Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 182
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Сандански
puhelota, аз вчера бях там, но те не работят с марката, която искам ABC Design. Макар че всъщност все още не съм сигурна каква количка искам. Двоумя се между няколко, но смятам да купувам след като се роди бебо. Simple Smile Иначе магазинчето наистина е перфектно,малко е, но има голям избор и всичко нужно може да се намери там.

Cutie_Huney, можеш да видиш почти всички колички в Бамбино, ако все още можеш да пътуваш  car003

Май след като се роди бебко ще идем до там.
Мерси за съветите, момичета.  bouquet

# 61
Cutie_Honey , на АВС представители са магазин Агууу в Безистена, ако вече не го знаеш де  Simple Smile

Хора, ще ме извините, аз съм тотален идиот! Уговарям си срещи утре за обедни кафета, а съм забравила, че от 12 съм на лекар, т.е. ние отпадаме  Sad

# 62
Добро утро,
днес аз ще сложа кафето докато чакам колегите да ме вземат Wink

И да попитам как се казва щерката на Анелия все пак че аз нещо неразбрах newsm78
Хубав ден на всички  bouquet

# 63
Тя да не изпусне нашата, ти да не мислиш, че ние сме разбрали бе сватя, ама си трайкаме и не питаме  Laughing
Теб не съм те виждала вече 100 години, разбрах че си отслабнала, но трябва да се уверя на живо. Септември няма ли да ходиш за някое печатче по съда?

# 64
Ако има среща, кога, къде и как?
Иначе добро утро поне да кажа и благодаря на Дани за кайвето:)

# 65
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
ние след малко с Вики излизаме на разходка. Ако искате да се чакаме в 12ч. на Лоди за обедно кафе, защото май всички ще сме с децата. Като гледам повечето ми имате телефона, така че ми звъннте ако има нещо. Wink Аз между другото и по раничко ще съм там някъде, около Боулинга или Лоди с Руми (Алекс1), та ако някой е свободен може и по раничко да дойде. Laughing
С Виктория иначе следобяд заминаваме са Хаджи Димово, на гости на Ана Мария. Плановете ни са утре да прескочим до Гърция на плаж.

# 66
Ели и на мен ми е домъчняло за тебе,и смятам тази седмица да идвам до съда,примерно следобед да изляза в обедна почивка нещо такова,защото трябва да взимам подписи Thinking ще ти се обадя когато се наканя  Peace
Иначе аз знам че всички сте любопитни гарги само аз съм нахална да питам нали Mr. Green
Марси,завиждам ви и аз искам пак на долу да дойда а за Гърция пък още повече искам Hug

# 67

И да попитам как се казва щерката на Анелия все пак че аз нещо неразбрах newsm78

Името не го знаех официално и за това не го споделях, но вече е окончателно решение и мога да го кажа.
Малката принцеска се казва Даниела  Mr. Green (на бабата е кръстена)

Билянка вие при кой очен в София водихте Руменчо

# 68
ехаа, браво - много хубаво име /наистина го мисля, не се подмазвам/, да е жива и здрава малката принцеса и с гордост да си го носи!

# 69
  • 42.016399,23.101179
Увеличава се отбора на Данитата, браво. Wink Жива и здрава да е малката Даниелка и много късмет да и носи името. Има да черпи сега баба Дани, ама още не сме я виждали...Joy
Ние днес почти цяла сутрин изкарахме на Лоди, събрахме се аз, Руми, Боби, Билянка, Петя и всички бяхме с децата. Wink Хубаво си изкарахе, трябва по честичко такива срещички да има. Laughing

# 70
Здравейте, да е жива и здрава малката Даниела и с гордост да си носи името!
Ето снимки от днешното кафенце.

# 71
Добър вечер на всички!

Да е жива и здрава малката Даниела и с много късмет да си носи името!

Аз бях на зъболекар  днес и не успях да се включа за кафенцето!И утре трябва да отида и се надявам , че не няма да е необходимо повече .

Марси,приятно изкарване на Огняново и на Гърция.Поздрави на Деси , Мето и Ана-Мария. Heart Eyes

Лека вечер!  bouquet

# 72
Леле като прочетох именцето си голям кеф ми стана Mr. Green hahaha браво Ани  smile3501 ти избра правилното име Peace

# 73
Брей какво става с всички  Shocked изгубихте се Rolling Eyes
няма да слагам кафе че то стана обед Crossing Arms

Аз съм с нова прическа Blush
довечера ще пусна снимки Wink

Ще взема да използвам да кача някоя снимка в нета Mr. Green

# 74
  • Сандански
 Днес наистина е много пусто тук.  Sad
 И като няма какво да чета съм се отдала на готварската муза- ще правя картофи соте по гоцеделчевската рецепта,т.е. няма да има почти нищо общо с картофите соте. Mr. Green Но пък е много вкусно. И като заговорих за храна- някой знае ли откъде може да се купи торта Бачиново, освен от Русалка. Simple Smile Simple Smile
  Има ли новини от Анелия? Таткото още ли не е пратил снимки. Това  любопитство  ме кара през 15 мин. да зареждам страничката, за да видя дали има нещо ново!!! Crazy Embarassed Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт