Декември 103

• 15 416
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
  • BABYLAND
ШАНТАЛЧЕ, СКЪПА МОЯ, ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЯ ЩАСТИЕ, ЩАСТИЕ И ПАК ЩАСТИЕ. УБИЧЪМ ТЪ С ЦЯЛАТА СИ ДУША.  Mr. Green

# 121
Шанталчее, честит рожден ден!!!

Таааа тук се спрягат няккави срещииии...но аз понеже обещах като си дойде да органицирам нещо, ето сега!!!!

МАЦКИ, ЕДНА СРЕщИЧКА ЗА СЪБОТА ПРЕДИОБЕД В СВЕТА ТРОИЦА??? 10 часа например...

Чакам мнения и предложения Peace

# 122
  • София
Шанталенчеее, честит рожден ден, скъпа!
да си все така хубава, жизнерадостна и весела! Много щастие и късмет ти пожелавам!
  Hug

П.П. В събота някои работят. Crossing Arms

# 123
Анииии ами слетобед към 17 ч.???

Вие казвайте кога можете и не и ще решим...

# 124
  • BABYLAND
Ай, добро утро, дами.  Hug По едно фрапе за разсънване и едно предложение за среща.
   БГ-МАММА организират ежемесечна среща, с детска програма. Продължава около час и половина /не съм била, просто четох  Mr. Green/. Ето линкче http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420828.0 Ние смятаме да отидем там, но това е в Неделя. Ако правите Съботна среща - ще я пропуснем.  Tired.

# 125
  • София
O, Розке, готино е това. аз най-вероятно ще отида с двамата дзверове!  Grinning
Льонка, може и да дойда в 17 в събота, ама още не знам каква ще ни е програмата.  Peace

# 126
  • София
 bishop Ще кръщавам сестра ми, но за следобяда ще проуча дали ще ме пуснат.

Шанталескоооо, да си ни жива и здрава. Много щастие и много лИбов  Heart Eyes.

# 127
СЪбота в 17ч, ако навия мъжо може да дойдем цялото сем. Розичке, и аз видях тая сбирка, ама ще е по нататък, че сме прекалено малки сега. А ти да разкажеш как е минало.

Аз да се похваля, днес станахме в 11ч, Юлето заспа в 22ч, Миташки яде в 24 и после чак в 5:30 и после през час два, ама ми се губят точните часове  Mr. Green

# 128
Честит рожден ден Шанталче!Желая ти пътят пред теб винаги да е обсипан с цветя и рози!

# 129
Мале,колко празници съм пропуснала!Честит рожден ден,Шантал,бъди здрава,щастлива и много обичана!

Честит празник със закъснение на Ивето,Топчица и Галчо,много здраве,любов и щастие ви пожелавам!

Поздравления за Мама Яни-ти си нашата гордост!!!Както и честито християнче на Вещицата.Снимки няма ли? Mr. Green

Честита рожба  на Звездица!

Дано не съм пропуснала някого!

Боряна вече втора седмица е на ясла,но продължава да плаче,като я оставям.Лелите казват,че мрънка около половин час,според тях това е в границите на нормалното.Но забелязвам някои промени в нея-започна да заспива вечер и на обед(все още я взимам да спи вкъщи)  по-трудно,с много мрънкане и рев,а преди нямаше такова нещо!И някак си по капризна и мрънкаща ми се струва,за най-малкото нещо почва един рев...Отдавам го на яслата,и това че е стресирана от раздялата с мен,но се надявам да отмине.Иначе като цяло засега съм доволна от персонала,гледат ги,хранят ги,занимават ги,извеждат ги навън да играят...Пращам я без памперс и досега не се е напикавала,слагат ги  на гърне и тя явно стиска и си чака момента да я сложат!Ох,такива ми ти вълнения при нас!

Цвети,възхищавам ти се как се организираш с двете деца,че и къщата въртиш...нямам думи! smile3501  А те как спят,имам предвид в една стая ли са,Митко като заплаче,не събужда  ли каката?Може и да си разказвала,но съм пропуснала...И на мен много ми се иска второ,ама не се решавам засега...Не мога да си представям да се оправям сама с Боряна и бебе...Нашият тати нали все пътува,нямам баби наблизо....А ми се иска  preggo ylinfant  Laughing

# 130
Dani, още годинка и правете 2-рото, каката ще помага Simple Smile Иначе ако Митко ревне Юлето се буди, но за сега не реве. Нощем спи по 5ч, което си е супер. Но не са ни почнали коликите още. То ако са през деня пак ще е добре де, че на Юлето коликите бях в 2 посред нощ. Иначе всички сме в 1 стая, Юлето м/у нас, а Митко го кърмя легнала, та на моменти сме 4-мата  Laughing

# 131
Дани хубаво е когато децата не са с голяма разлика,някак си израстват заедно,увличат ги едни и същи неща,по-голямото дете колкото по-рано стане кака(батко),толкова по-малко ревност има.С всяка изминала година детето осмисля все повече и повече,че като е само всичко е за него-играчки,дрешки,внимание и т.н.Вече когато се появи братче(сестриче) детето разбира,че трябва да дели свойте съкровища и с малкото човече.Виждала съм деца по-големички,който не обичат по-малките си братчета(сестричета).Според мен идеалната разлика е три години.Така голямото вече разбира(долу-горе),а и може да ходи на градина ако не може майката да се справи(но пак по мое лично мнение е по-добре голямото дете отначало да се приобщи към малкото,да помага в грижите с каквото може-да донесе памперс,шишенце-да се чувства важно).Съвсем се отплеснах.Та исках да ти кажа,действай смело,на малката Борянка много ще й отива едно малко бебче за което да се грижи.

Знаете ли какво наблюдавам при мойте деца.Наско ревнува от Ралица.В началото той като се роди ме беше страх да не стане точно обратното,а то какво стана.По цял ден се занимавам с него,не е да съм го пренебрегвала,заради кака му,но когато Ралица дойде да се гушне у мен,той я изблъсква и заема мястото й.Види ли,че я целувам веднага се намества между нас и почва да се глези.Чак ми става гадно на моменти,добре,че Ралица разбира,че той е още бебе и не се сърди.А иначе се разбират,играят си заедно,той повтаря нейните движения,нейните игри.Много са сладки.

А ето да ви покажа снимки от Трявна.Стаята ми в санаториума е "5 звезди" Mr. Green
http://qnkaatanasova.snimka.bg/mountain/tryavna-2009.413450

За този,който не му омръзна да ми чете дългия пост:

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.-не мога да повярвам,не ми се е случвало от тоооооооолкова време.

Друг път нямам време два реда да драсна,а днес се олях Crazy.

# 132
Янче, оливай се по-често Simple Smile
А пък иначе нали знаеш, че момчетата са на мама, момичетата на тати, та може малкия затова да се глези толкова, знам ли Simple Smile Тати да глези каката и така Simple Smile

# 133

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ШАНТАЛЧЕ
Бъди много щастлива, обичана и смела, че Монито и трябва компания.

Дани - не се притеснявай. НА Борката ще й мине. Те сега от 15 септ. им започва " учебната година " и започват да имат задължителни часове с музика и танци. Мисля си че тогава ще й е по - интересно.
За бебето е права мама Яни - ще израснат заедно и няма да ти се налага да се връщаш в периода на плача, зъбите и т.н. когато тъкмо си го забравила. Пък и казват че после човек все по - трудно се навива на второ дете.
Целувки на малката сладурана и се надявам и тук да си организираме среща.

# 134
Paloma, благодаря за съвета! Питам всички, които са наясно как се гледат две деца с малка разлика!
Браво на Цвети, дано все така успешно се справя! Пропуснах да питам дали имаш в началото някой да ти помага. Мен за съжаление ще ме режат (Андрей беше със секцио по медицински показания и сега като е толкова скоро раждането казват, че за естествено не се знае матката дали ще издържи), та за начало ще ми трябва сигурно помощ. А така ми се иска никой да не ми се пречка, но си давам сметка, че хайде с бебето ще се справя, ама баткото кой ще го вдига и ще тича след него  newsm78
Аз честно казано съм доста стресната, и с интерес следя как се справя Цвети - приемам всякакви препоръки и мнения!

Честито на мамите с рождени дни! Наистина има страшно много рожденици през август!Да са живи и здрави!   smile3525

Общи условия

Активация на акаунт