Споделете 117

• 8 490
  • 245
  •   1
Отговори
# 150
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ми да де, грешно беше. Даже включих компа, да видя в гугъла, дали аз нещо не се бъркам, въпреки, че ми е ясно, че не е делИгация и делИгирам.

# 151
На мен пък ми стана жал за потребителката,
която търсеше помощ,за да се върне в Испания.
Глупава и отчаяна, но Да,нямаше проклетия.

# 152
  • Бу-у-урга-а-ас
И аз от два часа се чудя, защото го намерих в няколко различни варианта. За мен би трябвало да е делегиран. Във въпросната статия вижте как са го написали- по два начина, че и грешни.

# 153
Споделям, че искам да разкарам една тема от линка "Нови отговори на моите публикации", но май няма да стане...
И докато свят светува, ще чета кой какво слуша в момента...

# 154
О, тази испанска тема съм я изтървала.

# 155
И на мен ми стана турбо интересна.

С какво се зави? Че от вчера те мисля.

Не съм се завивала. По гол баджак си бях.

# 156
И все пак намерих толкова свободно работно време, че да ви попрегледам 11-те изписани страници. Сега не питайте от къде ще го изкарам /времето/, няма да ви кажа.
Днес имах среща със застрахователка. Жената си беше пълен професионалист. "За страх" са я взели, изключително точни попадения имат някои работодатели, Марадона. В един момент от разговора ни, не се сдържах й и казах:"Ами аз освен да отида да запаля една свещичка след срещата ни". И го мислех сериозно, м.... му. Утре сутрин ми предстои пътуване, тая точно сега взе да ми обяснява как хора, които не усещали необходимостта от застраховане /лаици като мен/, в един момент се виждали в нужда от такова. Или пък направо умирали.
Честито на Катюшката!  bouquet Има една такава работа с дупките, ние утре празнуваме точно същата годишнина и от 10-тина дни драааапаме нагоре, нагоре. Всяка година е така апропо.

# 157
Варненки, посетете борда на ветрохода Америко Веспучи. Много испански офицери, старшина, матроси, много мургави. Утре и вдругиден. Най-стария кораб, използван от военноморските сили. Всичко са прави ръчно, един елдвигател или ел помпа няма на борда му.

# 158
  • sofia
Тази с Испанската идея и аз съм я отървала...шарен свят, кво да кажа друго..Споделям изключително неблагородна завист към всички, които довечера ще видят Майк Патън. По тоя повод започнах да се замислям дали да не си подаря за рождения ден още един Depeche...
Мечтая си просто...и докато си мечтая кротко, блеейки през прозореца, тука компютрите леко взеха да сдават багажа...уви неи моят. Както е видно ще си седя до късна доба на работа....

# 159
Делегирани. Деси е права. Пък и предполагам за какъв тираж става въпрос. Имам обеца на ухото след един погрешно напечатан телефонен номер  Laughing

Вълк, като дойде кораб с русокоси и синеоки ме извикай  Grinning

# 160
Вълк, като дойде кораб с русокоси и синеоки ме извикай  Grinning

Русокоси не държа да са, но синеоки да Simple Smile
Вълк, извикай и мен.

# 161
В Делиормана изключително рядко акустират ветроходи. За последно - преди хилада години. Има останки от котви и халки за връзване по едни скали до нашето село. но ще ви извикам, ако дойде кораб с викинги или брити.

# 162
Деси, едно приятелско смейство 6 години чакаха за рожба. Ходиха по какви ли не лекари, казваха им, че всичко е наред и накрая, когато вече и двамата се примириха, че може никога да нямат късмет то взе, че стана. Сега си имат две прекрасни принцеси. Май наистина като се успокои човек психически останалото от само себе си се нарежда.
Обожавам да ни идват гости. Само че ме е яд на рогатото козирогче от снимката, че както принася на приятелките си най-любимите си играчки да си играят, така след известно време започва да тропа с крак и да вика " шичко е мое " Blush След което пак ги дава, после пак проявява собственически чувства, и така до безкрай. Знам, че въпросът ми не е за тук, но ще бъда благодарна някой да сподели ефективен метод за преборване с ината. Изнервя ли се, що ли, но като си тръгнат приятелчетата и се захласва от рев да дойдат пак, а като са при нея е на моменти и както е добра и мила, така започва да се тръшка за най-елементарни неща. Уф, и мойто много дълго стана, извинете на проявилите търпение да го изчетат.

# 163
Анджи обЕца или обИца?
Шегувка - дублетни са.

Деси и на моите деца разликата е 6 години. И аз се чудех за същите емотиконки.
Вълк не ти е присъща такавя яка и дългодържаща нервност. Пишеш като третокласник. Да не се запи?

# 164
Предпочитам да произнасям думата с И, но я пиша с Е - обеца  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт