Декември 103

• 15 448
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
malenush прочетох че си лежала в болница преди да родиш.в коя?питам защото и аз доста лежах (бях в майчин дом)а като гледам сме родили горе долу по едно и също време и ако си била и ти там значи може би сме се виждали Simple Smile Rolling Eyes

# 211
  • София
Аз в Тина Киркова си отлежах.
Ех, какво време беше. Тишина, спокойствие и една такава лежерна скука.
Обаче 100% си се засякла с Жанет в Майчин дом. Тя роди няколко дена след мен
и доста поостана там понеже
нейната Белослава се роди много рано. В началото на осми месец.

# 212
добро утро как сте тази сутринSimple Smile хайде по едно кафенеце от мен

може и да сме се виждали с Жанет но аз помния повече по физиономии отколкото по имена Embarassed Embarassed
иначе то маи скуката навсиакаде я има,аз откачих там,едва дочаках да си тръгна

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 09:33 от ivona-1985

# 213
Привет на всички!!!!!
Сигурно сте ни забравили вече. Аз редовно ви следя, но няма време за писане Embarassed
Първо да честитя на Цвети малкия мъж! Да е жив и здрав и само радост и щастие да носи заедно с каката на мама и тати!

Също така честити Христианчета на Макси и Вещи! Нека Бог да ги закриля и да ги насочва по правилния път!

Добре дошла на новата мама и принцесата й и мерси за кафенцето ( аз не пия де, ама все пак  Wink)

Днес закарахме Викито на ясла за пърив път и сега няма да ви разправям какво ми е newsm45. Тя милата пък хич не плака сутринта  като я оставихме. Едно детенце веднага я нащипа по ръчичката, а тя само "Мамо, чипе, мамо, чипе". Нали все я учим да не се бие , да не се щипе и тя си седи, горката. Закусвала е с другите дечица. Ще видим после как ще спи. Ние направо на цял ден я оставихме, понеже градината ни е далечко, а аз нямам кола, та чак таткото след работа ще я вземе. Не знам как ще издържа днес цял ден без нея. А аз от 14 септември почвам работа, така че трябва да се стегна, че по-леко няма да стане.

Ами, наоплаках ви се, извинявайте. Ето ви малко снимки да не ни забравите напълно.
http://yshishkova.snimka.bg/family/lyato-2009.387876

# 214
  • София
Не мога да скрия линка. Забравила съм как става.
Снимките...
http://malenush.snimka.bg/children/parti-bg-mamma.417054.all

Последна редакция: вт, 01 сеп 2009, 16:43 от malenush

# 215
# 216
  • Sofia
Ох, много хубави снимки, пооправиха ми малко настроението
По - смотан ден от днешния не съм имала не знам от кога  #Cussing out Фалира скапаната авиокомпания , с която бях запланувала тайно пътуване - изненада на мъжо (съответно съм вътре съм с известно количество парици) , разглобиха ми колата заради някаква перка и решиха, че било много сложно и сега докато доставят новата такава, колата ми ще си стои на части , боядиса ми се прането ... имаше и още ма от бяс не мога и да помня  Banghead Толкова съм изтрещяла , че отидох в банката да внасям разни пари и като си тръгнах установих , че съм пропуснала две сметки  Sick 
Оплаках се, сега чакам някой да сподели една кола с мен .

# 217
  • София
Я дишай дълбоко и си кажи мантрите.
И утре като ти се случат куп хубави неща не забравяй да споделиш и тук  Mr. Green

Това в случай, че се чувстваш още по-зле след написаното от мен,
че никак не ме бива да успокоявам  Joy

# 218
  • Sofia
Цял ден редя ли, редя ... но сякаш започна да ми разминава вече.
Ей сега ще се довърша с тая количка  Hug

# 219
Шант , аз като имам такива дни и си повтарям , че може и по-зле да е , и че утре със сигурност ще е по-добре . Жалко наистина за изненада на мъжо , ама ти си умничка сигурна съм , че ще измислиш друга , като заместител.
Навремето , като тръгвахме със сина ми за щатите и ние така изгоряхме с два билета до тук, компанията , която ни ги продаде обяви фалит и се наложи да си купим нови , за да дойдем, ама здраве да е , казвам аз , пари се изкарват , а и това е последното нещо заради което човек трябва да се тормози.

Ивона , добре дошла на теб , радвам се , че си сред нас Hug

Муше, как сте Heart Eyes

# 220
  • Sofia
Съвсем не се тормозя за парите, имала - дала. Но много ме е яд, че имам малко време да измисля нещо друго и сега се лутам из разни сайтове и не знам какво точно да направя  Crossing Arms

Как е Крисуна? Ще става ли ученичка? Да я нацелуваш по сладката муцунка от мен  Heart Eyes

# 221
Момичета здравейте и от нас! Как са новите ученици? Да ви се похваля днес е втори ден от ходенето на Плами в яслата .. в 12 си я прибирам и ще видим какво е станоло.. но вчера е нямало проблеми с  нея не е плакала и хапнала даже , казала си е че има пиш и така ... много се радвам че се адаптира добре.. днес обаче не искаше да влезе и се разплака дано й е минало ... охх милото постоянно с  мама и изведнъж .... но трябва то да свиква там и да си играе с други деца да се учи на навици  и така.... лек ден момичета ще се включвам пак като има новинки:)

П.П. От няколко дни се включих и в друга темичка - МАЙ-ската 2010! Ще ставаме четирима (петима. шестима ... не се знае Shocked), ако всичко е наред разбира се! Всичко при нас е по ПЛАН! няма изненади Simple Smile хехеххе  Joy

# 222
  • София
mishenka , страхотна новина  Hug Hug Hug. Дано всичко е наред и стискаме палци  Heart Eyes

# 223
  • Варна
Мишенка, честито!!!! Браво на вас! Желая ти лека бременност и сладко здраво бебче, на което Плами да е най-добрата кака! Hug За яслата - нормално е проблемите да почнат от 2-3 ден, но не се притеснявай - за 2-3 седмици всичко минава и почват да ходят с желание. Много добре сте направили, че сте я пуснали на ясла много преди появата на бебето, за да не се почувства после като изпъдена... в смисъл: ражда се бебето, а нея я пращат на ясла, да не помисли, че не я искате вече... Така би било по-неприятно с адаптацията и въобще с ходенето на ясла с желание. Но вие сте улучили перфектно времето! Много се радвам, че има все повече мами, които имат куража и търпението да имат второ дете! Шапка ви свалям  bouquet

# 224
  • Sofia
Честито, Мишенка! Лека бременност и едно (две-три) здраво и прекрасно бебче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт