Евридика, наша видна ЮЛКА, скоро ще е булка! (тема 124)

• 12 509
  • 288
  •   1
Отговори
# 195

Ох, голям смях  Laughing, баща ми му пее аз съм сънчо, той уж ще заспива върху него и изведнъж става и започва да му пляска  ooooh!.

Жестоко Mr. Green

Юцка, и нашият преглед установи само червено гърло. Но всичко мина за три дни.

# 196
Защо държите дечицата да спят в леглата и кошарите си като не им е добре - я зъби, я болести, я период или просто искат да са близо до вас.

Херп ангините са вирусни, не се лекуватс антибиотик.  Peace

# 197
Момичета, казала съм на майка ми, ако има някакви въпроси и не мога да й вдигна телефона (че всичко се случва) да пише в темата от моя ник и да пита. Ако нещо странно ви се стори да знаете Wink

# 198
мдам, някой ще става рано за работа... Simple Smile
аз ще ставам рано утре да пия блага ракия  Mr. Green Евридика, наздраве!

# 199
Евридика, честито!!! Надявам се, че всичко е минало добре, но съм сигурна, че сте си прекарали незабравимо Grinning
Желая ви много много щастие, любов, да се радвате на Никола и да си имате още дечица, защото сте страхотни родетили Grinning

И продължавам много да се вълнувам, вече ми е и любопитно да разбера как е минало всичко, нямам търпение Mr. Green

Относно срещата супер звучи, но е почти сигурно, че няма да дойдем newsm45 На 4-ти точно ми е писмения изпит, а и буквално дни преди това ще ходим до Луковит, че ни подариха един уикенд там и просто не виждам как ще издържим на толкова път.

# 200
Бяхме цял ден на зоо с една бг мама от немската тема във Франция  Mr. Green. Цяло лято не разбрах, че е лято и точно днес - егати жегата си имаха тия франсета  ooooh! Децата се забавляваха много, Ноеми пищеше пред всяко животно да й направят място да гледа от количката Whistling. Страхотно се изкефи и на шоуто на тюлени, папагали и орли и др птици - как само ги следеше с поглед Shocked

Честито на Евридика ! Надявам се всичко да е минало като по вода - без вода (дъжд) Wink

Момичета, казала съм на майка ми, ако има някакви въпроси и не мога да й вдигна телефона (че всичко се случва) да пише в темата от моя ник и да пита. Ако нещо странно ви се стори да знаете Wink

Crazy
Лек първи работен ден и имай повече доверие в майка си - тя ще се оправи!

# 201
  • Варна
Сиси, милата Търкалетка  Hug. Дано поне пробият зъбки.

Дещо, аз лично държа да спи в кошарата си поне докато аз се изкъпя и нахраня. От спалнята ще падне. Между другото Боби нощем се изправя и тръгва да ходи ревейки, това върху спалнята. Това ми се струва много опасно. Пада например върху моята глава.

Надявам се на содата да помогве за сливиците.

Джоли, успешен старт утре  Hug.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 08:38 от inka 26

# 202
  • София
Eвредика, честито милички  Hug Сега ви е първата брачна нощ, а, а  newsm53 и какво викаш правите  Mr. Green ....сигурно броите парите  Laughing
Желая ви да сте все така  авантюристични както в живота,  така и в любовта .Да сте толкова влюбени през целия си живот, колкото бяхте и днес  Hug Желая ви и една бебка, да украси семейната картинка  Heart Eyes
Приличате ми на тинейджърска влюбена двойка от страни  Hug бъдете така цял живот
 kiss

Джоли  Желая ти успешен работен ден   bouquet
Дано атмосферата на работното място да е толкова приятна, че да не ти се прибира, а като се прибереш да ти е двойно по- хубаво  Hug
УСПЕХ МИЛИЧКА  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 203
Хихи, мерси Simple Smile На майка имам най-голямо доверие относно Ния. Но обичам да имам и резервни варианти за просто всеки случай Simple Smile Тя и майка се изсмя като й казах за форума, но като знам, че Ния не съм я оставяла никога повече от 3 часа в будно състояние и не знам какво да очаквам  Crazy

Дано Евредика се включи днес да разкаже за сватбата Simple Smile

Септември месец ще бъде супер, ако успеем да се съберем. От една страна идеята за Сандански ми харесва, защото там ще е топло, а и може после да се отскочи до Гърция за ден  Peace

# 204
  • Sofia
... и какво викаш правите  Mr. Green ....сигурно броите парите  Laughing

Хахаха Joy Joy Joy ще падна Laughing
Джоли, успешен първи работен ден, майка ти ще се справи Peace Направо ти завиждам, да знаеш  Wink
Дещо, и Дени го уча да си спи в креватчето, за да си създаде навик, че там се спи, че точно като и при Инка иначе не мога да мръдна и седя да го пазя. Като се събуди и още сънен веднага хуква и пада, на морето падна по тил на плочките 2 пъти, не ми се рискува. Вече знае, че нан-нан се прави в креватчето, но естествено аз влизам с него там за приспиване. Като се събуди пак реве, но поне не може да хукне и да се пребие.
Забравих да пиша на Пух, че и дени си пробва "вкусотиите" миналата седмица, докато се обърна да взема боди от гардероба си взел едно топче от памперса и в момента в който се обръщам виждам как го лапва Sick Sick Направо щах да припадна, веднага го извадих, оттам в банята и почти му претрих езика от миене, той горкия реве, аз търкам  Confused

# 205
Мили момичета, благодарение на вашите стиснати палци и добра енергия времето ни вчера беше чудесно и имахме незабравим ден!  Hug
Много ви благодаря и за страхотните пожелания, чудесни сте, чета ги на мъжа ми и се радваме двамата!  Heart Eyes
Днес имаме малко задачки, че утре заминаваме за морето, но се надявам като заспи Никола да мога да седна на по-спокойно и да ви разкажа за вчера. Наистина беше много хубаво! Снимки ще имам малко по-късно днес и сигурно ще мога да пусна.

Лучия, дано Кики се оправя!
Дуци, след като се е отбила сама, значи всичко е наред Simple Smile
Джоли, успешно съчетаване на работа и майчинство ти желая!

# 206
Защо държите дечицата да спят в леглата и кошарите си като не им е добре - я зъби, я болести, я период или просто искат да са близо до вас.

Точно заради това което са написали Инка и НБМ. А и когато има нужда от мен аз съм там. Не я тръшкам в кошарата за щяло и не щяло. Мъжът ми е постоянно на работа, няма кой да ми помага освен когато почива. За съжаление има и домакинска работа която трябва да се свърши, да се изкъпя, да хапна, да пусна някоя пералня, да изчистя и т.н. Да не говорим, че за мен лично никакво време не остава. Дет се казва краката не мога да си обезкосмя. Само аз си знам какви врътки правя за да се справя със всичко. Но когато човек има помощ неможе да го разбере. Сит на гладен не вярва.

Както и предполагах не спахме тази нощ - зъби Tired

# 207
  • Sofia
Ох Сисони, тамън и аз щях да напиша за обезкосмяването, направо ми писна да ходя рошава, необезкосмена, небоядисана Confused Тичам от тоалетната със свалени гащи като шумне нещо, да не е паднал ooooh! 10мин за къпане са ми лукс, фризьор не съм виждала от 17868735 месеца.
Гледам да съм постоянна със слагането в креватчето, иначе детето се обърква. Тия дни винаги там си лягаме, вече е научил като кажем нан-нан и отива там и ме чака и се смее. Показах му как да влиза и излиза оттам, интересно му е, а и като вижда, че има откъде да излезе не се чувства в затворен и като му кажа - Хайде Дени да си легне отива в креватчето и си ляга. Естествено като заспи вдигам ципа, за да не може да излиза докато ме няма.

# 208
  • Варна
Сиси, и Боби неспа. Рева цяла нощ, в 7 сутринта го разхождах в количката из квартала  Tired.

# 209
А аз и до WC понякога не мога до отида. Зависи от настроението на Никол. Между другото бях писала, че Никол се прехвърли от кошарата навън. Не ми се мисли ако я оставя на спалнята какво ще стане. Много неща не съм писала в темата и за много не съм се оплаквала. Както виждате на последък и все по рядко се включвам и това е защото не ми остава време, а не че нямам желание.

Сиси, и Боби неспа. Рева цяла нощ, в 7 сутринта го разхождах в количката из квартала  Tired.

Ми и ние от 6:30 вече окончателно се развихрихме. Току що я преспах върху мен, но не ми се вярва да спи много. 30 мин ако направи ще съм щастлива.

Отивам да си глътна кафето, че то това ще е за днес спокойствието. После кухни , разходки ...............

Общи условия

Активация на акаунт