардеробите и доста неща да изхвърля. Започвам още следобяд.
Доби,радвам се,че се появи - липсваше ми!
Яжке,дано бързо ти се разрешт проблемите и да си пак спокойна!
ЛЕК ДЕН, МОМИЧЕТА!
Диде и на мен остава само седмица!Но си намерих работа за цялата !

# 265
  • София
Здравейте, момичета.
И аз се появявям отвреме на време, но както казва Дидия остава една седмица от отпуската и даваме зор по довършване ремонта. Дограмата я сложиха очакваме външната врата, тук таме малко довършителни и една чистка, ама бавно напредва - все изникват нови паботи за правене.

Айша, много се радвам за Крисито, че е добре, дай боже така да бъде Praynig
Фурийче, радвайте се, че има къде да отидете при мама. Аз колко време след като почина майка, посягах към телефона да й се обадя или се събуждах с мисълта да отида при нея, ама вече няма при кого. Малко ви натъжих, но такъв е живота...
Миши е на Зиче дъщеричката. Да е жива и здрава с любими дечица, мъж и всеотдайна мама и татко до нея. Зиче, чакаме те след почивката, знаеш, че ни липсваш. И Шпунц, Мастерче, а има и други...
Доби, ти работничка ли си станала?
Жабче, стой си в Испанско колкото може повече, докато не ти стане мноооого мъчно за децата!..
Диди, браво на Веско - успешно учене и завършване на Гимназията и реализиране в живота.
Яжке, какво бе , мила пак ядове - край нямат...
Дидия, моренцето е много хубаво за децата, ама май почти винаги се изкарва по някой морско - летен вирус, но да минава бързо. Ей, да снимаш произведенията, да ги покажеш - мебелите де.
Айша, младите нещо наистина са луднали по тези вампирски филми, пък то и книги имало.
Светле, много хубава любима музика, благодаря. А кулинарните произведения са много оригинални!!
Георгенче, бързо свърши ремонта - радвай се сега на дечица - целувки на всички, особенно на Дани.
Римар Hug пишеме заедно...Янче и ти Hug Hug
Ако съм забравила някой - зло да го забрави!!!

# 266
Здравейте, момичета!
А мен днес ме е "хванал канапа", нищо не ми се прави!
Явно вчера се пренатоварих. Като излязох в 9.30ч., та се прибрах в 18ч. Задачи, задачи, задачи....та приключиха чак на капанчетата на плажа на Почивка. Ама поне се наприказвахме.
Довечера ще идват внуците-близнаците за една седмица, аз още не съм измислила какво ще вечеряме. Нали ядене не искат, трябва нещо я на тиган, я на скара да измисля.
Тази седмица като окупират компа, по-рядко ще ви чета и пиша.
Яге, много съжалявам за проблемите ти, дано бързо да се разрешат, стига вече ядове и проблеми!
На всички учителки, приятно доизкарване на отпуската! Като знам от моята сестра какво ви е работното ежедневие, ви съчувствам и съжалявам, че така бързо отминават броените дни!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШЕТО,
САМО ЗА ХУБАВИ НЕЩА ДА ПИШЕ ТО,
ЗА ЗДРАВЕ, ЗА РАДОСТ, ЗА БЕЗ ПРОБЛЕМИ,
НА МАЛКИ, НА СРЕДНИ И НА ГОЛЕМИ,
ДА Е ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА, И СЪС КЪСМЕТ,
УСПЕХИТЕ В ЖИВОТА Й, ДА СА БЕЗЧЕТ!
                      НАЗДРАВЕ! /макар и на патерица/

newsm51 Two Hearts Flowers Four Leaf Clover newsm59

# 267
Здравейте момичета, 
Радвам се,че не сте ме забравили. Hug Аз също не съм ви забравила.Доста често хвърлям по едно око,но не ми остава време да пиша.Мъжо и той се изучи на интернета и през повечето време е на компа(и като седна набързо ми намира някаква работа).Аз започнах работа,след двумесечно търсене.Сега съм барманка(и готвачка и хигиенистка-общо взето всичко) в една от бензиностанциите на ОМВ.Работи се на смени по 12 часа и общо взето е доста натоварено,а карам и нощни смени.Така че не си мислете че съм ви забравила.Благодаря на всички за поздравите за именния ми ден.  bouquet  bouquet  bouquet
Приятен ден на всички!

п.с. Да се похваля че откакто мама беше тук,Анжела спи без пампи и без "бики" (бебейон)Е,крайно време беше да ги махнем.Сега баба Янка ги занесе на село   Laughing

# 268
Иииии Мелче,драго ми е. HugПиши по често. Затъжихме се.Ко стана с Пикадилито? bouquet
Янче,спорна работа.Голяма работа си си отворила.
Диди,честит ти аватар.
Дидия,браво на вас.Радвам се че сте добре.

# 269
                  Охххх!Аз се видях в чудо с тези от цифровата ТВ.Само дето още не са съборили блока.Сега отидоха на обяд и чакам пак да се появят.Дано до довечера да стане,че ми писнааа!Да бяха метнали един кабел през балкона,а те да го вкарват в шлауховете в сградата и деня си мина и замина! Laughing
                  Римар,чакам го дъжда ,че да се поразхлади малко.То и само слънце ми омръзна вече! Laughing
                  Майче,ще снимам като стане,ама ще е след месец вероятно,че как мразя да шпакловам и шкуря.Дано помогне дедито.Този шкаф го приготвихме за изхвърляне ,ама на мен ми дойде щурата идея и сега ....ще си мълча ,че и дядото го ентусиазирах и едва ли не му обещах нова трапезария с ниски шкафове,че бяха едни високи и ги преместихме,че малко ми пречеха.То , при мен е уникално , половината ми мебели са у щерките и сега им казах,че не искам нищо да връщат от това ,което са взели,а искам да купуват нови! Mr. GreenДадох им в началото някои от мебелите докато си изберат , че то са едни капризи и сега нали е в мебелна верига да избират и за мен! Laughing
                  Янче,и аз съм се замислила да изхвърлям,че имам толкова друхи дето няма да ми станат и отдавна не ми стават.Не мога да пазя диети то се разбра вече. Embarassed Жал ми е да ги изхвърля,а щерките не искат и да ги погледнат.От време на време нещичко намерят,ама то си е направо нищо.Само ми пълнят шкафовете и гардеробите. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт