Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Честито, Евридика! Само щастливи, споделени и изпълнени с любов семейни мигове!

Искам среща през септември. Няма да съм сама  Simple Smile.

# 181
Аз за Сандански съм твърдо пас, от там се връщаме с белодробен спазъм и Пепи, и аз.
За другаде е окей.

Пък аз смятам да кърмя докато Ели сама не се отбие, искам да изживея какво е да имаш говорещо кърмаче, ако иска 3-4 години - ще кърмя, ако иска 2 - колкото иска, не ми е гадно, макар , че завиждам на пътуващите и ергенуващите
А ние като вече не се кърмим(вече силно казано, от днес), да не мислиш, че сме хукнали на ергенлък. Нямаме си помагачи, така че все тая. А и не съм сигурна, че искам да я оставям на някой за момента.

Бяхме на Витоша днес, изкарахме страхотно, накрая ни запука як дъжд и беж към дома Grinning Празнувахме РД на наборче на Пепи и имен ден на майка й, получи се много готино, мъжете правиха барбекю, жените гледахме децата и наблягахме на яденето hahaha Децата са мръсни като циганета в момента Mr. Green

# 182
Аз кърмя още,може и последна да остана  Mr. Green Кеф ми е,а и Алекс е доволна  Peace

Евридика ,щастлив семеен живот ви пожелавам с много разбирателство и поне още едно детенце   bouquet

Маякуб,Мати е голям сладур  Heart Eyes

# 183
Да ви похваля Анна какво научи Mr. Green Понеже я питам какво имаш в устата, кажи Аааа(за да видя) и сега казва детето Аааа и отваря уста hahaha
И с всеки момент все по-стабилно си ходи.
Но ще я правим барабанистка, каквото вземе - лъжица за готвене, пръчка или нещо подобно започва едно думканеее ooooh!

# 184
  • София
Дуцка забравих да ти кажа, че се обзаложих с Любо, че ще кажеш, че и ти искаш такава люлка  Mr. Green Любо каза, че ще ти спретне една Sunglasses

Нещете Сандански, тогава предлагам или едно евтинко Септемврийско моренце или накъде в балката на комплексче с къщички  Peace

И аз искам да отбивам,.....днес ще изчета форума  Crossing Arms

# 185
Аз съм за Балкана с къщички! Peace

# 186
Честито и от мен на Евридика!Дълги години щастлив семеен живот,изпълнен с много любов и разбирателство!

Моте момченце от снощи е с много висока температура-39.5.Наложи се в полунощ да го водим на детски спешен кабинет.Докторката беше крайно нелюбезна-прегледа го колкото да не ни върне,набързо му изписа АБ/Цефзин-сефте го чувам/ и чак като попитах ми отговори:зачервено гърло.Днес цял ден се борим с високата температура,отказва да се храни,мляко не иска,а вода пие с триста зора.Личи си,че го боли като преглъща.Направих консулт с наша много близка педиатърка,но по тел.Тя каза,че в момента имало такъв вирус и нито одобри,нито отхвърли изписания АБ,за разлика от сестрата,която работи при нашето педи.Та утре ще сме на преглед при нашата си лекарка да видим тя какво ще ни каже.Само се моля  Praynig /а и вие стиснете палци/ тая нощ да не вдига толкова висока темп.,че от това много ме е страх. Sad

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 22:18 от lucia

# 187
Дуцка забравих да ти кажа, че се обзаложих с Любо, че ще кажеш, че и ти искаш такава люлка  Mr. Green Любо каза, че ще ти спретне една Sunglasses
Joy ох, знаем си кътните зъби тука Mr. Green
 Heart Eyes

На Боровец не ви ли се ходи в Ягода? Направо беше разкошно, а и къщичките са големи Simple Smile

Лучия, стискам палци скоро всичко да е наред с милото ти момченце Hug

# 188
честито на Евридика!!! Дълъг, щаслив и изпълнен с положителни емоции семеен живот ви желая!!!

lucia дано тази вечер да не вдига Т малкия  и да спите спокойно, а утре като се събуди да е весел и гладен и да си изяде цялата закуска  Praynig  Hug

Дзверилий заспа току що  Twisted Evil, пууу изнерви ви ме до N-та степен. От 19ч. е крив и му се спи, а пък не заспива. Снощи пък заспа в 20:45 и в 4 беше свеж като репичка  ooooh! , взех го при мен (бърка ми в очите, ушите , в носа) и около 5:30 заспа (а аз изгледах един филм ) и сутринта в 9:30 се излюпихме  Mr. Green

# 189
  • Варна
Лучия, дано се оправи бързо малкия и невдига температура през нощта  Praynig.

Борислав излетя от спалнята. Има нова цицина и пренаредена стая. Заспива само върху мен и  всеки опит да го сложа в креватчето заспал завършва с дивашки рев. Сега съм го оставила да тича, ако ще да спи  Crossing Arms. Честно ако небяха тук мама и тате щях да го напердаша.

Аз продължавам да съм с гнойни сливици, които идея си нямам могат ли да се оправят с този еуреспал. На Боби обрива изчезна, след като два пъти му дадох капки фенистил. Така и неразбрах от какво беше.

На мен ми допадна Ягода, но където кажете.

# 190
Инка, Еуреспал се пие за кашлица. Опитай да си натриеш сливиците с хлебна сода. Или гаргара си направи и пий отвара от лайка.

Юцка, това много ми прилича на нашата херпангина. Детето не яде, защото получава мехурчета в гърлото, които се пукат и стават ранички. Температурата е много висока. Дано ви отмине. Но не мисля, че сте за Цефзил. На нас ни изписаха най-слабия  Аугментин.

Евридика, пожелавам ви само щастливи дни, любов, радост и семейно разбирателство!  bouquet

# 191
  • Варна
Дени,  Hug. Вече до кръв са ми разранени сливиците от търкане с пустата сода и лайка ще пийна.

Ох, голям смях  Laughing, баща ми му пее аз съм сънчо, той уж ще заспива върху него и изведнъж става и започва да му пляска  ooooh!.

# 192
Хахаха, Инка.
За сливиците няма да се оправиш с Еуреспал. Той е за имунитета и белите дробове Thinking
Сливици нямам, не знам как се лекуват.

# 193

Юцка, това много ми прилича на нашата херпангина. Детето не яде, защото получава мехурчета в гърлото, които се пукат и стават ранички. Температурата е много висока. Дано ви отмине. Но не мисля, че сте за Цефзил. На нас ни изписаха най-слабия  Аугментин.

aaaaaa без такива  Naughty , мойто дете си е здравичко (пу-пу-пу)

Grinning да вземем да си изберем по една ролкя с  lucia и да ни ги купите , че все ни бъркате и ни прекръствате.  Laughing smile3508

# 194
Ах, този Боби. Опасен е.

На мен ми се струва, че съвсем скоро някоя от нощите в къщи няма да се спи. Много са ни подпънали зъбите. Спи горката и в съня си реве и тика пръстите навътре кадето са кътниците. На всичкото отгоре спа един час събуди се и адски много рева. Носа й също е започнал да хърка, но то това е редовно при нас кагато я хванат зъбите. Мерих температура- няма. Толкова много рева милото, че тръгнах да й давам Панадол, а тя като видя кутийката от Панадола и млъкна на секундата. Дадох й кутийката и легнахме на спалнята. Първо я разгледа много обстойно, след това си я стисна с две ръчички и заспа. Тръгнах да я местя в кошарата и пак ревна. Дадох кутийката- стисна я с две ръце и пак заспа  Shocked

Айде пак се почва - реве и се дави

П.П. Този път вече дадох Панадол с хиляда и сто зора ама го изпи. Да попитам според вас възможно ли е при условие, че имаме само 4 резци да избие кътник? Питам, защото венците й назад са по- бели отколкото отпред

Последна редакция: нд, 16 авг 2009, 23:39 от sisoni

Общи условия

Активация на акаунт