Декември 103

• 15 455
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Този показва, че му се пиша.
Ако никой не иска да го заведе до близките храсти да се прежаля аз  Crossing Arms
Много са пораснали децата. И са много, много красиви.
Най-личен обаче е малкия Миташки. Душичка сладка.
Цветке, да му нацелуваш дупето от мен  Heart Eyes

# 181
Розалинда, дай букета де Crossing Arms

Цвете , голяма душинка е Миташки , малък сладък бонбон , и от мен да го мляснеш Heart Eyes
Всички са много хубави  Hug

Муш, и ти си сладурана  Wink

# 182
  • София
Ако ви кажа, че вчера съвсем изключих за срещата, дали ще ми повярвате или да лъжа нещо?  smile3506
Няма такъв идиот... smile3516 ... ама си имам оправдание. Бях на работа до 17 часа, цял ден със Саша. Къде ти цял ден - цяла седмица, към края на която бях лееееко вече не със всичкия си след целодневно пускане на джетикс, викане на "не" и "не може" и разни подобни щуротии. Та когато мъжа ми дойде да ме вземе от работата бях тотално изперкала. Crazy
Сорри!

# 183
Много са ви хубави дечицата! Пу-пу-пу! Миташки е страшен сладур, аз оная вечер сънувах, че кърмя, така мило ми стана!
Цвети, с Андрей качих 17 кг., досега от на началото на бременността съм 10 кг. отгоре, ама имах едни 5 кг. от предния път, тъй че живот и здраве пак на същите кила сигурно ще се спра. Това с кухнята е много неприятно. Аз живея в Дианабад и ми носят от една детска ясла в Студентски град с доставка до вкъщи-15 лв. ми е на седмица.  newsm78
Палома и аз си мислех,че ще мога да родя тоя път нормално,а ма ми отрязаха крилцата, имам и местенце, което е по-изтънено и с две думи-пак по ножа. Ама здраве да е, поне знам какво е! Ако има мами в моя район ще се радвам да се запознаем!   bouquet

# 184
  • София
Опс, върнахме се от празника.
Беше много, много хубаво,
но понеже аз не се сетих, че на висок ток ще ми е неудобно да нося И дребното
ще кача снимки след като си почина  Whistling
Каки и ние сме в Дианабад. Аз доскоро се вайках, че няма никой тук и все се събират в светата Троица. С вас тримата и ние дето се броим за 5 ставаме много  Joy
Не. Не съм забравила...
Макс (букет)  Heart Eyes

# 185
  • София
А, без такива... Да си мислила!  Mr. Green

# 186
  • София
Да съм ама не съм.
То ако бях и си отваряла очите навремето...  Whistling
А ти си признай сега, как не знаеш дори и да си включиш апарата  hahaha

Е имах огромно желание да кача поне няколко снимки, но в тоз смотания сайт ми е невъзможно да се оправя  #2gunfire

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 15:18 от malenush

# 187
  • BABYLAND
 Снимков отчет от мен - по-късно.
Влюбена съм - в Белослава. УНИКАЛНА Е!
Най-кроткото дете ФИЛ си го отнесе от една люлка, миличкото. Така жално плака, че сърце ми скъса. Голям сладкиш е.  Crazy
Моята хала отнесе остра критика, малко пердахче и отегчителни лекции, защото налагаше Белослава. Това прекрасно дете с нищо не го провокираше, обаче моя дивак не й прощаваше. Накрая целомъдрено решихме, че причината е РЕВНОСТ, която явно е изпитал, защото гушках малката кукличка и така е решил да си отмъсти. Въпреки всичко много се нервИМ като не се държи като изискан джентълмен, а налага юнашки това нежно създание. МУШО, бий ни - все ще ни е малко.

# 188
  • в Надежда-та
Ама за този среща с конкурс ли сте се събирали - руси и (или) синеоки Mr. Green

# 189
Здравейте мили момичета,
Благодаря ви за поздравите и пожеланията Hug Да сте живи и здрави и вие, много щастливи и обичани! Heart Eyes
От две седмици сме морски и не съм сядала на компютър...от днес вече сме в Бургас, та сколасах да ви попрочета. Бяхме 10 дни в Марина Холидей Клуб в Поморие и изкарахме много добре. Освен екстрите в апартамента ни се полагаше и по 5 спа процедури на ден - голяма глезотия Wink Инката е почерняла доста и е като едно циганче, на всичкото отгоре пие бира Mr. Green, яде сладолед и не излизаше от водата Flutter - каляване първа степен  Peace

В Бургас ще сме до края на седмицата, така че бургазлийки, ако имате време и желание може да се чуем и видим Hug

Цвети, много е сладък Миташки...нагушкай го от нас, на адашката много целувки, а на теб кураж - ти си ми голям герой Hug

Яни, много се радвам за теб - от сърце ти желая много късмет и успехи!!! Hug

# 190
  • BABYLAND
МАКСИ, търсеше си го Wink

# 191
Мерсаж Иве  Hug
Аде бе, давайте снимките с децата да ги видим, иначе нЕма цункам Митето от вас  Crossing Arms

# 192
  • София
Te нямат нужда от представяне. Но все пак...
Фил, най-кроткото дете  Heart Eyes И харчи малко, не като майка си  Joy

Миташки, един много красив младеж с една много красива девойка  Heart Eyes

Саша. Тя беше нашия шампион!  newsm68  Heart Eyes

И Белослава. Тази прическа татко и я прави  Joy

Качеството на снимките е по всякаква критика,
но за съжаление и този обектив имаше близка среща с показалчето на Белослава.
Майките хич няма да ги показвам. Щот така  Mr. Green
И двете да ми се обадят за другите замазани снимки.
При желание, разбира се.

Розита, всичко е наред. Наистина  Hug
Аз като бях малка и по-големи циркове правех от ревност към мам.
Стигала съм и до рев при закупуване от нейна страна на някоя нова дреха за лично ползване  Joy

# 193
  • София
О, благодаря за снимките!  Hug
Мен нидей показва, че от таз хубуст неземна 'сички шъ се утрепат от завист.  Joy hahaha

П.П. И да допълня съществено... аз вече не харча, а спестявам! Да-да, нИ сА хилетИ!
Ето ви да четете, само че е на руски, защото няма преведено на български.

Последна редакция: нд, 30 авг 2009, 22:27 от sVeshti4ka

# 194
  • BABYLAND
СВЕЩИЧКЕ, искам плитка!  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт