Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Ах, тези свекъри! Те са мъже и на тях трудно им се сърдя, но жените до тях са тези, които са за  #2gunfire Аз не знам дали бих се изнесла, по-скоро тях щях дапратя у майка ми.

Дуци, все в един ден щеше да се случи! Важното е, че детето го е пожелало Hug

Кети, много е хубава люлката!

# 166
Евридика, денят по всичко обещава да е страхотен (пу-пу)Mr. Green Прекрасна сватба ви желая, с много малко затруднения, за да се насладиш най-пълноценно на всеки миг!  loveuuu
Дуци, важното е че Анна е кърмена докогато е искала Hug
Дени, нямаше начин да ги пратя тук. Има само един свободен диван, а те няма как да легнат тримата на него.
Иначе не мога да кажа нищо  smile3506 Ние също сме спали у тях, но те разполагат с един празен апартамент, където ни настаниха. Не се е налагало да ми отстъпват собственото си легло и да се изнасят от дома си. Ние почти цяла нощ се будихме, защото ни беше неудобно на дивана да се гърчим тримата  Tired Сега сме с болки в кръста и врата. Сега трябва да хуквам и по развлечения, че да не им е скучно.  ooooh!

# 167
  • Бургас
Юцка, разказчето е много весело.  Party

Дуци, колкото-токова  Hug

Люлката е наистина страхотна. Уникат!

За национална среща, идеята е хубава, но от сега казвам, че ние няма да можем!  Cry За тази година станаха 5 сватби, на които да ходим, като на едната сме и кумуве. Просто много нанагорно ще ни дойде!  Rolling Eyes

Аелия, аз не знам дали бих била толкова толерантна аз да се изнеса, пък и да им мълча, че и по развлечения да ги водя.  Rolling Eyes

Дони, честит рожден ден на патерици! Бъди много щастлива и обичана!  newsm59

Снощи Лора беше на гости с преспиване у свекърва ми за първи път. Ние пък ходихме и на бар. Загубила съм тренинг  Wink Отиваме след малко да проверим как са. Малко повече се шашкат, за това ги мисля.

# 168
Много ми харесва идеята, пуснете тема с анкета ако искате за срещата - някакви дати или нещо такова...

Калинке
кой си ми пуснала за предложение приятел в фб?

Евридикаааа
айде лек и незабравим ден ти желая!!!

Аелия
много неприятно, но пък бащата може да се чувста като у дома си при сина си ...знам ли...другия път ги питайте в прав текст какъв им е плана точно за да се разберете и организирате... тъпото е че не са казали какво искат и се е получило така...

Може да ми пускате някакви кординати на лични или в фб... понеделник -вторник... Займов или някъде където са ИУлските хайки да се завъртим и ние  Mr. Green

# 169
Идеята за среща ми харесва, но ако е в Сандански - далече ни е
Някъде по в средата на българия по-става
Кога са почивните дни?
Мейси Грей пее в Сф на 9ти и ако се организирам ще ходя

# 170
  • Sofia
Страхотно време, надявам се Евридика да има прекрасна сватба, така както си я представяше!
Специално за младоженците с пожелание за дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с много любов, щастие и детски усмивки:

Ние не сме сигурни за среща, макар че ако е Сандански ми е ОК, тамън ще прескоча до Петрич, че откога се каня. Мога и да подслоня някой. Wink
Дуци, ти ми съсипА деня, и Анна се отбила Shocked Само аз ли останах да кърмя в тая тема  newsm45
От няколко дни пробвам всякакви психологически методи за отбиване, мнооого трудно ще стане работата при нас, успехите ми засега са незначителни. Confused
Алеля, а мъжът ти не реагира ли на цялата тая история? Според мен трябва той да каже на баща си, а не да вкарва теб в неудобно положение. Много неприятно ми прозвуча цялата работа, представям си колко си изнервена.
Снимки и разкази напоследък не можах да чета и гледам, та сега ще се връщам.
Ели, аз съм на линия за среща Hug Много ще се радвам да се запознаем наживо.

# 171
  • София
Сваке, Ми туу, бе  Sunglasses Мойто кърмаче не знам какво да го правя  Thinking А да ви кажа много ми писна, а зърната ме боляяяяяяят  Confused Crossing Arms

# 172
  • Sofia
Сваке, Ми туу, бе  Sunglasses Мойто кърмаче не знам какво да го правя  Thinking А да ви кажа много ми писна, а зърната ме боляяяяяяят  Confused Crossing Arms

И на мееееееен! Cry
Тамън се чудя дали да се утеша с една хлебопекарна от тия за 10 евро, че цялата ларедутска тема вече си купи Thinking

# 173
  • София

И на мееееееен! Cry
Тамън се чудя дали да се утеша с една хлебопекарна от тия за 10 евро, че цялата ларедутска тема вече си купи Thinking

Хахахахаха Joy и аз hahaha ама имам 20Е в картата  Confused

# 174
  • Sofia
Еми не са ли тамън 20 Евро?

# 175
Здрасти бандааааа
ние се завърнахме от морето - черни, доволни, за починали трудно е да се каже, но поне разнообразихме обстановката
ето снимков материал  Wink
http://www.facebook.com/album.php?aid=2013481&id=1511126265& … 126265&ref=nf
на Мати много му хареса - в морето, в басейна, на пясъка, мидите са му голяма страст  Laughing
бяхме на Шкорпиловци - резервирахме по нета и малко на сляпо отидохме, просто не знаехме какво точно ще заварим, но...аз съм доволна, хотелчето не беше лукс, но си имаше всичко необходимо, изглед към хълмчетата, плажа тип"дива пустош" малко хора повече дива природа, водата - чиста...а бе супер беше, тишина, спокойствие и така...
Мати се научи да пълзи, да го водя с една ръка, да се изправя сам.....
сега организираме рожденния му ден, ще правим бебешко парти в детски клуб
изпуснала съм доста не знам дали ще наваксам с четенето....
Честита сватба на Евридика! married

# 176
От супер отдавна не съм се включвала, но чета редовно...

Да пожелая на Евридика един страхотен ден днес и много семейно щастие.   bouquet

И при нас кърменето върви с пълна пара, омръзна ми, не виждам шанс за отбиване, а като суче застава и на челна стойка, зърната ми не на ластик, ами за въже за бънджи скок вече ще стават...успях да я откажа от биберон май за сметка на кърменето.. ooooh!

Иначе сме добре, не ходи самостоятелно, ака и си пишка редовно  Mr. Green

Маякуб и ние бяхме миналия месец на Шкорпиловци, всъщност всяка година сме там  Simple Smile

# 177
Пък аз смятам да кърмя докато Ели сама не се отбие, искам да изживея какво е да имаш говорещо кърмаче, ако иска 3-4 години - ще кърмя, ако иска 2 - колкото иска, не ми е гадно, макар , че завиждам на пътуващите и ергенуващите

# 178
  • Варна
Правих прощъпулник на Диана и тя си избра черпак Simple SmileЩе има кой да готви Simple Smile

И аз да пожелая на Евридика страхотен ден и да се обичат винаги!

Маякуб, страхотни снимки и Мати колко е пораснал.

# 179
  • Бургас
Калинке
кой си ми пуснала за предложение приятел в фб?

Юцка

Общи условия

Активация на акаунт