Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 60
НБМ, честита ти племеничка  Party Голям кеф е!

Честито прохождане на Лили Hug

Момичета, дайте идеи откъде мога да си купя хубава официална къса рокля. На 18.09 сме на сватба и нямам много време да обикалям.

И аз на 20ти. та ще се възползвам от отговорите  Wink

Разгледах много хубави снимки. Калинка, малката много пораснала. Аелиа, дни преди да се върна в БГ отидох на концерт на Ю2 в Медисън Скуеар Гарден, много дълго ме държа после. Голямо шоу правят.

Имаме бегли наченки на ходене, благодарение на бабата на Мартина. Танита, Стефчето е невероятна с децата.  Hug Днес пак ще дойдем в Морската  Wink

# 61
Честито на Вуйната Simple Smile

Поздравления за ходещите крачета на Лили!

Амаринова, браво на Алекс! Ния пък от скоро се учи да тича  Rolling Eyes и има злополуки. Най-честото са обаче, когато аз се опитвам уж да й помогна да не падне. Вчера й промивах челото с кислородна вода, че го одраска на асфалта. От днес май само цицина ще има. Вече пък има белег под окото от предишно падане  Tired Ако не беше жега да съм й сложила една каска вече.

Ядосах се на фризъорката днес. Хем не искаше да ме прави тъмна (не се одобрявам нещо с кичурите), хем ми взе по-скъпо от преди. До нас точно отвориха фризъорски салон та ми е повод да го тествам и да й изневеря.

Гнидка, днес записах Ния за следващата седмица да доставят от Хер Бебе. По-евтино е доста от Ози (излиза 21лв за 5 дни) и познавам лекарката, която съставя менютата им. Съседите ги навих и казват, че са доволни. Та ще видим как и по колко ще яде от тях. Иначе днес готвя винен кебап за нас и се чудя дали да й дам, че все пак малко вино ще сложа

# 62
Варненки,тук никой ли няма да идва?

# 63
Киса и Фем ходят обикновено. Някой чувал ли е Киса? Как е тя?  Thinking

# 64
  • Варна
Юцка, възможно е по- буйните игри преди лягане да превъзбуждат Мики и затова да заспива по- трудно или по- късно.
Борислав пада за трима и то не защото е нестабилен, а защото е див и любопитен. 

# 65
НБМ, честита племенничка  bouquet! Да расте здрава и щастлива Hug

Честито проходждане на Лили Hug

Илия пада и заради вашите бебоци. Вече тича и няма никакви притеснения, че може да падне и да се пребие. От няколко дни е с насинена буза, а от онзи ден и с подута и разбита горна устна. Но това  никак не му пречи, с брат си се гонят все едно са на един акъл и на една възраст Crazy

Ние довечера заминаваме за 10 дни на село. Надявам се да си отпочинем на чист въздух и се моля никой да не се разболява докато сме там, че е сложно с лекарите. Като се върнем ще правя на Алекс изследванията и ще тръгва на градина, живот и здраве.
Сега се връщам да разгледам снимките на Калинка Малинка и на Мамаиви.

Доскоро, момичета, ще ми липсвате Hug

# 66
Здравейте!

Бухти, супер, че Лили е предпазлива, Яна беше така и все около мен стоеше, та като проходи се родих - ръце свободни, дете на близо, кеф

НБМ, честито за бебечето! Аз чакам някоя от лелите да роди, ама не се очертава изобщо и ме е яд на тях, искам и аз да ставам леля  Crossing Arms  

Да се притеснявам ли, че Елена още няма зъби?

Иначе с прохождането май е близо - продължава да си става права без да се държи за нищо и стои така много дълго време, снощи направи и три крачки към дядо си - сама! Но ако тръгна да я водя не иска, кляка и иска да пълзи - пускам я навсякъде - много ме мързи да я водя, не искам да се изгърбвам и бабите само чакат да я докопат, че да я водят, правят ми намеци, че трябвало да прохожда  Crazy Една приятелка вчера също - не ме ли е страх, че се цапа като лази, не е ли голяма да суче, не е ли време да прохожда. Понеже въпросната постоянно нещо все се меси и вече ми писна и и казах - теб пък не те ли е страх да си тъпчеш детето с антибиотици за щяло и нещяло.  Mr. Green Все съм толерантна и си мълча, но понякога много ми писва да ми опяват.

# 67
  • Sofia
Илия пада и заради вашите бебоци. Вече тича и няма никакви притеснения, че може да падне и да се пребие. От няколко дни е с насинена буза, а от онзи ден и с подута и разбита горна устна. Но това  никак не му пречи, с брат си се гонят все едно са на един акъл и на една възраст Crazy

И Дени така. Вече два пъти разбива устната, сега е с одрана буза, а цицините на челото не успяват да минат изобщо, постоянно ги "маркира" ooooh! Хем стоя до него постоянно.

# 68
Ха, Дещо, добре си я подредила тая, дето ти се бърка!
Ти снимки няма ли да покажеш?

На Калинка разгедах снимките - много сладка малката госпожица.

НБМ, честито бебе, чакаме снимки!

Анна ходи, но само ако я пусна. Иначе не иска, предпочита да лази. Пролази след като проходи, а как се обърнаха нещата Crazy

Майка ми е тук и за това няма често да се включвам.

# 69
  • Sofia
Дуци, и аз чакам  Whistling
Така и така сме заговорили за снимки, да не се обиди някой, просто от любопитство питам- като правите стотици снимки после дали ще послужат за нещо newsm78 Чудя се дали някой ден на нашите деца ще им е интересно да си гледат снимките, аз например моите детски снимки почти не съм ги гледала Rolling Eyes

# 70
Аз моите си знам наизуст, даже се ядосвам, че са толкова малко, кажи речи по 2-3 на година Tired
Сега вадя снимки на хартия, правя в нета албуми по месеци, така че снимките не отиват зян. А и си имаме "стена на славата". Стена със снимки в рамки Grinning

Ето лигавниците: http://maki-max.com/categories.php?CategoryID=43

# 71
ДеЩо, така й се пада на тая  Crossing Arms Писна ми и на мен все това да ми опяват - трябва да го отбиваш/прохожда/ да спре да спи при вас #Cussing out Какво им преча, не знам box
НБМ, аз също качвам снимките по месеци в сайт, имам хартиен албум, а и смятам да запиша всичко на дискове. Не знам той дали ще иска да си ги гледа, обаче аз - да. После ще има да се чудя колко мъничък е бил  Heart Eyes А и познавам дечица, на които им е много интересно да гледат снимки - особено бебешките си и сватбените на мама и тате. 

# 72
  • Бургас
Варненки, живот си живеете, вие  Whistling

newsm10

Честито на вуйната!

Честити ходещи крачета на Лили и всички преди нея! Пропуснала съм сигурно доста. Лора стои сама, но още няма куража да се пусне. Като залепена стои, но подадеш ли й пръстче, направо тръгва да тича! Crazy

И мойто гардже като види, че ядем, застава до масата, мрънка и гледа жално като цигане.  Mr. Green Хапва 1-2 хапки и хуква, после пак.

Аз моите си знам наизуст, даже се ядосвам, че са толкова малко, кажи речи по 2-3 на година Tired

И аз така, много обичам да ги разглеждам (не, че скоро съм имала възможност  Crazy) И все пак не правя кой знае колко снимки. Бухи и Сакси не мога да догоня  Wink

Дуци, лигавниците са страхотни!

# 73
И все пак не правя кой знае колко снимки. Бухи и Сакси не мога да догоня  Wink
Аз малко ли правя Crossing Arms

Мерси за лигавниците Grinning

# 74
Дуци, утре ще качвам, да пратя Яна на село, много снимки са, а тя си почива, гледайки филмче на компа  Crazy

За хартиени албуми нямам нерви, бабите си правят, снимки в рамки също, само записвам на дискове и качвам в нета избрано

Общи условия

Активация на акаунт