Благоевградската тайфа с много вълнения, посреща принцесата на мама Анелия!!

• 15 209
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета Hug
Благодаря  на всички за поздравите.Нас ни изписаха вчера,но вечерта седнах само да ви прочета,нямах сили да пиша.Малката и аз сме добре.Тя има жълтеничка,но казват,че повечето бебета минават през това.Вчера идва педиатърка вкъщи да я прегледа и каза,че всичко е наред.Бебка е много спокойна за сега,постоянно спинка.Не че си е мойта,ама си е много сладичка Heart Eyes с едни бузкиии само за целуване Simple Smile . Аз съм добре.Вече почти не ме дърпа операцията.А иначе като цяло всичко мина много леко,не усетих нищо.
Снимки ще кача след малко...само да се сетя как ставаше номера Wink

Лека вечер на всички!

# 91
  • благоевград
Добре дошла у дома Ани  Hug Радвам се 4е вси4ко е минало идеално и бебка е добре Peace
Да си призная малко ти завиждам 4е си я ма4каш ве4е Blush

аз изкарах някакъв кошмарен ден и нощ в4ера  ooooh!
Корема ми бе мн твърд по4ти цял ден и нощ ,кръвното ми беше високо ,мн ми бе жега ......абе гадна работа. дано днес нямам подобни изживявания Praynig

# 92
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
сипвам по едно кафе за събуждане

Анелия много се радвам че вече сте си у дома, че всичко е минало успешно и сега се гушкате с малката красавица. Моля те, нацелувай я много от мен по сладките бузки. Heart Eyes С нетърпение чакам снимките за да я видя. А таткото как се чувста вче като такъв? Баба Дани щастлива ли е? Не съм я виждала от както си родила, все я няма в магазина. Laughing

# 93
Добро утро и от мен,
Марси, благодаря за кафенцето и аз си го пия сега със вас  Mr. Green. Иначе няма проблем за вторник нямам някакви по-специални планове. Ако искаш пиши на лични или на Скайпа да се разберем  Hug
Деси, Дани снимките са ви много хубави.
Бобка, вие как сте нещо напоследък много често ми се губите  Hug

# 94
Здравейте и от мен в понеделник!

Ани, добре дошла, пожелавам ти много пълноценно изживяване на първите дни с бебка! Аз като се сетя каква депресия ме удари след изписването, сега чак се чудя на собствения си акъл, но какво да се прави. Най-сладкото нещо е да си имаш един такъв малък и още смачканичък бонбон, после стават много красиви, променят се, но неслучайно снимката на телефона ми все още е тази, направена на Ивана в първия ден от живота й! Радвайте се много на малката Дани, а бабата и кумата просто трябва да са на върха щастието  Simple Smile Аз, ако някога имам момче съм замислила подобен двоен удар, че баща ми и кума са с едно и също име, хаха! И скоро чакаме снимките на принцесата!

Марси, Деси - снимките са супер! Двете сладурани просто са си вече големи деца, спомних си като за пръв път им гледах снимки едно време във форума и сега, просто ... каква разлика! За Неа Перамос, ако утре видя Марси подробно ще я разпитам!

Дани и вашите снимки са страхотни, абе изобщо хубаво е човек да почива! Сега е много депресарско като знам, че идва гадната зима и ще се завираме из миши дупки  Sad

# 95
Здравейте и от мен в понеделник! Понеже утрото на този ден е най-тежко , имаме нужда от доста разведряване. През уикенда бяхме на палатка на остров на Струма (близо до с. Пастух, Кюстендилско) и си прекарах страхотно. Успях да цамбурна с дрехите във водата, ама...нищо, здраве да е. Като ми изпратят снимките, ще ги публикувам. Междувременно се запознах и с майката на колегата ( миналата семица пък аз го запознах с моята).
Анелия - много се радвам, че вече сте вкъщи.
Марси, много весели снимки от морето - гледах ги във фейсбук.
И на Дани новата прическа гледах, и Елис видях - изглежда променена.
На тези, които сега заминават и почиват - наслаждавайте се на всеки един миг, скоро наистина ще стане студено.

# 96
Здравейте!

Ето и малко снимки на малката бебка Simple Smile

http://picasaweb.google.com/anelia1988/PgBwgB#5373446387308123858

# 97
  • благоевград
Анииииии  Hug, невероятна е наистина е мн красиво бебе  Flutter / не го казвам понеже е твое/ Ох направо така ми се прииска ве4е и аз да гушна моето  Rolling Eyes

Имаме еднакви креват4ета само дето моето е оранжево  Crazy

А ти изглеждаш мн добре мн отслабнала след раждането  Peace Оба4е колко са ти порастнали гърдите   Wink . Кърмиш ли ?

# 98
  • Сандански

Наистина е много красива малката Даниела!!! Да ви е жива и здрава, Ани, и да ви радва много. Честито!!!

И аз като ina_maria искам да си гушна вече бебето и всеки ден му говоря да излиза,ама то не иска още. Grinning Grinning Wink Явно ще спазя семейната традиция да пренося с няколко дни... Confused

# 99
zdraveite na vsichki v Blagoevgradskiq Forum

za pruv put se registriram tuk i shte mi bude priqtno da obshtuvam s hora ot Blagoevgrad

vlizam v petq mesec bremennost i se chudeh koi ot vas shte si ima bebche prez Januari?

Priqten den na vsichki

Katerina

# 100
Добре дошла на sear145, надявам се да ти хареса при нас, разкажи нещо повече за себе си. От къде си, с какво се занимаваш?
Ние тук сме много любопитни, да не се учудиш като се започнат хилядите въпроси, пък на следващата среща ще те очакваме да дойдеш да се запознаем  и на живо Mr. Green
Cutie_Honey, не ти остава и на теб много време сега ще мине и след някой друг ден ще гушкаш и ти твоето слънце.

# 101
По-добре късно отколкото по-късно.....

Анелия, честита ти дъщеричка! Да ти е жива и здрава, да расте будно и умно дете! Честито!

# 102
Мама Цоцоланке, първо да се извиним че не сме се сетили за рождения ден на Йоан на 21
Да е жив и здрав и много послушен
А сега и Честит рожден ден на Рая, малко късно вечерта но както си написала

По-добре късно отколкото по-късно.....

Да бъдат добри кака и батко и много да ти помагат   bouquet

# 103
  • Благоевград
Мама Цоцоланка Честит Рожден Ден на Йоан (на патерици) и на Рая !
Да са ви живи и здрави, ученолюбиви и късметлии!
 newsm59 Tada newsm59

sear145 Добре дошла !   Grinning
Anelia20  Малката е чудесна! Гушкайте я и за нас!  Hug
Андреа Селесте Браво на вас за уикенда  и за запознаването с роднините.
Май скоро ще правим пак моминско парти (  Praynig )  smile3521

Спокойна нощ на всички!

# 104
  • 42.016399,23.101179
Добро утро и от мен,
Анелия невероятна сладурана наистина е малката Дани. Така ми се иска и аз да я помачкам малко. Laughing
Мама Цоцоланка Честито ти рожденници и от мен на патерици. Да са ти живи и здрави и много щастливи!!!  bouquet  bouquet  bouquet
sear145 добре дошла при нас!
Селесте следващият път като сте толкова близо до Благоевград с колегата, ще ви се разсърдя ако не се обадите поне за по едно кафе. WinkЧакам снимките с нетърпение. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт