Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
И все пак не правя кой знае колко снимки. Бухи и Сакси не мога да догоня  Wink
Аз малко ли правя Crossing Arms

Мерси за лигавниците Grinning

И ти, и ти.   Joy  Помислих си аз да не посочвам поименно. Wink

# 76
Юцка, възможно е по- буйните игри преди лягане да превъзбуждат Мики и затова да заспива по- трудно или по- късно.

Той Мики от бебе все така заспива, но аз си мислех (понеже беше уморен), че ще заспи . Сложих го в кошарата , но се разплака и протягаше ръчички да го взема. Когато е уморен си гушва кучето, лапа пръстчето и си заспива сам  Mr. Green.

И аз искам да ставам леля , но брат ми  и прияталката му не искат и да чуят  Mr. Green

Лигавниците много интересни !!!

Снимките съхранявам в компа (и на дискове) и една част съм извадила хартия (до този момент 4 албума) . Те двата албума са му от първите 40 дни - нашия татко  не беше при нас и като дойде да ни види  и извади всички снимки , за да ги показва и хвали  Mr. Green

# 77
  • Бургас
Личи, че имам достъп до компютъра, нали?

Забравих да си похваля детето. Ходихме днес на консултация и й биха МПР ваксината. Кифличката не гъкна, даже не трепна като я боцнаха. Party Изненада ни, определено. А пък като си тръгвахме от кабинета, татко й от кеф, че не е заплакала, направо щеше да се пръсне!  Joy Има един лаф Да си удари г..а в тавана от кеф.

# 78
Пуснала съм Фиеста и Николета обикаля из стаята и крещи "ам-ам"  hahaha

Дуци, много странно виждам сайта. В дясната половина на екрана са лигавниците и не мога да видя какво пише при натискането на една картинка  newsm78

# 79
Дуци, много странно виждам сайта. В дясната половина на екрана са лигавниците и не мога да видя какво пише при натискането на една картинка  newsm78

Значи не е само при мен проблема. Зачудих се, че всички коментирате лигавниците, пък аз не успях да ги разгледам. При мен втората колонка снимки е отрязана наполовина, а и картинките на първата колонка не успявам да видя newsm78

# 80
Честита племенница на НБМ- да расте здраво и усмихнато дете  bouquet
Днес сутринта видях Рапунцел по БТВ- даваха рекламата /или не съм сигурна как точно да го нарека/ на Ла Лече Лига. Много са хубави с Ивето Heart Eyes Може и вие да сте ги гледали, но лично аз досега не ги бях засичала по БТВ.
Днес ще се мъча с една питка за Богородица, да видим дали ще ми помагат или ще ми пречат вкъщи мъжете newsm78

# 81
Писах толкова много, а моето дете ми изключи компютъра и съответно ми изтри написаното. Нямам нерви да пиша отново.
Само да кажа, че ще кръщаваме Дани утре и тъй като няма да сме си вкъщи искам предварително да честитя на празнуващите утре. Голям празник е тогава. Специялно на всички Марии. Ето малко снимки от рождения ден на Дани: http://www.facebook.com/profile.php?id=1599800648&ref=profil … amp;id=1599800648

Ето няколко снимки от вчера и днес: http://www.facebook.com/profile.php?id=1599800648&ref=profil … amp;id=1599800648

# 82
Деси, благодаря  Hug Честитки на живо, подаръци и цветя ще приемам в Дупница, на гости на нашите  Grinning

Джоли, ще взема да я пробвам тази кухня. Пък дано да й хареса, че днес и пюрето не пожела да си изяде.

Дани е станал испански малък кавалер  Heart Eyes

И Катето пада зловещо - както си ходи уверено и изведнъж почва да се клати като матрьошка и се стоварва на главата  Rolling Eyes

# 83
  • Варна
Здравейте момичета,
аз все нямам време да пиша, ама това малкото ми камикадзе направо ме побърква. Все иска сама да ходи, а се олюлява от време на време. Все пада и ранена ходи hahaha
Днес ни поникна и първото кътно зъбче. Голям зор беше определено. Много лиги, рев и даже малко сополки имаше нощем.
Вчера ходих на контролен преглед при моята гинеколожка. Всичко ми е наред. Много се радвам. Каза, че ако този месец сме се били пробвали за бебе, сме щели да имаме близнаци ShockedНаправо ми настръхна  косата. Мислех си, че нямам такъв ген. Че направо с три мъници на почти еднаква възраст не се виждам. Дано при слеедващия опит след 3-4 години имаме пак късмет да е едничко, че иначе не ми се мисли Joy
Утре мислим да идем до Балчик да се поразходим с малката из двореца. Дано се държи добре, че ще сме с част от родата.
А в неделя съм замислила да й омесим най-после с майка ми една питка и да направим прощъпулника, че вече си му е време на детето.
Хайде лек ден на всички, ние пак отиваме да мерим улиците Sunglasses

# 84
Не виждам снимките на Десита  Mr. Green
Нито лигавниците на Дуци, проблема най-вероятно е в сайта  Peace

# 85
Ей тук са снимали Елито на феста на 2-3 снимки http://www.behance.net/Gallery/Beglika-Fest-09-Portraits/284476

А тук също има хубави професионални, има на природката наоколо  http://form8.org/work/beglika/

Елена се пусна и направи 5-5 крачки преди малко, но се затича и падна

# 86
Сигурно сте с ИЕ Sad Аз съм с Мозила и ми се отварят добре.

# 87
ДеЩо, снимките са страхотни, личи се, че е било яко изживяване! Хареса ми и разказът ти за уъркшоповете и другите организирани занимания. Браво на вас, че сте се справили с двете деца на палатката така добре  Peace Ние днес нашата я разпъвахме пробно, че ни е нова, да не ни изненада нещо.

# 88
Дуци, след малко ще пробвам на другия комп  Thinking

Дещо, У-Н-И-К-А-Л-Н-И снимки  Simple Smile

# 89
  • Варна
Дещо, снимките са наистина неповторими.

Общи условия

Активация на акаунт