Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
оо, трябва да си родите по още едно детенце, две се гледат по-лесно.
  newsm78  ами аз като съм с три  Thinking.Лудницата ще ми се стори като втори дом скоро  hahaha
Joy Joy  Понякога си мисля че там поне ще се наспя Crazy
Мерилу, страх не страх, оставяме го. Сами е падал неведнъж и то основно когато не е бил сам. Последния случай - преди няколко дни. Човека си спи на нашето легло, а ние гледаме телевизия. Размърдва се и скачаме да го пазим да не падне. Преди да стигнем успя да избута възглавницата на земята (която уж го пази) и тупна директно върху нея. Това стана за 2-3 сек. Падал е и докато спим тримата заедно. Той в кошарата си блъска главата, така че сигурност и спокойствие никъде няма.  33uu
Инка, аз не съм компетентна, но си мисля че не пречи.

# 256
Пумичка, Канон 40Д.
Ето снимки от неделя ако ви се гледат:

# 257
Мъъъничко снимки от сватбата качвам. Не съм сигурна дали за нерегистрираните във ФБ ще са достъпни. Ще кача и в Пикаса по-късно, да могат всички да гледат.
http://www.facebook.com/album.php?aid=100192&id=532868579&ref=mf

# 258
  • София
Милена, много щастие ти пожелавам Simple Smile Красива булка си Simple Smile

# 259
Ей, супер сте! А къде е Никола, дай го и него Hug

# 260
Защо държите дечицата да спят в леглата и кошарите си като не им е добре - я зъби, я болести, я период или просто искат да са близо до вас.

Точно заради това което са написали Инка и НБМ. А и когато има нужда от мен аз съм там. Не я тръшкам в кошарата за щяло и не щяло. Мъжът ми е постоянно на работа, няма кой да ми помага освен когато почива. За съжаление има и домакинска работа която трябва да се свърши, да се изкъпя, да хапна, да пусна някоя пералня, да изчистя и т.н. Да не говорим, че за мен лично никакво време не остава. Дет се казва краката не мога да си обезкосмя. Само аз си знам какви врътки правя за да се справя със всичко. Но когато човек има помощ неможе да го разбере. Сит на гладен не вярва.

Както и предполагах не спахме тази нощ - зъби Tired

Аз имах предвид спането през нощта, не през деня
През деня Елена си спи в леглото с решетките, заспива до мен на спалнята и после я пренасям

Относно заетостта - разбирам, всички сме така, представи си и какво е да спи едното, а ти вместо да хапнеш на спокойствие или да почетеш или да свършиш каквото и да е - играеш с другото или му четеш, или пък готвейки или чистейки измисляш игри, които да могат да се съвместяват с домакинството и не можеш да си особено съсредоточен в нещото, което правиш, а играеш поредната роля от игрите на детето
Представи си как голямото мрънка при всяко приспиване на малкото, иска и то да е в стаята, това забавя приспиването, ти полудяваш, детето полудява и реве, понеже вече му е скучно, едното ти виси и те целува по рамото, другото от другата страна на цицата, на теб ти е жега, ако ти остане случайно половин-един час или заебеш домакинството, за да си на компа - точно в тоя момент трябва да пуснеш филмче на вече отегченото голямо дете и тн
Това за сит на гладен не вярва не знам дали беше насочено към мен, но както и да е

Забравих да кажа за апарата - Пентакс някакъв е, Марто сменя два обектива, но трябва да го питам за подробности

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 18:15 от ДеЩоВиди

# 261
Мъъъничко снимки от сватбата качвам. Не съм сигурна дали за нерегистрираните във ФБ ще са достъпни. Ще кача и в Пикаса по-късно, да могат всички да гледат.
http://www.facebook.com/album.php?aid=100192&id=532868579&ref=mf

Ммм,красота  Heart Eyes много щастие ви пожелавам   bouquet

# 262
  • София
Ту-ту Mr. Green Шпионирам ви лееекинко от днес и се опитвам на три пъти да ви кажа "здрасти", но проклетият нет ме изхвърля. Е, няма да му придирям толкова, като се има предвид, че го намерих съвсем случайно в спалнята, някой не си е сложил парола и аз, таковата... Blush
Липсвахте ми Hug

При нас нищо особено, в Плевен сме, пак болести, пак спазъм при Бобо, безсънни нощи...с две думи - все едно сме си в София, ще почивам на оня свят Tired

# 263
Привет Simple Smile Доволна съм от днешния ден. Ния е слушала. Забележете - хапвала е храна от кухнята; разбира се в неголеми количества. Майка ми се е справила много успешно в забавленията, но ми звънеше. Вечерта като се прибрах разбрах, че е било заради мен - да не ме накара да се чувствам изолирана Simple Smile
На работа се изцедих веднъж и то едва към 16.30, че ми беше болезнено. Донесах кърмата вкъщи да се смеси с храната й. Трудно й е било заспиването - ходила е да ме търси из апартамента. Като се прибрах обаче не ми се усмихна - а потърси първо да суче. Но като засука се почувствах невероятно. Беше ми мило да си я гушна.
На работа...добри новини. Получавам нещо като повишение - ще съм базирана в офиса и ще се занимавам с клиенти на ниво централа. За съжаление официално не искат да ми разрешат плаващото работно време, но ще мога да взимам Николета навреме от яслата. Сега ще ми се наложи да свикна обаче с офисната обстановка по цял ден. Днес най много ми липсваше да изляза с Ния за половин час навън на слънце и да бутаме камиончето.
Като се прибрах обаче все едно не съм била 8 часа без детето. Радвам се, че и за двете ни днешният ден е бил само малко тъжен и забавен.

# 264
Джоли, браво за всичко!

Ако знаете един ден как ще ни липсва бутането на количките и ще си спомняме какво спокойно ни е било с децата в тях. Rolling Eyes

# 265
  • София
Да,Дени,точно така е...малки деца,малки ядове Wink

# 266
Дуци, вилно селище Ягода става ли за почивка за двама без деца  Wink Или ако отидем там за 5 дни ще изтрещим  Rolling Eyes Има ли наоколо забавления, ресторанти и т.н.   Praynig

Моля дайте идеи за почивка на планина  Crazy Вече съвсем се обърках къде да ходим .. на планина или море  Thinking а в петък заминаваме, но не е ясно къдеееееее  ooooh!

Белиндааааааааа  Hug Hug Hug

# 267
Диагнозата-зачервено гърло-потвърдена и от нашето педи.Веднага ни спря АБ и ни изписа хомеопатични.Незнам защо  newsm78 обаче това ме притеснява,макар че досега винаги ми е вдигала на крак децата само с такива лекарства.
Днес от многодетна се превърнах в мама на две деца.Тъй като ни се провали ходенето на Камчия заради малкия свекърите взеха за три дена малката ни кака,а от сряда когато тя се прибере ще вземат голямата.Умно  Mr. Green нали-да си имам поне една помощничка в къщи.
 Сватбата на Евридика-красотаааа.....
 smile3501 на Джоли и Ния за успешния старт.Аз нещо не мога да си представя да се върна толкова скоро на работа,а и всъщност няма къде тъй като фирмата където работех е продадена на друга подобна.  Confused Мястото ми уж се пазело,но аз исках да си пусна платените отпуски,после неплатена докато дребуса навърши три години,а сега с новите работодатели незнам дали ще е възможно  Thinking

# 268
  • София
Дуци, вие къде бяхте на Витоша? И ние бяхме в неделя на покнок на Витоша, но на толкова тъпо място, толкова се ядосах, че не ми се разправя  Crossing Arms Исках ей така голяяяяма полянка.
Вижда се, че е било приятно Flutter

Евредика  Heart Eyesабе много сте готини официални бе Heart Eyes

Джоли честито повишение  Hug Браво на Ниа Heart Eyes

Утре сме на изследвания, моля ви стискайте палци да сме вдигнали хемоглобина  Praynig

Аз имах предвид спането през нощта, не през деня
През деня Елена си спи в леглото с решетките, заспива до мен на спалнята и после я пренасям

Относно заетостта - разбирам, всички сме така, представи си и какво е да спи едното, а ти вместо да хапнеш на спокойствие или да почетеш или да свършиш каквото и да е - играеш с другото или му четеш, или пък готвейки или чистейки измисляш игри, които да могат да се съвместяват с домакинството и не можеш да си особено съсредоточен в нещото, което правиш, а играеш поредната роля от игрите на детето
Представи си как голямото мрънка при всяко приспиване на малкото, иска и то да е в стаята, това забавя приспиването, ти полудяваш, детето полудява и реве, понеже вече му е скучно, едното ти виси и те целува по рамото, другото от другата страна на цицата, на теб ти е жега, ако ти остане случайно половин-един час или заебеш домакинството, за да си на компа - точно в тоя момент трябва да пуснеш филмче на вече отегченото голямо дете и тн
Това за сит на гладен не вярва не знам дали беше насочено към мен, но както и да е

newsm62 newsm62 newsm62
Това съм аз Crazy

# 269
  • Варна
Евридика, много хубави снимки. Страхотна булка си била. Желая Ви дълъг и изпълнен с много щастие и любов семеен живот  bouquet
Вчера правихме прощъпулник на Вики. Най-много си хареса една кукличка танцьорка и една книжка. Ще танцува и ще се учи на мама момата Joy После набара и ключовете за колата и апартамента. Абе оправно си ни е малкото камикадзе. Ето малко снимки, на който му се гледат:
http://picasaweb.google.bg/krisiv81/fAgcdJ?feat=directlink
Не знам вие как се справяте, ама ние все ранени ходим. Всеки ден сме  с нова синка. LaughingД Shockedано Господ да я пази малката, щом аз не мога да я опазя. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт