Декември 103

• 15 417
  • 302
  •   1
Отговори
# 15
  • София

Хайде, влачете!  Simple Smile

Муше, ти добре го направи със Симеоновското. Сега отбий и уеко вдесно, веднага след Макси-то, че там е проблем. Mr. Green

# 16
  • СОФИЯ
Цвети Hug Леко и бързо раждане на големия мъж!
Маленуш приятелко  Hug тук съм.Какво те мъчи сподели. Heart Eyes

Днес другарки съм на курс БЧК.Продължителност на курса -6 часа с почивки 3 бр. по 20 мин. Tired
Незнам дали съм нахална,ама бих отишла още 10 дни на море. Blush

И моя син е записан в ясла ,а аз си взимам по 240 лв всеки месец.Ама на Видин,та няма да им връщам никакви пари. Mr. Green

# 17
  • София
Eй мацки за какво връщане на пари говорите?!? Мои дружки си дадоха децата на детски и ясли и си взимаха парите и никой нищо. Що ли съм сигурна, че на вас никой няма да ви търси парите!
Днес пуснах смс на Цвети. Та каза следното - 3 см. разкритие,но е без никакви контракции. Ако днес не тръгне Миташки утре щяли да го предизвикат. Та ще ви информирам ако има развитие.

# 18
# 19
Немога да стигна до компа тези дни , затрупала съм се със задачи и време нямам да седна и да ям дори  Mr. Green ( принудителна диета )
Тенкс, на всички , които ми писаха за градините.
Дайв , ако наистина помагат срещу истерии и тръшкане , още утре ще я заведа , че напоследък е станало страшно. ooooh!
Паломитке, ти къде се загуби ве кака?
Кръщенето ще го правим тук в една българска църква . Ние си имаме две . Ще пусна снимки след това да покажа.
А сега ставам , че много работа ме чака .

МУ........ Heart Eyes

# 20
Здравейте! Изпуснах ви края, но и не съм сядала на компютър отдавна. Стискам палци на Цвети всичко да е наред и бързо и леко да се роди големия Мъж  Laughing

# 21
И аз стискам палци на Цвети fingerscrossed

Ние се завърнахме от Трявна,след това няколко дни бяхме без компютър,та чак сега сядам като бял човек и аз  Laughing.

Още три позиции ме делят от челната тройка в класиранията ми в университета.Минах първо и второ класиране,сега нагоре остана още едно класиране и право,психология и социални дейности,което и да е от тях ще съм доволна.

С памперса още не мога да се преборя.Наско си го смъква сам,но само и само да се изпиша или изака Sick,където не трябва.Голям е беладжия,всичко разбира,напоследък се учи да говори,бърбори си дори пее hahaha.

За работата,чесно казано направо се плаша.В Попово кой ли ще ме вземе на работа-с две малки деца и студентка.Никой работодател не иска такава комбинация,а и да си намеря работа,тя ще е на минималната заплата(но и на това съм доволна,щото иначе няма да мога и да уча).Иска ми се допълнително да работя и от вкъщи,ама идея си нямам какво.Правя торти веднъж-дваж в месец,така че там не се брои за доход,картина не съм продавала отдавна.Гледах в Трявна много магазинчета с хендмейд неща,ама като не нося мои неща с мен как да ида да попитам дали не мога да ги продам.
При стария си шеф е абсурд да се върна,разказвала съм ви за перипетиите ни с него.Сега си мисля,че като напускам ище ми се полага платен годишен отпуск за две години и осем месеца и как мога да си получа парите от отпуска просто незнам(след като мъжа ми не успя да си получи две заплати и отпуск).

# 22
Maксуно - ами цяло лято бяхме по света и у нас. Т.е. обикаляхме по селата и накрая и две седмици на морето. Сега вече сме си в Пловдив. ЩЕ чакам снимки с нетърпение - не знаех, че имате нашенска църква там. Като те знам какъв фен си на красотата сигурно ще е вълшебно.
Между другото като си от тази страна на океана къде се прибирате (макар и рядко)
Нони - нормата е такава. Но не знам НОИ да е потърсил на някого - само плашат за сега относно яслите. Ще чакам с нетърпение инфо за Цветито.
new super_mama - извинявай, но ти ли беше логопед. Я сподели нещо за звуците и дали можем с нещо да помогнем на бръмбарите да ги научат по - лесно.
Леле мамо Яни - браво на теб - явно бала тази година е доста висок, но пък ти остава малко. Жалко за работата, но предполагам, че в Попово нямате проблем с ясли и градини - така че ще се намери работа. Ако трябва няма да обявяваш още на първата среща, че имаш две деца и си студентка. За парите едва ли ще ги видиш , но пък знаели човек - може да го хване срам този път този гадняр.

Целувки и лека вечер от нас.

# 23
  • София
Честит празник на всички носещи прекрасното име Мария.

Бъдете обичани и уважавани жени, много цветя и подаръци да получите на днешния ден.

Един подарък за малката Мария на Муни.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Опа и Зелената ябълка имала празник. Честит рожден ден. Всичко най най на теб и на семейството ти и на малкия Никола. И пиши по-често.

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 09:44 от nonich

# 24
Мили мами,
честито на имениците, пожелавам ви един хубав семеен празник днес!

# 25
Честит празник на всички които носят това прекрасно име Мария!

Муни, жива и здрава да ти е малката прекрасна Яши!!!

А това е специално за нея!!!

# 26
Ето сега и най хубавата новинаааа!
Цвети си има вече бебе!!!Митко се е родил в 14.22 ч. днес - 3.650 кг. и 51 см. - нормално е родила.

Жив и здрав да ви е Цвети!Много, много хубави моменти да ви донесе и да го нацелуваш от всички нас!!!

От нас за теб

# 27
  • София
Цвети, честит ти Миташки. Да ви е жив и здрав големия юнак - ма той с манекенски мерки направо. Много щастие и радост ви пожелавам

Честито и на мсички прекрасни Мимета и Марийки. Да Ви е свято името и много късмет да ви носи.

# 28

Цвети, да ви е жив и здрав Митко!

На празнуващите днес:

# 29
Мило Цветенце - ЧЕСТИТО. От сърце ти пожелавам много много щастие с двете малки слънца у вас
Добре дошъл МИТАШКИ

Ама каква дата си избра МИтко !!!!!!!!!!!!

Последна редакция: сб, 15 авг 2009, 18:42 от paloma_x

Общи условия

Активация на акаунт