Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Дуци, лигавниците ги отварям, но и аз съм с Мозила. Много са готини Mr. Green
ДеЩо, невероятни снимки smile3501 Веднага улових настроението и обстановката, направо се пренесох там. Страшна работа! Grinning

# 91
Аз пък нямам мозила и всичко ми се отваря!

Дещо, снимките са ПЕРФЕКТНИ!
Дуци, аз не разбрах, лично ти ли шиеш лигавниците? То верно, че Анна мие чиниите ,ама отде толкова време? Mr. Green

# 92
Ето част от нашите снимки с мои коментари - основно ние, през почивните дни ще кача хубави на язовира, на конкурса с летящите хора, уъркшопите и тн

Ако може някой нерегистриран във ФБ да каже дали ги отваря.  Praynig

http://www.facebook.com/album.php?aid=95781&id=825003417&l=408c261c49

Евридик@ , да не би да правите меден месец на палатка, че я пробвате  Laughing

# 93
  • София
Виждат се,супер яко...как обичам палатки Peace

# 94
Дам, супер яки снимки  Simple Smile Дещо , благодаря че ги направи видими за антифейсбукските  Crazy Я, измислих нова дума  Mr. Green

# 95
ДеЩо, снимките са страхотни! Как ми се прииска да съм там Simple Smile
Бухти, отивам да чета разказа ти от миналата тема, че покрай Ивето напоследък трудно намирам време.
Коя реклама? Не съм я гледала?

# 96
# 97
Бухти, как е   Wink  Мина данданията и сега сигурно ти е едно отпуснатоооооооо ... поне при мен така беше  Laughing
Ами не съвсем, гадно ми е, че свърши всичко толкова бързо и са ме налегнали тежки мисли за предстоящият държавен изпит след 3 седмици, за който и ред не съм прочела Tired

Мислим да скиторим цял ден из морската, така че може да се засечем с някои от вас.
Пак не ви видях Crossing Arms

Чудя се дали някой ден на нашите деца ще им е интересно да си гледат снимките, аз например моите детски снимки почти не съм ги гледала Rolling Eyes
Аз съм си ги гледала много пъти моите, не бяха малко. Но на Лили определено са много повече и аз май нямам нерви да вадя и редя в албуми. Но съм намислила да направя фотокнига за първата година на Лили, стига някой ден да ми остане време Tired

# 98
Бухти, изчетох разказа на един дъх. Пренесох се в атмосферата на празника! Hug Да сте много щастливи и да се обичате вечно!

# 99
Мислим да скиторим цял ден из морската, така че може да се засечем с някои от вас.
Пак не ви видях Crossing Arms
Ами и аз не видях никой днес newsm78, а доста се разхождахме. Минахме два пъти от аквариума до пантеона, през летния театър Whistling

# 100
mamaivi, тук сте много готини : http://www.flickr.com/photos/25034776@N08/3792813137/in/set-72157621957079004/    и въобще на всички снимки Peace

# 101
Ами и аз не видях никой днес newsm78, а доста се разхождахме. Минахме два пъти от аквариума до пантеона, през летния театър Whistling
На главната алея бяхме, доста хора, от 16 до 19 бях там лично аз. Обикновено сме там някъде, близо до сладоледа Mr. Green

# 102
  • София
още не съм ви чела. ние в неделя най-вероятно заминаваме за южното черноморие. не сме решили още къде ще сме, но някъде около бургас ще да е. моля ви, който има тел на iucka да ми го прати като смс или на лс. ще се радвам да се видя с нея, пък и с другите морски мами  - маймунка2 и данибон (ако може и техните тел)  Praynig  
отивам да чета.

# 103
  • София
Бухти, честити ходещи крачета на малката хубавица!

НБМ, честито ти овуйняване!   bouquet

За пушенето - баща й пуши на терасата, а през това тя е вътре, иначе навън просто се дръпва настрана. Яна като види кутия с цигари или запалка почва да духа  ooooh!
Аз никога не съм пушила, надявам се да прилича на мен в това отношение  Praynig

Shada, да ти е жив и здрав Бобо с тоя мъжки апетит. Тя и мойта яна е лакома и от всичко иска, но когато се е наяла само близва или лапва и плюе. изобщо нищо не можеш и вкара насила. като четох каква ви е порцията  Shocked аз и правя каша с 2 чаена лъжички каша и и 50-60г водичка и рядко го изяжда всичкото  Tired  понякога си мисля, че коремът й е разграфен на 80г и повече не може да поеме...

НБМ, аз пък много обичах да гледам бебешките снимки на мен и брат ми. обичах с баба да ги разглеждаме като си ги подаваме една на друга и тя ми разказва бебешките ни истории, които без друго отдавна знаех наизуст.. всъщност и сега обичам. като си ида при баба, пак го правим  Crazy

Kalinka Malinka, браво за ваксината! Герой е малката!  Hug

Дуци, и аз като Джоли и Астарта не виждам хубаво сайта. Половината неща избягаха  вдясно.  Thinking

Дещо, гледах снимките от палатките във фейсбука. Страхотни! Невероятно сте прекарали! Направо блогородно ви завидях  Embarassed

# 104
Влизам рано сутринта да ви почерпя от свое име и от името на всички, които днес празнуват cook- не се справям с разни картинки, затова с наличното от форума Embarassed  Честит празник на всички- нека Богородица закриля семействата и дечицата ни Praynig
Рапунцел, звука на телевизора беше намален, защото приспивап малкия, затова гледах само картинките Laughing. Първо говориха нещо, после една майка каза няколко думи, и накрая дадоха няколко майки с малки дечица. Ти беше в центъра с Ивето. Мисля, че имаше и още един кадър само с вас. Накрая изписаха Ла Лече Лига. Иначе, отначало се чудех откъде ми е позната едната жена, но след надписа ми светна. Това клипче го пуснаха малко преди "Часът на мама" . Много сте хубави Peace.

Общи условия

Активация на акаунт