Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
НБМ, честито! Да ви е жива и здрава малката госспожица!

Лили верно е много предпазлива, стои си права , премисля, оглежда ситуацията и чак след това тръгва ама мноооого внимателно Simple Smile Много е сладка.

# 46
Честито, Лелче  Mr. Green Да расте здрава, умна и красива малката принцеса  Heart Eyes

Бухти, как е   Wink  Мина данданията и сега сигурно ти е едно отпуснатоооооооо ... поне при мен така беше  Laughing
Честити ходещи крачета на дългокоската  Heart Eyes

# 47
NBM, Честито! Да ви е здрава и весела малката кукла! Като станах леля за първи път, мислех, че ще се пръсна от гордост и щастие!
Бухти, честити ходещи крачета!
Калинка Малинка, много е сладка малката принцеса. И ние си имаме репертоар от маймунджълъци Simple Smile.

# 48
НБМ, да е жива и здрава малката ти племенничка!

Аз не смея да ви се похваля, но живот и зраве и аз пак ще ставам леля. Трудно стана бебчето и дано всичко мине нормално. Сестра ми е решила да го ражда американче, но скоро ще си дойде. Това й е втори брак. Племенникът беше най-щастлив от новината. Много се радва на Сами и явно наличието на мчалко бебе при леля му го е подготвил за това събитие.

# 49
NBM, Честито бебенце!
Бухти, честити ходещи крачета на Лили!
Калинка Малинка,много хубави снимки!

снимките от вчера

# 50
  • Sofia
Поправям се, не съм била леля, ами вуйна  bowuu

# 51
Честито бебче, вуйно! Да е живо и здрава и да има късмет в живота Hug

Варненки, живот си живеете, вие  Whistling

Джоли, и при нас пушенето е проблем, по-точна как да го правим, без тя да ни вижда, щото като не ни вижда обикновено плаче.

Вчера Катето на вечеря изяде огромното количество от около 400 гр. храна (каша плюс мляко) Shocked Вярно, че пропусна следобедната закуска, но това не значи, че й се е увеличил капацитета на стомаха. Притесних се, да не съм я пренатъпкала, ама аз като навиждала дете с апетит - като отваря устата и аз бутам лъжицата  Blush

# 52
Гнидка, щом не е повърнала всичко е наред  Simple Smile
Снощи и Бобо преяде. Първо вечеря пълнена чушка с кисело мляко /около 250-300г/, после видя, че ние ядем и нещо друго - салата с домати, краставици и сирена ... хапна близо половин филия със соса от салатата и накрая яде и грозде  Tired аз не съм го тъпкала, той пищи , докато не му дадеш  Crazy лепи се за масата и гледа жално  Mr. Green Е, след половин час върна малко  Peace
Тате каза, че за него важи с пълна сила приказката ... "Покривай се калугере, че наша Трена от що види сЕ сАка"  Joy

# 53
Добро утро,
 ние спахме до 9:30 , но пък  се беше събудил в 5:30 и ми приказваше нещо, че най-накрая към 6 и нещо го взех при мен на спалнята и заспа  Mr. Green

denica70 благодаря за отговора, ще проверя в Хиполенд.  Hug

честито на вуйната   bouquet

Бухти, честити ходещи крачета на Лили!

Калинка Малинка,много хубави снимки

# 54
Шада,  hahaha

Не върна нищо, даже изглеждаше, че и още може, ама не посмях  Simple Smile Само оригна няколко пъти като каруцар  Mr. Green И после спа спокойно  Grinning

Продължава да не ми харесва манджите  Crossing Arms, а и тези от Ози. Само гнусните пюрета на Гербер яде на обяд  ooooh!

Маката Калинка е много сладка и пораснала  Heart Eyes

Честито прохождане на Лили  newsm68

# 55
Здравейте,
нямам никакво време да се разпиша в темата, но ви чета и снимките разглеждам Peace

Днес ще изпуснем плажа, че нещо ме понаболява гърлото. Мислим да скиторим цял ден из морската, така че може да се засечем с някои от вас.

Алекс от както проходи, ходи супер стабилно и нито веднъж не е паднала(да чукам на дърво). Ходи толкова бавно и внимателно, че чак на моменти става смешна Crazy Другата седмица, най сетне съм решила да и направя питка Simple Smile

# 56
Запис, като се върна от разходката ще пиша  Simple Smile

# 57
Еее, вуйне, честито! Голям кеф  Mr. Green Да е жива и здрава малката бебка  newsm51
Пламен е в командировка, а ние със Сами се пренесохме при мама. Баща ми е на вилата, брат ми при гаджето и единствено Сами ни е мъжа в групата. Ама много си е гот тук. Има кой да ме отмени, та си почивам. Heart Eyes
Иви, много добре сте си изкарали   grinning039 Направо ви завидях  Sunglasses

# 58
  • София
НБМ честита ви принцеска  Heart Eyes Да пуснеш снимчица.Айде, Дени е батко вече  Laughing

Честити ходещи крачета на Лили  smile3539

# 59
  • София
Честито на вуйната  bouquet Честито прохождане на Лили Hug

Калинка Малинка, много е сладка малката Heart Eyes

Момичета от София, дайте идеи откъде мога да си купя хубава официална къса рокля. На 18.09 сме на сватба и нямам много време да обикалям.

Последна редакция: пт, 14 авг 2009, 14:39 от Pumichka

Общи условия

Активация на акаунт