Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 185
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!
Не съм влизала отдавна при Вас и толкова хубави новини има. Честито на новите мами, пожелавам им да се радват на здрави и послушни дечица.
И.....стискайте ни палци. Всеки момент очаквам да се роди племенницата ми. Ще се включа по-късно, за да пиша повече.

# 76
Поли радвам се за тебе че ще ставаш леля (ако вече не се е случило разбира се)
само че много рядко пишеш и не идваш на срещите а аз те харесвам и искам да присъстваш Peace

# 77
Poli, няма ли вече новина  Hug,
Днес Ивет се обрина и незнем от какво, много странен обрив, утре ще я водя до педито дано не е нещо по-сериозно, нещо на последък само главоболия с това дете.
Окото пак започна да и сълзи, сега мислим да я водим на София, но още проучвам в коя клинки да я заведем.
Хай де лека вечер на всички   bouquet

# 78
# 79
jinjer_78 много е хубава новата ти прическа. Честито!

И аз мислех да отида на фризьор преди морето, но не ми остана време. Утре събираме багажа и в събота сутринта заминаваме.
Нещо времето май ще се разваля, дано имаме късмет следващите дни да са слънчеви на морето и да не пропускаме плажа.
Тези дни имах доста работа у дома , не ми оставаше време нито да ви чета, нито да пиша, затова се включвам и толкова рядко.
То и в темата е такова затишие, май всички са заминали нанякъде.

daniela_ch бързо да се оправя детенцето, напоследък доста му се събра  Hug

Хайде лека вечер на всички
и чакаме новини от Poli дали е станала вече леля

# 80
Добро утро!

Ивана както винаги се пръкна в 6.30, няма жал това дете за майка си  Joy Толкова искам да я направя поспалива, но не се получава. Е естествено, че като тръгне на ясла пък ще почне да се успива.

На Петя и Нина приятно изкарване на морето и хубаво време  Peace

Снимките от обедната срещичка са супер и дечицата се ни големи сладури, нали са си наши форумски  Simple Smile  А като говорим за срещи, някоя вечерна към началото на септември как ви звучи?

Дани, много ти е свежо с бретонче  Peace

Вчера една майка в Боулинга как ми вдигна нервите простоооо! Възкачила се на чехли с около 10см ток и не може да се движи в права линия, та детето си не го гони ами го привиква. Това дете съответно с година по-малко от Ивана и постоянно иска да й се качи на колелото, Ивана пищи, защото не го дава. Тая сцена се повтори поне пет пъти, през което време аз се чудя Ивана ли да убеждавам, че детето само иска да го пипне или да я пазя де не го удари, защото то е и по-малко. Обаче майката само се провиква от някъде в далечината и пуфти. Накрая вече това взе, че й отлепи лепенката от колелото и стана страшно и майката благоволи да се вдигне и понесе към чадото си..... нямам думи просто! Е сега не мислете, че съм й останала длъжна, нали си ме знаете  Laughing ще ме запомни, но и аз нея!

И накрая - днес с мъжо имаме дървена сватба - 5 години! Да не повярва човек, че изкарахме толкова дълго, хаха!

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 08:39 от wildgirl

# 81
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
снощи се завърнахме от гостуване и пътуване и днес пак съм на работа. Wink
Изкарахме страхотно, дишах с пълни гърди миризмата на море, ама свърши бързо. SadВсе пак по добре от без хич. Венци нали е гузен ни остави 50 евро преди да заминем, а ние с Вики ги похарчихме до край. Ходихме в Джъмбо, в Лидъл, абе изобщо забавлявахме се. Joy
На Нинка, Петя и Лили много приятно изкарване напочивката.
Дани честита нова прическа. Разгледах  и снимките от Огняново, страхотни са, но липсват тези от басеините. Laughing
Ели искренно се надявам и тази майка да те е запомнила, не само ти нея. Wink Четита ви годишнина, още много дълги години да те се обичате!  bouquet
Поли чакам хубавата новина. Laughing
Дани Ч дано обрива не е нищо сериозно. Утре като свърша работа ще ти звънна, да се разберем нещо. Wink

# 82
Здравейте!
Ели, честита годишнина! Още много по пет в любов и разбирателство:)

Дани, ние ходихме във "Визус, в Княжево. Манипулацията направи д-р Чернодринска - тя работи със Здравната каса. Иначе там работи и доц. Алексиева. Адресът е ул. "Миле Попйорданов"18. Телефонът е 02 857 69 36. Аз общо-взето съм доволна, казвала съм вече.
Марси, браво за почивчицата!

# 83
Добър ден !
Пиша набързо,че тръгваме.
Ще минем през Асеновград ,там имаме баба ,и после на море.На Приморско.
До края на месеца няма да мога да пиша.Да не си помислите , че съм ви забравила. Wink
Всичко хубаво ви желая! Heart Eyes
Чао!

# 84
Здравейте и от нас, днес водих Ивет на лекар, обрива не е шарка, но я сложиха на диета за всеки случай.
Анелия  утре ще я изпишат.
Билянка, благодаря за инфото сега ми казаха за някой си д-р Топов. На мен ми се иска да направя още една консултация с втори лекар.
Хайде лека вечер че малката само зор ми дава

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 20:38 от daniela_ch

# 85
  • Благоевград
Здравейте момичета!
 Честито бебче на Анелия!  ylinfant
Да й е жива и здрава малката Даниела, да ги радва и да се гордеят с нея!

jinjer_78 Честит Рожден Ден !
Здраве и късмет ти желая и много да те слушат твоите мъже!
  bouquet newsm59

wildgirl Честита ви годишнина!  bouquet

Ина-Мария Честит Имен Ден !   bouquet

Ако пропускам да поздравя някой да ме извини, но четох много набързо и в старата и в
тази тема. Embarassed
На всички ви благодаря за пожеланията по повод именният ден на Ана-Мария!
Тя беше много щастлива на празника си, особено и като съвпадна със срещата с
Джинджер и семейството й.
Иначе аз си отпочинах и насладих на промяната в ежедневието ни.
Както ви писа Марци , прескочихме и до морето. Ние два пъти ходихме,
но много ни хареса и ни беше достатъчно.
 А за Огняново, какво да ви кажа, аз обичам да  ходим
там, водата ми харесва много. А Ана -Мария не излизаше по
 час и половина от басейните.
Само повтаряше, искам там (и сочи с пръстче) Laughing
Взимаше си пояса и тръгваше, а аз след нея  Grinning
Исках още нещо да пиша, но сега забравих. Нищо, ще ви прочета отново и като
се сетя тогава .
Снимки от Огняново и Неа Перамос :
http://desirumenova.multiply.com/photos/album/27/27#
Чао за сега!  55

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 23:55 от desi-r

# 86
Добро утро на всички,
аз днес съм станала рано че трябваше да съм на работа от 07ч но както винаги колегата се успа и стартирахме от 8  Wink

Снимките са много хубави Деси,и на мен ми се искаше така някое плажче да си направим тази година но за сега не сме видели още морето пък да видим Thinking
Деска мерси за поздравите ти ми изпрати ммс но неможах и незнаех как да го приема Peace
И ние сме много доволни от срещата ни на Огняново,съжалявам че неможахме да направим общ плаж Blush но друг път Hug
Мерси момичета и за поздравленията за новата прическа Mr. Green
Слагам кафенце ако някой вече не ме е изпреварил Sunglasses

# 87
Браво Деси, много хубави снимки.
Ели, честита годишнина.Още многооооооооо години здраве, щастие и любов.
Ние сме на Кресна.
jinjer_78 честита ти прическа, изглеждаш много добре.
Хайде чао сега, че ме е хванал мързела.

# 88
Здравейте момичета,
днес е много горещо и след малко ще си поспя с децата (само събота и неделя имам право на това удоволствие)

Пускам снимки от миналият уикенд на Огняново,(и специално за Марси )много плажни снимки Mr. Green
http://danijoro.multiply.com/photos/album/49/49
http://danijoro.multiply.com/photos/album/46/46
http://danijoro.multiply.com/photos/album/50/BANSKO-16.08.2009

# 89
  • 42.016399,23.101179
Здравейте,
Дани, страхотни са снимките. А това момиче с черните дрехи, много пъти ни е обслужвала в Елис, но никога не съм си мислила че тя е собственичката. newsm78
Ние днес отново бяхме на Аквапарка, от 10,30ч та чак до сега. Ама следващата неделя ще съм на работа, а по следващата вече не се знае какво ще е времето. Вики днес се престраши и се пусна от голямата тройна пързалка с баща и.  Скача сама в големият басейн и много се вживява в ролята на голяма. Даже вчера два пъти ходи сама до барчето да си пазарува студен чай. Joy
Дани Ч във вторник преди обяд свободни ли сте с Ивет да се видим?
Изписаха ли Анелия и бебока? Чакаме от теб като кума да качиш малко снимки на малката принцеска. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт