Декември 103

• 15 433
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета,
Мишенка, страхотна новина, живи и здрави да сте всички, без значение "номера" Hug...ех, защо не бях по-млада newsm78

Муш, чудни снимки с още по-чудни дечица там, само дето не мога да се ориентирам кое кое е, изключвам Фил и мама му Heart Eyes

Снощи си направихме разходка в морската градина и случайно се засякохме с Анима и нейната сладка Калина. Моята хала награби Калинчето да я прегръща, снимахме ги, но ще пусна снимка след като се приберем, че тук не ми е баш много удобно...

# 226
здравейте и от мен,най-после успях да седна на компютъра за малко Simple Smileкак сте днес Simple Smile
mishenka  честито и от мен,пожелавам ти лека бременност и едно здраво бебче  bouquet Simple Smile

# 227
Е може ли такова нещо , два дни никой да не се разпише Naughty
Къде сте всички ?

# 228
Аз съм тука,ама за съжаление с болно дете Sad От няколко дена е със сополи,от вчера с кашлица,а днес с гнойна ангина, 39,5 Т и на антибиотик.Досега не ми се е разболявала,ама нали тръгнахме на ясла...Кофти ми е,още повече,че баща и обвинява мен,щото съм я била пуснала толкова малка на ясла.Все едно решенията си ги взимам сама....Като обсъждаме,не казва да има нещо против,а нещо като стане-аз виновна винаги.Тези мъже понякога са.. #Cussing out Оф,наоплаках се!

Мишенка,честито и от мен,спокойна бременност и прекрасно здраво бебе през май!  ylinfant

# 229
Аууу верно ли никой 2 дни не е писал...срамота за нас!

Дани не искам да те плаша , но в яслата е така.Аз знам само за едно дете от мноогото които познавам което не се разболяваше когато тръгна на ясла...незнам какъв имунитет имаше това дете. Аз се надявам че Тео покрай сестра си и градината е добил няккаъв имуниитет, но това ще се разбере съвсем скоро.От понеделник и ние сме на ясла.Много ми е едно такова...как ще го дам?А със сестра му такива скрупули нямах...явно е верно това за "момчетата и майките" и "бащите и дъщерите" Пу как хич не ми пукаше като дадох Йоанна а и тя н еплачеше, но сега незнам какво ме чака newsm78
Ще ви пиша понеделник...хубавото е че е в групата в която е била сестра му и м епознават всички а и аз ги познавам...но това за рева не помагаааа.

# 230
  • София
Ку ку  tongue
Здравейте, мили мои, след толкова време на офф-ване.  Hug
Поседнала съм сега сред една тучна полянка, горещото кафе вие пара до мен Coffee , ветреца разклаща приятно клоните на дръвчето, на което съм подпряла морно тело, а малки фтички чуруликат околовръсТ. Но в крайна сметка, кой го е*е за малките фтички, щом съм си надънила Содом на слушалки   superuu
И както си седя, си викам, я да надникна как са моите другарки по съдба, братя по оръжие, съдружници по неволя и други филми... Разбира се, всяко завръщане трябва да е бавно и постепенно, та още не съм си дала зор да изчета предишните страници, но вий ще простите на старата си баба и се надявам да я приемете обратно ако не с отворени обятия, то поне без заканително поклащане на показалци и смръщване на вежди (от което и без това стават бръчки по челото  4470).
И тъй като стилистиката не ми позволява да се впусна в подробни нагледни обяснения за житието и страданието на грешната ТоНка, то ще се съсредоточа връз радостното събитие озарило за втори път живота на Цветито и всички, които я познаваме и обичаме  Heart Eyes
Като стара орисница, мъжка майка и бъдеща свекърва не мога да се въздържа от едно наричане и ще река - нека е здрав и силен, да е добър и обичлив, да стане независим и отговорен мъж! А с теб ще споделя, че трябва да си подготвена за тежки и продължителни болезнени състояния, като колики или никнене на зъби, ще трябва да си търпелива и да не проявяваш ревност, когато започне да се заглежда и флиртува с всяка налична жена (вероятно от около шестия месец) и да намериш сили да го пуснеш и научиш на самостоятелност, когато за нищо на света не искаш да се разделяте дори за час, а да го оставиш зависим и прилепен от теб е толкова изкушаващо...  Hug

# 231
Ай,Бабче добре си се завърнала!Отдавна не съм чела твой пост!По-често де се отчиташ!

Мишенка честито и от мен!

Последна редакция: сб, 05 сеп 2009, 15:55 от Мама Яни

# 232
Мишенка, честито и от мен, една лека бременност и едно щастливо бебче на финала  Hug

Ейййй, Баб, толкова драго ми стана като видях, че си писала. А постовете ти нямат равни просто  smile3521. Вече те искам на линия, иначе няма ти покажа Митко, да знайш  Mr. Green

# 233
  • в Надежда-та
mishenka    честито, леко бременеене и здраво бебче Hug
Их как се зарадвах.....
Да се похвалим и ние от вторник ще сме ученици Laughing Понеделник трябва да вземем последните изследвания и вторник моя юнак ще е на линия в ДЯ в Несебър. От 3 дена бръдирам дрехи, че искат всичко да е надписано и днес вече приключих.
Хубав ден и до скоро Hug

# 234
  • София
Привет и от нас. Ние пък сме отново на морето за 6-7 дена. Решихме да спретнем един есенен риболов. Водим си даже баба и дядо, ама това само за да ни държа в тонус и ядосват, не за друго  Laughing. Попаднахме на страхотни ремонтирани бунгала, с градинка с катерушки, пързалки и люлки и още екстри. За съжаление моето дете е болно на тема пързалки и познайте, кой е нон стоп пързалящ се----.

Баб, пълниш ми душата.  Hug Hug Hug

# 235
  • София
Лелеее, кой минАл оттук.  Mr. Green

# 236
  • BABYLAND
Гутен морген!    МУШ, снимките са мноу гот, има ли още?  Mr. Green  Ще кача моите /най-вероятно следобед/ и ще ти пусна линк.
   БАБКЕ, мила моя БАБКЕ, тъй драго ми стана като видях, че си се разписала. Очаквам скоро и да те видя.  Hug
   ЛьО, представям си колко ти е свита душичката заради ТЕО и яслата. След като взех решение да пусна Митето на ясла, записах го, платих такса и бях много щастлива. Ето, хубава ясла, ще тръгне от Септември...супер. Но преди около месец като ми се преобърна всичко от вътре, вкарах се в едни размисли и страсти и накрая се обадих да го отложа за пролетта.  Ей, нямаше ядене за мен, нямаше сън докато не взех решение. Бях луднала. Сега се чудя дали да не го пусна чак др. Септември  newsm78 . Казвам всичко това, защото имам възможност да си го гледам, ако нямах-от раз щеше да си тръгне детето на ясла.  Mr. Green  Хем ми се иска да е сред дечица, да го занимават целодневно, да му е веселбЪ, хем не искам да го изпускам от поглед дори за миг. Голяма съм стисла .  Thinking
   Ние ходихме до Гърция за една седмица. Прибрахме се вчера. Там беше 35 градуса, а тук клиииииинч  cold и дъжд. Wear Umbrella
   Добре дошла на ИВОНА. Много сладка кукличка си имаш. Да ви е жива и здрава.
    ДАНИ, мъжка му работа  #Cussing out Ядосах се на твоя мъж, защото най-лесно е да прехвърлиш отговорността върху др., така както той прави. А вместо да се тюхка и да те обвинява - да се вземе в ръце и да улесни ситуацията, като престане да те натоварва излишно.  Crossing Arms Дано детето се оправи бързо, но за съжаление без болестите не може да се мине, особено като започнат да се събират с много дечица. Но чудя се, кой болен мозък си пуска болното дете на градина.  ooooh!  Хем да зарази останалите дечица, хем и неговото не му е пред погледа, не се грижи сам за него...иде ми да крещя от безсилие.  #2gunfire
   ШАНТАЛЧЕ, обезцвети ли прането? Ако ТЦ, ще ти кажа един препарат-невероятен е /това е защото ни мога да осигуря изненада на мъжлето ти, ни колата да ти ремонтирам/.

# 237
Розичке,хубаво си решила ти да го отложиш Митето.Аз нямам възможност да я гледам повече,нямам баба наблизо...Освен ако не изкарам още една година неплатеното майчинство,ама....А и тя е толкова буйна,иска да играе с деца,да и е разнообразно,не мога да си представя зимата да се затворим двете вкъщи,като стане лошо времето...А пък моя мъж си е такъв,само всява допълнителна паника при подобни кризисни ситуации-когато са свързани с детето,де,иначе не е някакъв паникьор,но не знам,когато става въпрос за дъщеря му,направо е непоносим! #2gunfire
А болни деца не само,че ги пускат на градина,ми даже им носят антибиотика да им го дават лелите! #Cussing outВ нашата специално не съм виждала все още такъв случай,но за други ясли и градини знам!

Бабче,приятно изненадана съм да те видя отново в нашите редици,надявам се да ни посещаваш по-често вече!

# 238
Шанталче, какво стана с изненадата? Нали някаква друга авиокомпания ще поеме полетите с/у 25Е, дали няма да ви огрее?

Гледам за градини си говорите - при мен поне зимата ще е весело с 2-мата Simple Smile Само да намерим кой да ни носи кухнята и ще сме екстра.

# 239
Malenush, много се радвам, че сме съкварталки!:)))) Ние сме на междинния светофар на Никола Габровски, един нов жълт блок, зад двата големи, които наскоро ги построиха. Гледах снимките от партито, ама не ми беше познато детенце, може би сте от друга част на квартала. Няма значение, де ще се радвам да се видим, макар че аз сега съм малко трудноподвижна, ама живот и здраве след месец съм първа писта по площадките.  Laughing

Честита бременност на mishenka, леко и безпроблемно бременеене.

Мами, които са били Превенар, кога сложихте третата ваксина? Мислите ли да биете някакви противогрипни сега?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт