Паника

• 2 833
  • 33
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Проблемите със стомаха, които описваш наподобяват киселини и няма начин да са предизвикани от бременност.....
Така е.
olka90, позволих си да надникна в последните ти публикации и като гледам, за стомашното ти неразположение си писала още през април месец. Отиди на гастроентеролог. Възможно е да имаш гастрит (и аз съм с гастрит, и ти съчувствам). Колкото до бялата течност - отиди на гинеколог.
П. П. Поздравявам ви (теб и твоя приятел) за това, че ползвате предпазни мерки! Много млади двойки не го правят (както стана ясно от няколко теми, пуснати тук във форума), а това може да бъде много опасно!
Успех!  bouquet

# 16
Не се притеснявй!Малко вероятно е да си бременна, даже бих казала изобщо ,но не е зле да посетиш лекар.

# 17
  • София
Тест (Surecheck и др.) или кръвен (кръвният е по-сигурен), гинеколог, гастроентеролог.

# 18
Щом си използвала презервативи и не е бил скъсан едва ли  си бременна.
Иди на лекар .

# 19
Не се паникьосвай,не си бременна,но наистина трябва да отидеш на лекар за бялото течение Peace

# 20
Много ви Благодаря Simple Smile Чувствам се вече по спокойна Simple Smile В понеделник или вторник отивам на кръвен тест. На Гинеколог отивам след около 10 дена Simple Smile Толкова се паникйосвам, защото чета в интернет, че някой от симптомите са подобни, и че тестовете понякога не могат да открият  толкова рано бременноста:( За щастие с приятеля ми сме разумни и само с предпазни средства правим секс. Отностно таблетките питам, за да знам какво да си купя, ако евентуално стане нещо не предвидимо:) Поздравявам всички сърдечно Simple Smile

# 21
Според мен не е необходимо да правиш кръвен тест - минало е достатъчно време и двата Шуър чека щяха да отчетат ако има бременност Peace
Спешната контрацепция (Постинор, Ескапел и т.н.) в твоя случай след толкова време няма да помогнтат, а и те съветвам да не прибягваш до тях - това е ужасна хормонална бомба за организма ти, след която баланса ти ще се възстановява с месеци. Достатъчное, че ползвате преззервативи Peace
Отиди на лекар за бялото течение Peace

# 22
Подкрепям! Peace Не взимай безразборно Постинор и пр. след като се пазите!

# 23
Миличка, не ти е нужен кръвен тест, просто посети гинеколог.
 И за напред винаги използвайте презервативи.
Опитай се да не си втълпяваш, след всяко правене на секс, че си бременна.
 Peace

# 24
Бялата течност е била от теб, не се притеснявай за нея. Възможно е да си въобразяваш симптомите,заради страха от бременност, но ако те притесняват отиди на лекар. Иначе не мисля че е възможно да си бременна. Наистина е добре щом си започнала да водиш полов живот, да започнеш и с профилактичните прегледи при гинеколог.  Hug

Да ,Постинор дуо се казват , но сега вече е късно за тях.

Постинора, до колкото знам, не се произвежда повече,сега се казва Ескапел  Wink
Освен това е много вреден медикамент.

# 25
Приятеля ми казва същото, че си втълпявам, но като ме боли, а от днес и езика все едно ми го дръпа назад и  усещам пулсиране около яйчниците и матката. Проблема е, че съм на море и няма как да посетя гинеколог Sad А за хормоналните бомби се повтарявам, че питам , за да знам ако презерватива се скъса;) оффф...дано всичко е наред ? :о

# 26
  • Пловдив
Щом сте ползвали презерватив и всичко е било наред е малко вероятно да си бременна.Това може и да е течение.Най-добре иди на лекар , за да не се тревожиш. 

# 27
Привет!не се притеснявай само,а действай!И на морето има гинеколози и частни кабинети!Ако не са минали повече от 72 часа от акта пий хапче за след секс и против забременявАНЕ-има го в аптеките! Hug

# 28
  • Варна
Бялата течност, която сте видяли може да е най-обикновена "смазка". Отделя се (от теб) при полов акт за улесняване на триенето, така да се каже. Чак пък гъбички не мисля че са. Постинор дуо вече няма. Новото лекарство се нарича "Ескапеле". Обаче! Това не е бонбонка и недей да си го купуваш току така при всяко притеснение, защото си има странични ефекти, последствията от които може да бъдат доста неприятни. За болките в стомаха (сигурна ли си, че е стомах? Да не е нещо друго в корема?) - най-вероятно са от притеснение.
Като цяло, мисля, че прблемът ти е този - излишно притеснение. Щом го правите с презерватив и после щателно го оглеждате няма място за паника.

П.п. Сега като те прочетох за болка и пулсиране в яйчниците - нищо чудно да си настинала и да се е получило възпаление. Температура имаш ли? Може да е съвсем малка 37.2 примерно. Иди на лекар, нищо, че си на море. Попитай там, където си за спешен кабинет, а може и за гинеколог.

# 29
Здравей,
имай в предвид,че ако имаш някакво възпаление не е добра идея да пиеш хормонални таблетки - поне на мен така ми е казвала гинеколожката.
Най-добре ще ти каже доктора- има ли нещо притеснително или не.Може да правиш и алергия от самите презервативи.Аз например получавах бяло течение след полов акт с презерватив.

Общи условия

Активация на акаунт