Декември 103

• 15 405
  • 302
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте мами!
Поздравления за новата студентка-много се радвам на амбициозни мами като теб!
На Галчо- честит рожден ден!
Да е жив и здрав големият новороден мъж, все така да върви напред във всичко!
Цвети, много ми е интересно как се спраяш с двамата. Юлетоми изглежда като истнска голяма кака, поне на снимките, аз живот и здраве се притеснявам как ще реагира Андрей на бебето. Моля те ако е удобно да ми пишеш с няколко думи как се справяте, може на лични да ни спамим темата. Много благодаря предварително!
Аз ви чета честичко, но се въздържам да пиша напоследък-прочетох, че има мама, която се притеснява от наличието на нови мами сред вас. Извинявам се ако съм създала неудобство, все пак вие си се познавате още от бременността и е нормално да не ви е приятно да ви се натрапват нови хора. Ще гледам да не досаждам често.  Peace

# 106
  • София
Каки, не се впечатлявай изобщо от такива неща.
Тук открай време все някой и нещо не харесва. Нормално е,
а и някак шарено така. Пък и в тази темичка се влиза главно за да се пише,
а не да се чете.
Леко бременеене и пиши когато ти се допише.
Някой да сподели по кола с мен   261uu

# 107
Муш ей ти една кола

Кики, я стига глупости, който иска ще пише. И без това пишем 5-10 човека максимум, а едно време не можеше да се изчете темата. Аз лично бих се радвала да пишат повече хора, независимо стари или нови.
Колкото до каката, ами мн му се радва на малкия, целува го, гали го, иска да го взима, ама е малка, та не й даваме Simple Smile Иначе ми помага, изхвърля памперсите, подава памука, спирта и т.н.  Grinning Днес много ме гушкаше и искаше да я гушкам. Но за сега и свекитата са тук, та помагат. Още седмица и половина ще са тук, и после ще оправям сама. Ей тогава ще е екшъна и ще има от какво да се оплаквам  Joy Пък и коликите сигурно ще почнат, та и вечер може да е весело.

Май Звезди е сама с децата, ама пък не пише и тя.

# 108
Иве, честит рожден ден! Да си жива и здрава, все така лъчезарна, много да те радва Инка, а мъж ти да те слуша и обича  Hug

# 109
Муше , аз пийнах една количка заради теб току що , надявам се това да те зарадва Hug

Благодаря за честитките на тези , които макар и забравили се сетиха  Mr. Green

Цвети и на теб честито душко , той Митака вече проходи докато аз се вясна да те поздравя , ама да ти е жив и здрав , и като за начало да папка и да спинка и малко да реве и много да слуша.

Честито на Галчо с леееко закъснение ,но с най-добри пожелания  bouquet

Честито и на днешната , тоест утрешна за мен все още рожденичка Ивето  , много щастие и любов ти желая сладуранке и понеже си мой човек и те обичам един спешъл сонг фор ю:
http://www.youtube.com/watch?v=qS4-JXB2yUU

Нещо и някой пропускам ще ме простите

п.п. И още една рожденичка имаме днес, да не я пропуснем и нея
Топчица , честит празник и на теб , всико хубаво от мен  и много късмет и здраве bouquet
И крайно време да ни навестиш , ти нали чакаше бебче или бъркам...

Последна редакция: вт, 25 авг 2009, 06:03 от Mаxi

# 110
  • София
И аз като тази задгранично-океанската с лееееко закъснение да кажа едно голяяямо честито на Галчо.
Честито! Да си ми жива и здрава, все така заобиколена от мъже-професори и подобни на тях, които да те глезят и слушат!

Също и на МамаЯни честито, че успя да се пребори с конкуренцията. Много усилия положи и заслужаваш сега да вървиш все нагоре! Hug

И на днешните рожденички ЧЕСТИТО!
Много радост, любов и прекрасни емоции ви пожелавам!

Ние кръстихме Филип в неделя в една прекрасна църква в Казанлък. И кръщенето, и въобще всичко около него, а най-важното, че и Филип бях чудесни. Просто разкошно изкарахме ние. Всъщност, това кръщене беше организирано от приятелката ми, която е и кръстница на Филип. И понеже й бях казала, че ако иска да стане наистина кръстница (че само от една година й обяснявам как тя щяла да бъде такава), то трябва сама и да се погрижи за всичко, защото аз не съм сериозна. и тъй като една друга приятелка ни беше поканила на вилата й до казанлък, кръстница взе че се зае и с организирането на кръщенето. Та изкарахме хем в малка компания приятели, хем извън София, хем в прекрасна обстановка точно както и исках. Чудесна приятелка си имам аз!  Grinning
Свещеника беше много готин, каза да оставим Филип да си се разхожда, а само в необходимите моменти да го гушкаме. та оня се разхождал из цялата църква, гъзил се да види какво има отдолу под постаментите с иконите, сядал на стъпалцата да хапне солетки и да нахрани едни лъвчета с отворени усти, които имаше там, от време на време се е тикал с лявата ръка в гърдите (демек кръстил се Mr. Green) - въобще купон страшен. Дори не е протестирал особено на процедурата с водата, само промрънка нещо там от сорта :"Абе вие луди ли сте? Пак ли шъ ме къпите?" Mr. Green Много съм доволна от всичко и който иска да изкара толкова готино, на всички им препоръчвам това място.  Peace

# 111
  • Sofia
Аууу, сума празници съм пропуснала  Blush

Честито на всички празнували тези дни  Hug ! Много здраве ,  усмивки и сбъднати мечти ви желая от сърце!

Вещи, блогът ти е прекрасен  Peace Много ми хареса.

п.п. На линия съм за среща  Rolling Eyes Някой ако се е затъжил за мен случайно, да свирка.

# 112
  • BABYLAND
ШАНТАЛЕСКО, свир  Whistling Whistling Whistling

# 113
Здравейте! Благодаря ви за подкрепата!
Честито на рожденниците, макар и да се познаваме от скоро!
Свещичка, много хубаво кръщене сте си изкарали! Браво на Филип, държал се е мъжки. Аз от кръщенето на Андрей имам ужасни спомени-кръстихме го на имения му ден, тук в София, в "Св. Неделя", имаше страшно много хора и той беше толкова стерсиран, че посиня от рев горкия! Ако знаех,че ще е така никога нямаше да се навия! Ама поне ще ми е обеца на ухото живот и здраве!

# 114
Ауууу, и Топчица ли е рожденничка? Да е жива и здрава, и чакаме новини от нея, щото и тя чака бебче (ставаме цял отбор, общо 5 до тук, само дето другите не искат да пишат).

Вещи, браво за хубавите емоции, а ако дадеш и снимки да го видим героя  Whistling Моя мъж нали знаеш, че му е хвърлил око  Rolling Eyes

# 115
Благодаря ви на всички!Наистина положих доста усилия и много нощи не спях,а четях(а едва тепърва започвам).Радвам се,че успях да стигна до второто от желанията си(не съжалявам за правото).
Честит ден ден Иве и Топчица  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
съжалявам,че не мога да пейстна красив букет,но с едната ръка пазя компютъра от Наско

Вещи,верно толкова ли говори тоз юнак,аз от мойто две думи свързани не мога да чуя Rolling Eyes.

Ставам,че ще съсипе къщата това мое чудо(да му мислят как ще се справят с него баба му и баща му,докато съм на очни).

# 116
  • София
 Joy Joy Joy
Не бе, Янче, това е моята интерпретация за мрънкането, което издаде той.  Laughing
Иначе приказва много смешно и сладко, макар че пак "приказването' е относително нещо.  Laughing

# 117
Така, такааа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИВЕ

Желая ти от сърце много много успехи, приятели, усмивки и любов.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ТОПЧИЦА

Пожелавам ти винаги да откриваш около себе си само красота и щастие, да даряваш и да те даряват с любов.
Лека браменност и още по - леко раждане.

ЧЕСТИТО ЗВЕЗДИЧКЕ

Да ти е живо и здраво момчето - да расте здраво, умно и добро.

ЧЕСТИТО ФИЛ и на майка ти покрай теб

Нека Господ те закриля и води по прави пътища. Да те дари с много щастие и добрина.

kaki - не си ме питала, но пък аз да си кажа. Whistling
Мойте двамката са с разлика 1г. и 10м. - нямах никакви проблеми. Много се обичат и играят вече заедно. От много малки се занимават и забавляват един с друг. Но винаги съм се старала на баткото да не му липсва внимание и да не се чувства изолиран. Все го ангажирам с нещо да помага и сега едно от любимите му занимания е да обяснява на малкия разни неща.
Просто е абсолютно вярно, че две деца се гледат по - лесно от едно - те всъщност се гледат сами, а аз играя облужващ персонал.

И не на последно място - Макси и Вещи - не се ослушвайте моля и покажете някоя и друга снимчица.

# 118
Шанталескоооо, честит рожден ден, да си жива и здрава, и да направите едно братче или сестриче на Мони, да не ти е скучно Mr. Green, и да посетиш остров Бали!

Леле колко рожденници сме имали тия дни.

Последна редакция: ср, 26 авг 2009, 00:13 от Tsvetito

# 119
  • BABYLAND
ИВЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН. ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, ЛЮВОВ И ЩАСТИЕ. НЕКА МАЛКАТА КУКЛА ТИ НОСИ САМО РАДОСТ И КРАСИВИ МИГОВЕ.

Общи условия

Активация на акаунт