Остава само да ме отмързи и да ги кача и тях
Каки, ние сме до Гражданска защита и може би затова не сме се засичали.
Галя, обзаведе ли се с книжка бре. Докладвай

И... Запис
Аааа ?
Чак мерака ми мина ...

Иначе лелите в яслата всеки ден ми казват, че била много оправна, че била най-малка, пък другите деца й подражавали
Викам: как тъй ги респектира, а лелята: ами някой ако например се опитва да счупи някоя играчка и ние му кажем НЕ!, той не спира, ама ако Марта иде до него и му размаха пръстче и то детето се отказва!
НЕзнам да се смея ли или да плача на такива изказвания
)

До там стигна без да я нося, после я носих, возих на дръжката, ходи и така успяхме
Утре пак пеша, ама поне няма да бързаме и ще може да минем през една площадка за почивка
Иначе си мислех за бъгиборд, ама те са егати цените, по-скъпо от количката. А и то идва зима, няма къде да ходим толкова с количката, пък догодина ще си ходи и така. За сега няма да взимам нищо. А и добре, че ми е мъничка, няма 10кг
Иначе и слинга ще си нося за всеки случай
за прекрасния малък сваляч! Ще чакам снимки от първия учебен ден на Ния,да й пратиш поздрави!
и ако не ни мине котка път или майка й не получи сърцетуп от мъка, другата сряда ще е "ученичка". До кога не знам 
Отдавна не съм писала, но знаете как е - работа.
Оказа се, че искал да каже, че нищо ми няма вече
Дано и вие се разминете с операцията!
Ама твойто Марийче голяма умницааааааа! Гледах й снимките и като се замисля, че е само с 2 дена по-голяма от Мартата и си викам: тва мойто нЕма да порасне
Изглежда ми поне 5-6 месеца по-малка от Мария! Да ви е жива и здрава, чаровница! 
Явно нещо ври зад зелените очи, както обичаме да казваме с татко й