Декември 103

• 15 396
  • 302
  •   1
Отговори
# 60
  • СОФИЯ
Цвети  Hug Добре дошла у дома!Наистина много хубави снимки.Митко е прекрасен-един мъничък,сладичък... Heart EyesИ кака как го гуши. Heart Eyes

Честити християнчета на Ви фреш и Макси ! Да са ви живи и здрави дечицата и само да ви радват!

Марти вчера беше на консултация.Тежи 13 кг и е 85 см.Направихме и реимунизация с Пентаксим.

Захари от вчера пък е с очила.Много им се радва.Казва,че сега наистина приличал на професор.Но докога ще е тази радост незнам.Като започне у-ще и като започнат подигравките ще ги свали сигурно.Аз точно така ги зарязах моите...защото незнаех кой е Цайс. Rolling Eyes И дали ще ги прибира като играе....Абе мъка ще е с него тоя първи клас.Но и Марти не може без своите. Mr. Green
http://galchoo1.snimka.bg/children/zahari-i-martin.334924.14277373

# 61
  • София
Цвети, така като те слушам работата върви къв три - за щастие .... апартамента беше тристаен нали  newsm53 ?

# 62
  • Sofia
Цвети, така като те слушам работата върви къв три - за щастие .... апартамента беше тристаен нали  newsm53 ?
моля,моля тези с по едно първо да дадат клетва за бъдещи усилия за второ,пък тогава да пускат фитили на други за трето!  smile_clown

# 63
  • Sofia
Цвети, прекрасни снимки  Heart Eyes  Снощи като ги гледах си дадох сметка какво магаре имам вече като гледам Юлето колко голяма е на фона Митето ... Много ми се гушка такова малко бебе, ама да не го раждам аз  Mr. Green Сестрата на мъжа ми е бременна и остава само с виза да се уредя и ще има да си го гуууушкам . Само това ми липсва, защото знам, че Мони никога няма да е толкова мъничка.
За яслата да споделя опит - реването наистина започва на третия - четвъртия ден. В началото са впечатлени от новото място, многото деца и не се усещат,че мама си тръгва, но това е за кратко, после ревЪт. Когато Мони тръгна на ясла изрично ме посъветваха да не я оставям до обяд , а направо за цял ден, защото иначе свиквали да ги взимат преди да са спали и после им било по - трудно. Та Мони си ходи от 9 до4ч. още от първия ден и нямам преоблеми (освен мрънкането сутрин за мама).

# 64
  • София
Моля, не моля тва е  Crossing Arms. Николай отказва да строи следващите 10 години  Mr. Green. Нинка ни била достатъчна и бла бла.... в тоя дух. Моето мнение по въпроса не смея да го формулирач, че ще се вкарам сигурно в някой филм ( до колкото се познавам ). Така, че за сега сме го докарали до хол, кухня и две спални  Laughing.
А за яслите не ми се мисли. Ние започваме лекинко да се отпускаме към чуждите хора, но кога ли ще спрем да се срамуваме? До нова година ще ни гледа баба, след това ще видим дали ще сме приети в яслата. Предполагам, че някъде по това време ще я пуснат.
Изгледах едно филмче и май е време да лягам Rolling Eyes

# 65

ДОБРО УТРО МОМИЧЕТА

За яслите - другото много важно условие, за да не плачат децата, е да не ги води на ясла мама. Ако ги води татко, баба и т.н. не  плачат. Това го казвам от опита на една приятелка - учителка в ясли, а и няколко приятелки го изпробваха.

Лек ден от нас.

# 66
Дайв,благодаря за подкрепата Hug Паломче,права си за воденето от друг човек,ама при нас просто няма кой! А за стоенето до обед-мен така ми казаха лелите,че така процедирали в тази ясла и аз кво да кажа....но мисля повече от няколко дена да не продължава така,другата седмица ще пробваме по цял ден.Днес отидохме до яслата с настроение,но като влезе в групата и се усети,че аз оставам отвън,нададе вой!Тръгнах си бързо,да не я чувам как реве....

Галчо,много са ти сладки младежите с очила,пу-пу! А за протокола да кажа,че все още не се замислям за второ!По принцип искам да имам още едно дете,ама дали ще се наканя,преди  да ми е минало времето???...Мъжо вече ме подканя,но аз се дърпам още. Mr. Green

P.S.Паломка,мерси за кафенцето,мила

# 67
Хахахаха, ами ние си искаме 3 деца, ама 3-тото поне след 6г. Иначе апарт е 4 стаен, та ако са 3 деца, 2 ще трябва да са в една стая (3 спални, хол и кухня). Та Кате, какъв е проблема 2-те деца да са в 1 стая? Особенно ако и 2-рото е момиченце Simple Smile Та така. Чакам ви вас дето сте с по едно все още.
Шанталче, мисля другия месец някак да дойда до Св. Тройца да се видим, може да нагушкаш Миташки, ако искаш  Hug

# 68
  • Варна
Паломче, права си, до някъде... Защото наш'то диване например е по-привързано към баща си. Ако аз излизам ми вика: Тау!, а баща й само да й обърне гръб и веднага е писнала.
Галчо, много му отиват очилата на малкия професор! А той защо ги носи -късоглед или далекоглед е? На мен ми бяха предписани да нося само за четене заради астегматизма (иначе диоптъра беше -0.5), ама не мога да търпя нещо на носа си и затова спрях да ги нося Rolling Eyes

# 69
  • Sofia
Галчо малкия наистина прилича на професор! От личен опит относно острите коментари на другите деца мога да те посъветвам да го подготвиш,че децата,които нямат очила може и лека да му завиждат и обиждат,като го наричат с различни думички /кажи му ги/,но той естествено е по -специален и по-оборудван от тях,нещо като нашумелите трансформас!  Hug

# 70
  • BABYLAND
Hug Здравейте, скъпи приятелки!  Heart Eyes
Цвети ми пусна линк с темата, за да прочета за раждането й , иначе хич не успявам да вляза в темичките и да чета. А като имам възможност си казвам - бе толкова съм изпуснала, не съм се вясвала сума време - сега редно ли е да се включвам...та така. Но днес просто не се сдържах и се разписвам.
   Липсва ми комуникацията с вас, липсват ми дечицата,  Heart Eyes мненията и съветите ви за всичко, а срещите...ах, срещите ни  Mr. Green Г.з давам за да ви видя накуп всички.  Embarassed
    Виждам, че за пореден път едни и същи терзания ни вълнуват. На дневен ред са ясли. Митко го записахме от септември, но от няколко денонощия ме друса гузна съвест, че ще си дам детенцето толкова малко, при положение че имам възможност да го гледам, та най-вероятно ще се отказваме от яслата. Ох, не знам, ще го мисля и тази нощ, пък каквото сабя покаже.

Цвети, и тук те поздравявам за новороденото съкровище. Нека ти е здраво, обично и прекрасно детенце. Ти си герой, а четеки за раждането ти за пореден път те признавам за ГЕРОЙ!
    СВЕЩИЧКЕ, малкия мърльо му покъсай гъзето от целувки от мое име, мноу те молим!
    ...и пак ще пиша, сега заминавам да се терзая и да си блъскам главата в стената.
   Целувам ви  Crazy

# 71
  • София
РозалиндаааааHug

# 72
  • Sofia
ехххххх стари времена!!!
Горе вдясно: sVeshti4ka,GOLDEN ROSE
 Hug  Hug
Розичке и аз съм така, камък ми е увиснал щот дори крайния вариянт за даване след Н.Г. пак ми се вижда адски скоро!!!!

# 73
  • BABYLAND

Ма ти тоя СКАЙП за нищо го нЕмаш, бе де.ба  Mr. Green

МУН, толкова се кефех че сме взели решение, че е записан, а сега какво ми щукна от няколко дни. Мира нямам. Няма ден, няма нощ - все за това мисля. Яд ме е че толкова прибързах с решението преди 2 месеца. Сега да видим как ще се измъкваме от ситуацията Cry

# 74
  • Sofia
  МУН, толкова се кефех че сме взели решение, че е записан, а сега какво ми щукна от няколко дни. Мира нямам. Няма ден, няма нощ - все за това мисля.
имаш избор по всяко време!!! Поне до като не тръгне по широкия свят с някоя девойка  Mr. Green
Та ако можеш да го разнообразяваш с игри на половин ден там ще го преживееш, аз обаче няма как да я дам само за половин ден,защото така не мога да се върна на работа. Дори си мислех да сменям работата  Confused Sad

Общи условия

Активация на акаунт