Декември 103

• 15 401
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Янче, чакаме да се похвалиш  Praynig

Как сте народе? Има ли друг луд като мен всеки ден да глади по 1-2 перални  Grinning Миташки ми е кротък поне за сега. Забелязвам, че денем огладнява и на 2ч, а вечер на 3, че и повече. Дори през ноща откарва по 5ч само сън. Ако и коликите ни се разминат направо ще е голям кеф. А ако можеше и да се наспя (то аз съм си виновна де, не детето).

# 91
Галчо,честит рожден ден!

Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето,
по-хубаво от щастието
и по-сладко от любовта,
нека то да бъде твое!

# 92
  • BABYLAND
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГАЛЧО!    bouquet
БЪДИ ИСТИНСКИ ЩАСТЛИВА, ОБИЧАНА И УСМИХНАТА.

# 93
Гале, честит рожден ден, много щастие и любов от любимите ти хора  Hug

# 94
  • СОФИЯ
БЛАГОДАРЯ ВИ МОМИЧЕТА!ТРОГНАХТЕ МЕ  Hug

# 95
Приета съм психология Grinning

# 96
влизам, а то още две хубави новини

е, мамо яни, поздравления. дано все така да се справяш успешно, учението да ти носи удоволетворение и след това да се реализираш както желаеш. браво!!

гале, а на теб мноооого щастие, все така красива и остроумна. и всичките ти мъже много да те радват

# 97
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАЛЧО

И нека да намериш вътре - най - красивата усмивка на своите синове, най - любящото сърце - на твоята любов и много много здраве и успехи.
Благодаря за сладичката почерпка.

ЧЕСТИТО МАМЧЕ

Да ги изчетеш всичките учебничета - то тука имаш доста интересни екземпляри за изследване. Сигурно дипломна работа можеш да спретнеш върху психологията на " жената в продължително майчинство " Mr. Green.
Пък не се знае - може и още по - напред да се предвижиш.

# 98
И другата мама е родила Simple Smile
На 19-ти Zvezditza Uranova е родила син Никола - 4350гр и 54см - голям мъж. Да й е жив и здрав!
И на нея са й го предизвикали с окситоцин в ТК.

# 99
Галчоооо честит рожден ден!!!

Жива и здрава да си! Да се радваш на тримата мъже и те да те радват.Все така усмихната и нахъсана и си ми обещала срещичкааа заедно с другите мацки!!! Wink

Мамо Яни, много се радвам за теб Hug честито и дано психологията ти се отдава толкова много колкото и всички неа които си ни показвала засега!

М даа ние сме в София...едва успях с багажите да се оправя, но ще вляза в час скоро.Срещичка не е лоша идея, ще помислим и организираме.
Хич не ми се прибираше, ей!!! А и с тези чудни новини за някакъв си манякв нашите квартали косъм ами настръхва повярвайте!От де се взимат тези хора незнам, но да си одят бързо или да ги хващат, че...

# 100
  • София
Цял ден днес се чудя какво пропуснах да направя...
Още снощи мислех да влезна тук за да напиша честитка,
а после някак си не остана време.
Извини ме Галя Heart Eyes
Макар и със закъснение искам да ти пожелая нататък всички мечти да са сбъднати.
Нека това с което си богата да ти донесе много радост, щастие, любов...
Нека си здрава. Нека си успяла.
И да не забравяш, че те обичам. Много  Heart Eyes  bouquet

# 101
  • София
Честита свидна рожбичка на Звездица. Да и е жив и здрав младежа и още по-голям да порасте.
Честито и на теб, Яни. Само шестички в студентската книжка.
Търново ми е фаворит от всички български градове и преди много години и аз исках да влезна в университета там, но взеха, че не ме приеха, а после се разделих с тамошното гадже и ми минаха мераците  Joy
Не. Няма да изпусна този път
Макс... Heart Eyes

# 102
Не знам откъде да започна, тъй като не пиша често, та ще карам по ред:
Цветенце, ти си герой! Много ме развълнува поста ти и през цялото време си мислех, че нямам куража за второ и то толкова скоро. Честита ти рожба! Да разцелуваш Митака, с когото ни свързва и това, че сме родени на този светъл ден  Hug
Благодаря за милите думи на всички, които ме поздравиха за празника  Heart Eyes

С много малко закъснение, Честит рожден ден на Галчо! Желая ти да изживееш много щастливи мигове с любимите си хора![/color]

Мамо Яни, поздравления! На теб специално пожелавам попътен вятър в това начинание и успешна реализация след време! Нека трудностите не те плашат, а да те мотивират.

Минавайки през темичката ми се стори, че нещо срещичка ще има, а? Супер е идеята и много ми се ще да ви видя, но много моля да е през почивните дни, че и аз вече почти година съм от работещите майчета.
А онези "морските" - те знаят кои - да се връщат по-скоро, че да ги нацелувам  Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ от мен, че утре ще се става рано!

# 103
Янче, честито! Този път може и да се засечем някой път на Търново Simple Smile

А вие ме изкарахте егати героя. Никакъв герой не съм, сега почва геройството, след седмица и малко, като остана сама с децата.

# 104
  • СОФИЯ
Честито Яни!

Пак да благодаря за поздравите и пожеланията! Hug

Честито бебче на Звездица Уранова!Да и е живо и здраво,умно и много не ревливо!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт