Декември 103

• 15 398
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
  • София

Ма ти тоя СКАЙП за нищо го нЕмаш, бе де.ба  Mr. Green

Mr. Green Нямам време. Rolling Eyes

ехххххх стари времена!!!
Горе вдясно: sVeshti4ka,GOLDEN ROSE
 Hug  Hug

Да бееее, помня как не съм излизала от тук.  Mr. Green

И за двете ви... ако освобождавате място в някоя от яслите, кажете, че да вкарамФилип я като Миташки, я като Мария.  Mr. Green

# 76
  • BABYLAND
Като каза ДЕВОЙКА, та мъ жъгна нещо в сърцето. Недей така, сега хептен не мо'а заспя.  Twisted Evil Туй нежно коремче, тез сочни устни да ги целува др.? ТЦ! Не го давам, ей.
   Мислехме варианта да го даваме за половин ден, ма еба си евтинкото удоволствие идва. По 30 кинта на ден. Щот' независимо по колко седи - таксата си е почти толкоз на ден. А пък и ачик, ачик да го бутам сред болни, а пък аз да си седя в къщи - ми по-добре да си се гледаме. То ако си тръгне на ясла, аз по-добре да хукна на работа.
   В яки филми съм се вкарала, спор няма, дано взема правилното решение.
   А кога ще ви видя? Онзи ден на улицата не го броя за среща. Искам пък!  Crossing Arms

Ма ти тоя СКАЙП за нищо го нЕмаш, бе де.ба  Mr. Green

Mr. Green Нямам време. Rolling Eyes

ехххххх стари времена!!!
Горе вдясно: sVeshti4ka,GOLDEN ROSE
 Hug  Hug

Да бееее, помня как не съм излизала от тук.  Mr. Green

И за двете ви... ако освобождавате място в някоя от яслите, кажете, че да вкарамФилип я като Миташки, я като Мария.  Mr. Green

Ей, тоя секс здравето ти взе. Време за СКАЙП не остава, камо ли да посготвиш нещо на скъпия  Joy.

# 77
  • Sofia
Готви бе! от онова на ъгъла  Laughing ! А е заета щот на щат са я назначили от еpay, amazon и сие....
и на мен сте ми залипсвали и аз на улицата не го признавам! Видях и играхме с Теди и БАб два дни в Св.Троица, СТРАХОТЕН Е! МАЛКА ФОРТУНА, СПИДИ ГОНЗАЛЕЗ! Очаквам Бабиер скоро да изчезне с тва тичане! та ако искате можем да се видим там,мен ще ме познаете аз съм си същата  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Вещуно Фил лесно ще мина под името на Яши, щот и тя е от чистниците...../ бъдещите свекърви да не го четат и помнят!!!/

# 78
  • Sofia
Гледам и невярвам на очите си  #Crazy  Рози, Вещици ..... писали, писали .....

# 79
  • BABYLAND
Предавам се без бой и лягам. Вечер пред компютъра е свързано и с много ядене.  Tired Сега търкул, търкул, та в креватЯ.
    Мислете за др. седмица виждане. Ний сме он лайната. Ако ви се разхожда до мота къща - заповядайте. Ще щуреят дечурлигата в двора, пък ний ще полеем обилно сладката среща. Каквото и да решите - аз съм ЗА! Лека нощ.   bouquet

СВАТЕ, въх че ми е домъчняло за теби снахата. Цун!

# 80
  • Sofia
Ма и на нас много ми е домъчняло , дайте да се виждаме нещо вече.
Ние ще отскочим за едно бързо съботно - неделно море и във вторник живот и здраве съм на линия.

И малък Митко ми се гушка и голям  Heart Eyes Само най - големия ми е под ръка (като не не работа)

# 81
Бреее колко писане...аде бе пишете мацки! Някой са се объркали и писали по няколко поста...това не е бивало от как бяхме бременни!
Та аз утре пътувам за София и ми е толкова смотано, ама толкова колкото не можете да си представите Sad
Така ми се прокрадват разни мисли да си търсим работа във Варна и да се спасяваме насам, ама да видим...кога и как.
Та за СРЕщИЧКА  чух нещо...Айде деее докато е по спокойно в София и някой не са тръгнали н аработа. Като си одйда ще се постарая да пусна фитила и да се сберем мацки но през деня че аз съм сама както се досещатеееее
Целувки за всички и хубав ден!

# 82
  • София
Леле какво раздвижване в темата. Много пирятно. Наистина мили спомени от преди, когато темата свършваше за дни.
Вие мацки се чуствате виновни, че близо на две години си давате децата на ясли, а аз какво да кажа - от 9 месечна Ема се гледа с баба си Rolling Eyes Confused. Дори сутринта като се събуди, извика ме в нейната стая и ми вика Мамо Тао. Вече да си ходя иска детето. На вратата само мина да ме цунка и си отиде при баба си  Crossing Arms.  Сега да лягам и да мра ли кажете  newsm78.

Я да ви питам, ваще деца по колко кътника имат вече? Вчера забелязах на Ема в устата, че кучешките още не са изкарали като хората, но за сметка на това има вече 4 кътника ОТДОЛУ, и два от горе. Тези последните кътници не излизаха ли между втората и третета година  newsm78 newsm78 newsm78.
А като заговорихте за срещи - мммм как ми се идва и на мен, ама едва ли ще го направите в почивен ден?!?

# 83
  • СОФИЯ
Dive далекоглед е сина ми.Диоптъра е  +0,5.Болеше го глава често.Сега за три дни не е споменал за главоболие.
Муниека обясних му кой е Карл Цайс като начало.И като го гледам сега въобще не се притеснява,че е с очила.Напротив даже е много горд,че е техен притежател.Чуства се по-добре с тях.
Дани Т  Hug

# 84
  • BABYLAND
НОНИ, ако имахме баба, която да гледа детето - щях да съм спокойна. Хич нямаше да го мисля. Но с яслите положението е доста по-стресиращо и за детето и за откачалка като мен. Ъф корс, ако се налагаше да тръгна на бач - давам го и не го мисля толкова усърдно, но при положение, че зор нямам,, май е по-добре да си късаме нервите един на друг и тази зима.  Mr. Green

Льо, да идваш тук и да спираш всякакви еретични мисли от рода на това "как да си остана във Варна!"

Шанталче, не знам колко зъба има, но бивните са тамън 4. И ах само как хапе.  ooooh! /Кътниците са 4 за момента. Чакаме още 4 броя за героя./

# 85
Ей,момичета,браво,все така да пишете!Налегнаха ме и мен едни спомениии...не излизах от тук и аз!Розичке,радвам се да те видя!То и аз не съм от най-пишещите,ама пак по-често от теб се вяскам!А Бабчето пък съвсем никаква я няма! Naughty
И ние сме на вълна ясли,както знаете...Днес беше за трети ден,естествено влезе с рев,но после лелята каза,че не е ревала дълго...колкото да не се обидя! Mr. GreenОт 1ви септември съм на работа,та просто няма начин.Нямам баби тук.А ми се струва,че детето има нужда да общува с други деца,да играе...не мога да си представя още една зима да се затворим двете вкъщи.
Розичке,надявам се да вземеш най-правилното за вас решение и да не се тормозиш!  Hug     

# 86
А на мен ми се иска да можех да пусна Юлето на градина, но не ни огря Sad Замислям се за ясла, но най-близката е в Надежда, та ще трябва татко й да я кара, а за прибирането...нямам идея до колко часа са по принцип, а аз трудно ще я прибирам без кола, та не знам.
Преди малко докато кърмих Митко нашата ми дава гърнето да пишка, баща й спи, баба и дядо бяха на покупки и няма кой. Добре, че Митето тъкмо пусна, ама се замислих като си останем 2-те, как ще се оправям с нея, докато Митко суче. Дано поне се научи да се наяжда за 10мин, че да не го мисля.
Иначе тая нощ като се насука в 22:40, после поплака известно време, не съм хо вземала, и си заспа. Събуждам се аз в 2ч (очаквайки, че още в 12 ще ме вдигне), и гледам нашия спи. Взех го да го кърмя - ми не ще. Върнах си го. Яде чак в 4ч, после в 7ч. Е, после малко повърна та си дояде в 8:30, после ядене в 10ч, 13:30, после пак малко повърна, направихме тоалета и яде в 15ч. Сега спинка, както и кака и тати. Мисля и аз да подремна, че имам и мусака да правя, че съм я била правела най-хубаво  Crazy А за 2 дни изгладих 4 перални, поразчистих, измих пода - ей така се чувствам жива Simple Smile

Айде пишете по често, пък аз ще ви връщам в 1-ви клас с разказите за Миташки. А срещичка - и аз искааааааааааааам.

Пък Бабчето не искаше да пише, щото вече имало нови мами дето не познавала, ама като гледам вече нови няма, само старите кучета сме си.

# 87
Цвети колко ми е познато това с гърнето по време на сукане на бебето ooooh!.Ралица също ми го правеше това редовно,ама кото съм вързана и не мога да стана,добре,че беше по-голяма и можеше да стиска,та така.Иначе с две деца си е доста напечено на моменти.

Всеки момент очаквам окончателното класиране.Стискайте ми палци.Четири стотни ме делят от психологията.

Изчезвам,че Наско направи беля.

# 88
  • Sofia
Стискайте ми палци.Четири стотни ме делят от психологията.
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 89
  • София
Стискайте ми палци.Четири стотни ме делят от психологията.
fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт