Декември 103

• 15 449
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Вещиии,. а за срещата днес не забрави нали...ще си търсиш ти пак количка за третото ама няма пък да ти кажа нищо да знайш...поне ще дода да ме офъкаш някой ден и ще ти мрънкам дорде свършиш Hug
А Миташки на розата много голям и с голяма косааааааа- душкоо не си прилича вече с моето момчееее.А кога ще се видим с теб?ААААА???
Филип пък хрисим изглежда и като голям мъж!!!Пу пу!
А Белослава майка и да бе я симала в по близък план...то нищо не се види от детито и без друго я крие умишлено!!!
Саша е една голяяяма и прекрасна кака...  Simple Smile

# 196
  • Sofia
П.П. И да допълня съществено... аз вече не харча, а спестявам! Да-да, нИ сА хилетИ!
Ето ви да четете, само че е на руски, защото няма преведено на български.

smile3532 newsm62 smile3532  201uu

# 197
Хубавите деца са си хубави деца, макар доооооста пораснали. Само моята щерка си остана миньонче, може би Яната на Скорпи може да се мери с нас.
Муш, ти верно вземи снимай това детИ в близък план. Льо, вземе да те пратим в техния район, от едно ходене поне 200 снимки в близък план ще има  Wink

Вещуно, кво праиш? Пари събираш, верно ли бе  Shocked, то затова се разваля времето.

# 198
  • София
П.П. И да допълня съществено... аз вече не харча, а спестявам! Да-да, нИ сА хилетИ!
Ето ви да четете, само че е на руски, защото няма преведено на български.

smile3532 newsm62 smile3532  201uu
Ама казАх аз да не се хилиш ма, ей!  Mr. Green

# 199
  • Sofia
Е по - голяма смешка не бях чувала (чела)[/size] скоро , как да не се смея  Joy Joy Joy

И аз пестя тогава  Crossing Arms

# 200
  • София
Това вече е твой проблем.  Mr. Green

# 201
  • София
Е добре де,
никой ли няма да обясни за какво става дума.
Аз като не разбирам никак руски дайте да не пестя  Naughty

# 202
  • Sofia
И аз не разбирам и тайно се надявах Вещи да сподели тайната на пестенето на български , ама уви .... най - грубо бях отрязана  Crossing Arms

# 203
А ние сме се били увеличили, Валката е родила на 20-ти август дъщеричка Рая - 3300гр, 51см. Да й е жива и здрава!

# 204
здравейте и от мен.дали ще може да се присъединя към ваща групичка Simple Smile
аз се казвам Ива и имам момиченце на 1 и 9 месеца.трябваше да се роди на 8 декември  но реши да избърза и се появи на 16.11 Simple Smile

# 205
Винаги може да се присъединиш към групата, добре дошла  Hug
Покажи малко снимки на твоята хубавица, и кажи как се казва. А може и пълно инфо, да те добавя в 1-ва стр.

Последна редакция: пн, 31 авг 2009, 19:21 от Tsvetito

# 206
  • София
здравейте и от мен.дали ще може да се присъединя към ваща групичка Simple Smile
аз се казвам Ива и имам момиченце на 1 и 9 месеца.трябваше да се роди на 8 декември  но реши да избърза и се появи на 16.11 Simple Smile
Добре дошла!  Hug

Честито бебенце Рая на Валката! Да е живо и здраво!   bouquet

И аз не разбирам и тайно се надявах Вещи да сподели тайната на пестенето на български , ама уви .... най - грубо бях отрязана  Crossing Arms
smile3533 smile3534 newsm08

# 207
благодаря че ме приехте Hug
малката се казва Кристина и се роди на 16.11.2007,а триабваше на 8.12.роди се 2.250кг и 45см.
ето и снимчици

# 208
  • София
Вещ, превеждай ти казвам,
че иначе качвам снимката дето пиеш цитронада  Mr. Green

Добре дошла на новата мадама. При нас е весело. Понякога  Joy

# 209
благодаря malenush .добре си се забавлявате вие тук Laughing
аз от време на време четях форума и накрая реших и аз да се включа.има доста интересни и полезни неща тук Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт