Споделете 117

• 8 498
  • 245
  •   1
Отговори
# 105
Катюш, нашият брак е попадал в сатрунови дупки. Според мен съществуват, ама знам ли....

Днес като за последен работен ден преди отпуска съм се натоварила като селско магаре. Аз, еднолично, защото всъщност съм в болнични и прекрасно можех да не върша нищо. И за да не се отпускам, имам и лични задачки закачки  Tired.

# 106
Провокиран от една музикална тема, споделям с вас поздрав.
http://vbox7.com/play:9ff232e8

# 107
Разписала съм се в тема за височината, в която форумките си посочват ръста. Явно в пристъп на безумие или поради желание за един постинг повече, ако тогава в КМ са се отчитали  Mr. Green
Темата е стара, но някой я е възобновил тези дни. Що за безсмислица  Laughing

# 108
Разписала съм се в тема за височината, в която форумките си посочват ръста. Явно в пристъп на безумие или поради желание за един постинг повече, ако тогава в КМ са се отчитали  Mr. Green
Темата е стара, но някой я е възобновил тези дни. Що за безсмислица  Laughing
Пълно е с археолози. И на мен от време на време ми изскачат теми, които и по заглавие не помня, камо ли кво съм писал вътре.

# 109
  • Кацнала на едно дърво.
Сто на сто и аз съм се разписала колко съм висока.  Joy Joy Joy Обаче ако е било преди три-четири години, съм била по-ниска. Ако щете вярвайте, пораснах.  Laughing Първо реших, че само така ми се струва. После един ден показвах на Летящата крава (която излетя Sad) колко голяма извивка имам на кръста (наследство от мама), а извивката я нямаше! Предполагам, че от ежедневното тичане гръбнакът ми някак се е изправил и сега нямам извивка (което за някои може да е красота, но си е жив дефект), и съм станала по-висока.
Надявам се, до към осемдесет-така да стана 1'80 висока и тогава ще стане модел.  Joy Joy Joy

П.П. Катюшке, много си хубава!  Heart Eyes

# 110
Сто на сто и аз съм се разписала колко съм висока.  Joy Joy Joy Обаче ако е било преди три-четири години, съм била по-ниска. Ако щете вярвайте, пораснах.  Laughing Първо реших, че само така ми се струва. После един ден показвах на Летящата крава (която излетя Sad) колко голяма извивка имам на кръста (наследство от мама), а извивката я нямаше! Предполагам, че от ежедневното тичане гръбнакът ми някак се е изправил и сега нямам извивка (което за някои може да е красота, но си е жив дефект), и съм станала по-висока.
Надявам се, до към осемдесет-така да стана 1'80 висока и тогава ще стане модел.  Joy Joy Joy

П.П. Катюшке, много си хубава!  Heart Eyes
Мани ти тия работи - кажи какви точно обувки си взе и откъде?  Wink

# 111
Ще издам, че Василиса има много удобни обувки. Малко остана да си тръгна с тях. И наистина по-височка бях някак си в този ден  Laughing

# 112
  • Кацнала на едно дърво.
Не е, не е от обувките.  Laughing Аз винаги ходя на високо (е, в повечето случаи). Затова тичайте, ще пораснете.  Laughing

# 113
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Споделям, че понеже съм голяма умница, спестих на МОН грешка, допусната в рекламни носители за доста пари, поради която щяха да ги лепнат сигурно на първите страници на вестниците, обвинявайки ги в неграмотност. Аз мисля, че е допусната по невнимание, но все пак, нали я знаете оная история с обясненията, как всъщност нямаш сестра  Wink

# 114
  • Казанлък of all places
Споделям, слушайте : пиша ( по -точно  превеждам) автобиографията си на руски. Само това не ми се беше случвало. Трудно е да се самопревеждаш .Simple Smile
Не смея да кажа, че ми предлагат нова работа, пък аз се юдя и мисля ли мисля.

# 115
Споделям, че понеже съм голяма умница, спестих на МОН грешка, допусната в рекламни носители за доста пари, поради която щяха да ги лепнат сигурно на първите страници на вестниците, обвинявайки ги в неграмотност. Аз мисля, че е допусната по невнимание, но все пак, нали я знаете оная история с обясненията, как всъщност нямаш сестра  Wink
Убила си шоуто в зародиш... пфу!

# 116
Мда, и си чакам тиквения медал  Mr. Green

# 117
Мда, и си чакам тиквения медал  Mr. Green
Разбира се, заповядай!

Wink

# 118
  Hug Тъй де, кой казва, че нямало кавалери вече по нашите земи  Blush

# 119
  Hug Тъй де, кой казва, че нямало кавалери вече по нашите земи  Blush
Шшшшт, недей, че ще ме обяват за кавалер на ордена на тиквения медал и ще трябва да садя полета с тикви, за да смогна.
Иначе,  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт