Въпрос към женените мъже (и омъжените жени)

• 12 932
  • 96
  •   1
Отговори
# 90
Хахахаха! Психологическата мотивация тип "абе винаги може да е по-зле или има и хора по-зле от нас" си е типично българска. Ама аз обичам да си казвам "я ский колко са добре хората, значи може и по-добре" ooooh!

# 91
  • София
Когато го ревнуваш, дори да не го казваш открито, отношението ти е различно. Спомняш ли си колко по-леко ти беше на теб едно време, когато не си и помисляше за изневери? Дори само да си го помисляш..това те променя, променя отношението ти, ставаш мнителна, а това дразни. Според мен най-добрата предпоставка да няма изневери, е да не обременяваш нито себе си, камо ли партньора, дори с мисълта за такива!
Както казват хората - като повториш една лъжа достатъчно пъти накрая става истина. Ти му говори всеки ден за други жени и един ден и да не иска човека ще засънува някоя друга, а на съм всичко е така прекрасно, ще започне да си го мисли.. Пак може да не доведе до изневяра, но и той ще е измъчен от собствените си мисли и това ще затрудни отношенията ви допълнително.

# 92
Хахахаха! Психологическата мотивация тип "абе винаги може да е по-зле или има и хора по-зле от нас" си е типично българска. Ама аз обичам да си казвам "я ский колко са добре хората, значи може и по-добре" ooooh!
Не виждам никаква връзка между моят пост и твоето изказване!Говорим за взаимоотношения и чувства,а не кои колко има,там база за сравнение няма!

# 93
От какво точно се страхуваш? Rolling Eyes
Той ако реши да го направи,нищо няма да го спре,то си е до човек.
Какво си седнала да мислиш за някаква бъдеща вероятност,пък и да се тревожиш,да се страхуваш и да го изживяваш все едно се е случило.
А и да ти изневери...?Света ли свършва?
За мен това са изкуствени проблеми,които се създават от хора,които имат прекалено много свободно време!
Я се радвай на мъжа си и си угаждайте,какво си седнала да мислиш ако...ако... Wink

# 94
А и да ти изневери...?Света ли свършва?

Тъй тъй !! Няма да му се изтърка я  Mr. Green

# 95
Е ...да му се изтърка,колко да се изтърка,все нещо ще остане?! Laughing
Пък и нали всички твърдят ,че се радват на малките неща Mr. Green Laughing Laughing Laughing

# 96
. Мъжете не се развеждат. 80% от разводите се искат от жени.
Боже, защо не те прочетох преди години... Спокойно мила, никой не е умрял с един мъж или една жена! Нали знаеш за една дето св. Петър се чудел къде да я прати? Няма да откриват нова секция за мъжът ти. Въпросът не е дали ти е изневерил, а дали си има любовница /и недай боже само една/. Разбирателство в къщи, любов извън къщи. luvbed

Общи условия

Активация на акаунт