Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 402
  • 288
  •   1
Отговори
# 30
Шада, много хубаво заглавие Simple Smile

Дуци, аЕлиа, страхотни снимки Heart Eyes

За гърнето положението е същото като при Фея Мея Rolling Eyes.

И аз така казвам. Ама за мъж не върви да кажеш, че пишка, ще излезе друго(няма да кажа, сещайте се сами) hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy

Пък моя мъж (нали аз го научих на български Embarassed) и точно тази дума употребява hahaha. Опитах се да му обясна, че за мъж не върви, обаче като е свикнал вече веднъж и кара по инерция. Както и най-редовно ми казва: "Къде са ми чорапките?", понеже най-често ме чува да говоря за "чорапките" на децата и така е научил думата Crazy.
Joy Joy Joy

И аз се сетих за една приятелка на сестра ми гъркиня-като и се ходи и стиска  казва -ох,ще се изпикая,а като се изпикае-напиках се

Ама че пост с тези думи и обяснения Crazy

# 31
Такааааааааа ... за пишкането и пикаенето разбрах  Laughing ама какво мислите за другата, по-сериозна работа - акането  Mr. Green

# 32
  • София
Урина    
   Забележка : * СЕДИМЕНТ: 2-3 ЛЕВКОЦИТА НА ПОЛЕ *

newsm44 Звучи ми добре, особено на фона на осемте левкоцита миналата седмица. Утре ще звънна на педиатърката да потвърди  newsm74

Астарта, защо се чудиш за градината? Да не би Алекс да е загубил мястото си в София заради местенето? Sad Гадно, ако е така  Confused

Майра, а аз чак септември ще почивам за пръв път от лято 2007 насам  Mr. Green А ти вече няколко пъти ходи на ски почивки, броя ти ги, да знаеш  Mr. Green

Дуци, много положително се възпитавате, браво! На мама отмяната!

Инка, Еуреспал педиатърката ми изписва за Дарина  Peace

# 33
# 34
Гледам, че мамаиви я няма, та да направя тема  Mr. Green

bouquet  Мамаиви и Весито си пекоха дупетата  на  басейн на Златните  Mr. Green  снимки по-късно  Simple Smile

# 35
Джули, на Алекс мястото се пази и от април, живот и здраве, може пак да си ходи на старата градина. Мисълта ми беше за Илия. Той няма никакъв шанс да го приемат на ясла догодина, с това 77-мо място, на което се беше класирал сега Confused. Единствената алтернатива, която виждам е да си намеря добре платена работа и да го запиша в частна ясла. Което пък ще ми донесе угризения на съвестта, защото никак не ми се струва честно едното ми дете да ходи в държавна, а другото в частна градина Rolling Eyes. Но пък и да си седя вкъщи без никакви доходи и да го гледам е абсурдно просто. Ох, не знам ooooh!

# 36
  • София
ДК1. Детето има брат/сестра, които са записани в детската градина и не тръгват на училище от септември

Този критерий ще му даде десета. Не стига ли?  Sad А за самостоятелна ясла?
Честно - нечестно, като няма друг начин, така ще е на първо време. Не се тормози. По-нататък, като навърши 3 години, може да има по-големи шансове за детската градина  Hug

Шада, много хубаво заглавие Simple Smile Дано Евридика има време да надзърне и да го види, преди да е свършила темата или да се е омъжила  Joy

# 37
Надзърнах  Mr. Green Опитвам се да приспя Никола и съм пред компютъра.
Шада, благодаря за темата и за заглавието!  Hug  bouquet
Ние тази вечер имахме гости - моите родители и на мъжа ми бяха у нас да се запознават. Свекър ми живее в Канада и не се беше прибирал 3 години, та не се бяха виждали.
За режим на Никола нямам какво да кажа - той няма такъв, а на мен вече ми става много тегаво от това. Но и грам идея нямам как да му създам режим.

# 38
Евридика, ще го мислим режима друг път  Laughing Пожелавам ти много весело да си изкараш на сватбата, незнам дали ще успея да вляза пак та затова отсега  Hug

# 39
Спокойно, в градината всички се научават на режим Twisted Evil

Анна се захрани с малини днес. Паднала една на земята и нашата маже ли маже, като я видях помислих, че има кръв по устата, изтръпнах.

Видяхте ли, че на маниака със спринцовката му е създаден портрет... Ще дават по късните новини.

# 40
Дзверилий още не е заспал  smile3515....................то го гъделичкаш, то се борихме, то  си гонихме, то песни пяхме ....................бре не се умаря това дете....................сега уж легна и си гушна кучето ама ще видим  Whistling.
Аз пък седнах на компа да се огледам за този  музикален волан , който харесах .............и още повече се ядосах ..................ми то ще ми излезе почти 10 лв. да ми го доставят  Rolling Eyes. Май ще се отказвам пак  Confused  Rolling Eyes

Видяхте ли, че на маниака със спринцовката му е създаден портрет... Ще дават по късните новини.
ще гледам и аз сега новините.

п.п. .............заспа .......... Mr. Green . Отивам да се къпя  Grinning

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 22:35 от iucka

# 41
Юцка, иди и си го вземи от Хиполенд. Аз много се чудех кое да избера за САми и имаше много хубави такива волани там( Предпоагам, че в Бургас имате техен магазин.

Момичета, знаете ли дали бременна жена може д аходи на църква или да е кръстница?

# 42
# 43
От вчера съм отворила да се запиша, но толкова съм успяла. Исках да ви похваля Лили, че онзи ден започна сама да се пуска и да прави по няколко крачки, без да стоя пред нея и да я умолявам, а тя да се хвърля отгоре ми. Много е стабилна и много бавно и внимателно ходи, досега не е падала, въпреки че аз все тичам след нея, понеже ме е страх Mr. Green Чакало е детето явно сватбата да мине Laughing

# 44
  • Sofia
Добро утро!
Закуската днес е от мен, тази нощ станах отново леля, зълва ми роди малката Лилака, 51см, 3250г  newsm44

Всичко това в Америка и за съжаление не можем да видим бебока Confused

Общи условия

Активация на акаунт