А вашите родители как реагират?

• 3 772
  • 54
  •   1
Отговори
Прочетох доста от темите за свекървите.
Добре де, стана ми интересно вашите родители как реагират, когато разберат как ви тормозят въпросните свекърви.Примерно майка ви/ баща ви биха ли поговорили с тях за отношението ви към вас?
А вие след време, когато научите, че дъщеря ви си има на главата звяр за свекърва, вие как бихте действали?

# 1
  • на майната си
Ама ти сериозно ли, като в детската градина.
Мамо, пък Пенка ме обижда  #Crazy.

# 2
Съвсем сериозно.
Всеки един родител си остава родител до края на дните си.Представяте ли си нещо да терзае и дразни собственото ви дете, което сте отгледали и треперили над него.И някакви простакеси и вещици да се гаврят с него.
Та пак питам - вашите родители реагират ли и как.А ако вие сте в позицията на родител как бихте реагирали...

# 3
Ще е твърде невярно, пък и наивно, да твърдя още отсега, как бих реагирала.
Много е вероятно да съм на съвсем друг акъл след двайсетина години.

# 4
Отворих темата и си казах да не я вземам на сериозно. Каквито и да са ми отношенията с някого, не бих позволила на някой да се меси в тях (в това число и моите родители). Глупаво е. Shocked А и формулирана така темата, ми звучи някак си по детски.

# 5
Майка ми не може да я понася, но не само защото ме тровеше мен, но и не си пестеше простотията и пред нея!
Сега вече ми е през китката, не че няма пак разни изцепки, но се правя на разсеяна или я гледам тъпо!Щото явно няма да се промени..

# 6
с моята свекърва се разбираме.може би ,защото сме далече.но от сега немога да кажа ако свекърдвата на дъщерями е ДЗВЕР как ще реагирам.много зависи от всичко.но знам едно,че ще съм зад нея каквото и да става.

# 7
  • гр.София
Не бих допуснала родителите ми да се намесват в отношенията ми с трети лица, а и няма нужда-голяма съм, мога да се справя чудесно и сама. Ако имам проблеми със свекъра или свекървата, ще говоря със съпруга си. Други хора, пък дори и родителите ми, нямат отношение към ситуацията.
Ако след години дъщеря ми има подобен проблем, ще й кажа, че може да разчита на мен, каквото и решение да вземе. Но няма да водя разговори от нейно име със свекър, свекърва или съпруг. Надявам се да бъда достатъчно добър родител, за да я науча да отстоява себе си.

# 8
Родителите се притесняват  Confused затова по-добре да не се намесват, ако има нещо то е между съпруга ми и неговите родители, мъжо също не се меси много ooooh! и затова вече няколко пъти разговор със свеки на 4 очи/много ползотворен между впрочем/ bowuu

# 9
Aз ще съм тъща(не знам за хубаво или лошо).И ако видя,че дъщеря ми не може да се справи със свекърва си(защото ги има всякакви чудовища),ще поговоря с нея(дъщерята) и ще преценя тя как би се отнесла към една моя намеса и дали наистина е необходима.Ако това е така,ще действам.
За моята родителка...Не,не би се намесила.Просто защото не я интересува какво става с мен.ДАже по-скоро бих могла да кажа,че имам две свекърви. Laughing

# 10
Моите родители са сравнитело млади. Аз съм на 26, а те на по 49 и са с много младежки акъл. От друга страна свекър и свекърва ми са с едно над 10 години отгоре и просто са със съвсем друго мислене. Нямаме, за сега, никакви конфликти, просто защото живеят далече и почти не се виждаме. Но, ако не дай си Боже нещо стане, няма да рева на мама и тате. Мога и сама да се оправя.

# 11
От първия ден на брака си съм отделно(първо на квартири, после си купувахме жилща). Винаги сме били, а и родителите,на мнение, че самостоятелността е най-хубавото нещо. Нито едните са се месили, нито другите. Какво става в нашето семейство, си е наша работа. Ако дъщеря ми някога има някакви такива проблеми, ще я посъветвам, но тя трябва да си вземе решение. Аз няма да се намесвам. Ако другата страна дойде в моя дом и завихри страсти, ще реагирам според ситуацията. По принцип с такива хора постъпвам со благце (дипломация), со манипулация и мнооого тънка ирония. Laughing

# 12
Дори и да имам проблеми с родителите на мъжа ми, никога няма да кажа на моите родители, поради простата причина, че ще ги притесня.

# 13
Изобщо не ги притеснявам,това си е мой проблем.
Само на баба казвам... Laughing

Надявам се след време дъщеря ми да споделя повече с мен.
Наистина.Бих й давала съвети,ако поиска такива,но не бих
се месила. Peace

# 14
  • с/у ОколоМръсТното
взаимоотношенията са само м/у 2 лица. намесят ли се повече, става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт