Син гей?

• 29 255
  • 251
  •   1
Отговори
# 135
Затова, мили родители, минимум 2 деца. Ако едното се изкелифещи, другото да бъде натоварено с отговорността да продължи рода.

# 136
Не е нужно да четеш научни трудове или медицински такива, за да имаш мнение.
Не ми пука честно казано как и защо става така. Никога не съм се кефела на хомо двойките. Не са ми били и трън в очите чак. Но не искам моето да е такова. Ако обаче се окаже, че е - трудно ще го приема, много трудно и болезнено. Със сигурност няма да им правя закуска, докато те се милват в спалнята.
Хайде - последно:
Разбира се, че не е нужно. Но като не си образован и грамотен, стоиш на едно място, гледаш в една точка, обществото се развива и ти относително дори вървиш назад, и естествено на такъв не му пука и на никого няма да му пука за такъв.
Благодаря на съдбата, че не са ми такива родителите! Защото тях не можем да избираме. Но пък те лесно могат да ни манипулират, налагат мнения и начин на живот, да се откажат от нас. Явно за някои деца в дадени моменти това ще е най-добро за тях-по-добре без родители, отколкото лоши родители.
Винаги съм го казвала-лесно е да родиш дете, но е трудно да възпиташ човек.
Приятен ден на всички идеални и неидеални хора в тази тема!(всеки да се слага,където иска)
Това "фръц" ли беше? ние просто си говорим... някой някъде спомена бейк ролс, ама беше в друга тема...

# 137
Ако дойде и ми каже, че е гей... ще го питам епилатор ли иска за рождения си ден или ваучер за козметика.
защото не вярвам и с хастара наобратно да се обърна, нещо да променя...

И най-големите мачовци се епилират и ползват козметика, както коментират и поредната мадама, която са "ударили", дали е била по-зле епилирана от тях. Joy

Най-малко това се пита. Смеете се на чужд гръб.Престъпник ли е, че така да се отхвърляте от детето си, ако се окаже гей или лесбийка? Но ако се разболее от рак, света ще преобърнете Sick
Били, моите уважения, ама ти наистина, прочете ли темата? Аз не видях някъде да се смея... но може и като съм се озъбил, така да е изглеждало... кой знае.
Да,четох я и се учудих на тази реплика. Второто ти изречение вече ме навеждаше, че не си си променил мнението, но понеже първото отговаря буквално на много мнения тук и затова реагирах първосигнално. А и някои четат буквално, може и да свърши работа тази моя реплика. Извинявай! Темата е болезнена за мен.

# 138
Затова, мили родители, минимум 2 деца. Ако едното се изкелифещи, другото да бъде натоварено с отговорността да продължи рода.
офф топик-снощи предложих ей така, на, на мъжа ми след време, ако имаме възможността, да си осиновим дете-плюс сина ми.

Значи, виж колко съм била предвидлива, ша му се незнай.

Биляна, слънце, не се засягай, тук много народ си пише е така на, на прима виста, от скука или липса на работа в офиса през август.
Дори и един човек да те е разбрал-си е ок.

# 139
Били, ако е болезнена, нека не ровим тогава.
Но има едно нещо, което не мога да не попитам: ако си така настроена по темата, защо тогава точно Фреди е на аватара ти?
не е заяждане, наистина ми стана интересно...

# 140
Не е нужно да четеш научни трудове или медицински такива, за да имаш мнение.
Не ми пука честно казано как и защо става така. Никога не съм се кефела на хомо двойките. Не са ми били и трън в очите чак. Но не искам моето да е такова. Ако обаче се окаже, че е - трудно ще го приема, много трудно и болезнено. Със сигурност няма да им правя закуска, докато те се милват в спалнята.
Хайде - последно:
Разбира се, че не е нужно. Но като не си образован и грамотен, стоиш на едно място, гледаш в една точка, обществото се развива и ти относително дори вървиш назад, и естествено на такъв не му пука и на никого няма да му пука за такъв.
Благодаря на съдбата, че не са ми такива родителите! Защото тях не можем да избираме. Но пък те лесно могат да ни манипулират, налагат мнения и начин на живот, да се откажат от нас. Явно за някои деца в дадени моменти това ще е най-добро за тях-по-добре без родители, отколкото лоши родители.
Винаги съм го казвала-лесно е да родиш дете, но е трудно да възпиташ човек.
Приятен ден на всички идеални и неидеални хора в тази тема!(всеки да се слага,където иска)
Това "фръц" ли беше? ние просто си говорим... някой някъде спомена бейк ролс, ама беше в друга тема...
Ами и аз се радвам, че нямам такова дете /за сега/ - за което темата е болезнена, което ме навежда на една мисъл...ама тя е тайна  Whistling

# 141

Не е задължително да е "изкелифещен", за да не продължи рода. Може да не харесва идеята за брак и деца, примерно. Въпреки, че непрекъснато си води приятелки вкъщи. Баба ми и дядо ми освен дъщеря (мама), имат и двама сина. Е, нямат продължение на рода, никой не носи тяхната фамилия. Вуйчовците просто не желаят да се обвързват. Не са хомосексуални, имат страх от обвързване.

# 142
  • Linz
Не мога да разбера какво ги бърка някои сексуалната активност и предпочитания на другите! Кой от какво се възбужда не е ваша работа, щом не ви е под чаршафите и не ви пречи с нищо. И въобще възбужда ли се, прави ли секс или е асексуален.
Хомосексуалните хора са толкова много, срещаме ги ежедневно... нарушават ли някакви граници?
Познавам семейтво с 3 деца, което си остана без внуци и без някое от тях да е с обратни наклонности. Никога не знаеш какво ще ти поднесе живота.

# 143
Хомосексуалните хора са толкова много, срещаме ги ежедневно... нарушават ли някакви граници?

Всъщност ние (хетеросексуалните) нарушаваме границите. Аз мога да целувам мъжа си на улицата и открито да демонстрирам предпочитанията си без да се притеснявам. В службата ясно декларирам, че съм омъжена и никой не шушука зад гърба ми по този повод. Нося с гордост атрибута на своята хетеросексуална връзка (брачна халка) и даже получавам поздравления.

# 144
То пък едни родове, все едно говорим за английската кралска фамилия...

Хиляди неща по-ужасни от хомосексуализъм има, а и да разочароваш родителите можеш по хиляди начини дори и да си най-хетеро.

# 145
Били, ако е болезнена, нека не ровим тогава.
Но има едно нещо, което не мога да не попитам: ако си така настроена по темата, защо тогава точно Фреди е на аватара ти?
не е заяждане, наистина ми стана интересно...

Болезнена е, защото обичам децата и тези на приятелите - също. Израснало е пред очите ти и се оказва изведнъж такава ситуация. Ако прочетеш първия ми пост, ще ме разбереш.
Фреди Меркюри съм си го сложила, защото "Куин" е една от любимите ми банди. И аз по наивно детски се разочаровах, че е гей(но и той го кри), но повече се разочаровах, че се разболя от СПИН(то това го накара да си признае). Мислех си, че той ще е човекът с пари, който ще ги даде всичките и ще се излекува. И знаеш ли защо толкова се вълнувах или защо знам много за живота му? Защото, когато гледам записи на концертите им с неговите сола,разбирам, че той прави тяхната музика да звучи така, да е по-различна, да "кънти в мозъка ти" всеки път,когато я чуваш, а и никога няма да спра да слушам тяхната музика.
Какво мислех за него(Фреди Меркюри)? Че, ако погледнеж от пръв поглед, е грозен. И колкото повече го слушаш, толкова повече става красив,красив и накрая си казваш, че можеш да се влюбиш в такъв мъж (само дългите пръсти и определени жестове с ръцете вече виждах като някакъв признак за хомо-ама той не беше ли май бисексуален newsm78). Докато Брад Пит по ми стои женствен и с извинение към почитателките му, ама не мога да го визприема.
Много оспамих. надявам се да съм задоволила нечие любопитство.
И преди да започна, мернах едно друго(малкочетящо), даже трябваше няколко минутки да помисля, какви съмнения има за болезнеността на темата. Нямам син. И мъжът ми не е нито гей, нито бисексуален. Болезнен курвар. Дори може да е по-лошо, но няма как да сравня Joy
Внимавайте, какво си мислите, защото с мислите го привличате. Joy

# 146
  • Linz
На Фреди му личи от 100 км. http://www.youtube.com/watch?v=V4XgdWDhvQw&feature=PlayList& … m=PL&index=38. Това не го прави по-малко велик. Всъщност много от хората на изкуството имат обратни наклонности и мисля, че ако бяха подтискани заради това, нямаше да разгърнат своя талант.

# 147
Цитат
Ако сина ми не е довел и едно момиче в къщи, а е на 25 няма да има нужда да ми казва какъв..., ама хора всякакви...
моят съпруг никага преди мен не е запознавал приятелки с родителите си, но определено не е гей. В смисъл това дали води жени вкъщи не е критерии. Не знам докъде е стигнала темата, не я прочетох цялата. Аз съм освободен човек на тема сексуална ориентация, имам приятели гейове, обаче ако синът ми ми заяви един ден, че е гей, много тежко ще го приема. Може би такова нещо трябва да се съобщи по-внимателно на родителите (нямам идея как ще стане това), независимо колко са отворени

# 148

Всъщност ние (хетеросексуалните) нарушаваме границите. Аз мога да целувам мъжа си на улицата и открито да демонстрирам предпочитанията си без да се притеснявам. В службата ясно декларирам, че съм омъжена и никой не шушука зад гърба ми по този повод. Нося с гордост атрибута на своята хетеросексуална връзка (брачна халка) и даже получавам поздравления.

Shocked Shocked Shocked Хетеросексуалните нарушават гранците,с това че показват открито любовта си!?
И кво,са да земем да се чувстваме виновни,че не сме обратни ли? Това са глупости!
Даже Дим Дуков,който е отявлен гей каза преди време,че не е редно ако си обратен да парадираш с това и да го набутваш в очите на хората,защото българския народ не е толерантен към такова отношение,но не е виновен! И че наистина е грозно навсякъде да парадираш със хомосексуалността си! Това го казва обратен,сигурно и той е гаден расист.... bowuu
И относно въпроса по-назад,не,не ми се отдава да правя Ссссссссссс,поне не и като повчето лелички и какички Laughing

# 149
Не! Казвам просто, че или всички връзки ще се радват на еднакво обществено внимание или трябва да сме по равно безразлични към това кой с какъв пол си ляга. Обвиняваме гейовете, че парадират със своята сексуалност, но и ние също го правим.

Общи условия

Активация на акаунт