Декември 103

• 15 425
  • 302
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Розита, естествено, че има и други снимки.
Остава само да ме отмързи и да ги кача и тях  Mr. Green
Каки, ние сме до Гражданска защита и може би затова не сме се засичали.
Галя, обзаведе ли се с книжка бре. Докладвай  Heart Eyes
И... Запис  Mr. Green

# 241
  • Sofia
Та къде са новите снимки  Thinking Аааа ?
Аз ходих да се утешавам на морето, за това не съм ви се оплаквала скоро. Розичке , оправих прането, ма ти пак кажи препарата де. Колата е готова, ма не съм ходила да я видя още. Цвети , самолетни билети уж запазих от друга авиокомпания, друг хотел ... изобщо цялата програма на ново  Crossing Arms Чак мерака ми мина ...

За малко да забравя , Баааб , много се радвам да те забележа агейн  Hug

Дани, така е с детските градини, въпреки, че Мони си изкара мононуклеозата точно, когато не беше ходила на ясла. Гаранция няма ...

# 242
  • Sofia
newsm59 МАГИНТИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ДА ТЕ РАДВА МАЛКИЯ ПОРАСНАЛ КРИС, ДА ИМАТЕ ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ЕДИН ЗА ДРУГ
 И СКОРО ДА ГО НАПРАВИТЕ ЕДИН ПРЕКРАСЕН БАТКО!  smile3525 newsm51

/за малко да те изпусна,но добре,че е добрия ФБ да подскаже Wink /

# 243
Магинти, ЧРД!
Жива и здрава и все така усмихната..  Grinning
Каквото си пожелаеш, да го постигаш!  Hug
п.п. Целувки на малкия пич със слънчевите очила!  Heart Eyes

# 244
  • София
Нощна сводка kaffeetrmker_2
Луди хора звънят по нощите. Още по-луди пишат.  Лудница... И няма нищо общо с фазите на луната (трета фаза, луната е в Телец, солта и кореноплодните растения се усвояват лесно). Децата лунуват и лудуват. Аз лудвам. Лятото свършва. Лелите не са джентълмени! Що не взема да лоуд-на нещичко и лека...  bye

# 245
  • Варна
Бабчеееееееееееееее, това твоя Тео ли е?! Голямо момче е вече и такъъъъв пич! Много хитър поглед има! Heart Eyes
Абе, девойки, само мойто дете ли не расте?! Седи си малка, има си вид на бебе, изяде ни ушите, а нито качва нито на ръст дърпа, странна работа Thinking Иначе лелите в яслата всеки ден ми казват, че била много оправна, че била най-малка, пък другите деца й подражавали Shocked, че ги респектирала #Crazy Викам: как тъй ги респектира, а лелята: ами някой ако например се опитва да счупи някоя играчка и ние му кажем НЕ!, той не спира, ама ако Марта иде до него и му размаха пръстче и то детето се отказва! #Crazy НЕзнам да се смея ли или да плача на такива изказвания Joy
И понеже от няколко дни най-сетне Мартата казва изречения (разбирайте 2-3 думи последователно), ви черпя с една закусчица (Бабче, еспешали фор ю има чайче Wink)
А за който има нужда ето и кафенце:
Сега ви желая слънчев и усмихнат ден и обещавам в другата тема да пиша как мина преместването в новата къща Hug

# 246
Охоооо Бааааб ти да не би с нов апарат да си снималаааа, а????
Я кажи сега какво вкрайна сметка взе? А този прекрасния ще го изям просто- кооолко е голяяям!!!
Не се ли завърна вече, айде че да направим едназ сгляда и да има много по сериозни от тези дето си бяха тук предния път а не додоха, щото били изморени и забравили и незнам си каквоооо...
Ей мацкии за всииички ви става дума които са на територията на София...далеч им било, ааамаха...ами кажете де не вие далеч ние ще додем бе Hug

Честит рожден ден Магинти, малко на патерици!Жива и здрава да си!!!

Ние трети ден сме на ясла...е ми реве младежа, но без сълзи от вчера само протест ама як- докато го взема наобед само рев...иначе е ял всичко което са му дали.Той се справя сам прекрасно и нали е лаком....познайте!!!
ХУбав ден ви пожелавам мацки!
Дейв мерси за кафенцетоооо, а Марта и дупето и ще знае след някой друг месец...ще видиш.Тогава ще има "моля те млъкни за малко" Joy Joy Joy

# 247
Oooo, мацкиии, как сте бе Simple Smile
Баб, голям убавец твоя мъж беееее  Heart Eyes
Дейв, споко, Юлето днес като я мерихме за 3м е качила 500гр (и то с дрехите я мери доки, та не е мн сигурно) и 2см. Та сега е 9800гр и 80см, миньон. Ама не ходи на ясла, а и доки каза по-добре, че да не носи болести.
Миташки за 21 дена е качил 1030гр и 3см, другата сряда му е прегледа и ваксината. А доки каза, че обикновенно по-големите деца удрят бебетата, а нашата само му се радва. Вика, че като по-голяма действа, ама хич не иска да приказва, нищо, че разбира всичко.
Днес ходихме пеша до кухнята и после до педи, та Юлето спа над 3ч след това  Grinning До там стигна без да я нося, после я носих, возих на дръжката, ходи и така успяхме Simple Smile Утре пак пеша, ама поне няма да бързаме и ще може да минем през една площадка за почивка Simple Smile

Аааа Миташки ми се усмихва и ми гука. Днес го хванах как се усмихва, ама не съм свалила още снимките, после ще го покажа Wink

# 248
Цвети имаш ли удобна кошница на количката?Защото е голямо предимство като се измори голямото дете да има къде да седне Wink (или ти като бързаш много).

# 249
Янче, нямам такива екстри. Возя я на дръжката Simple Smile Иначе си мислех за бъгиборд, ама те са егати цените, по-скъпо от количката. А и то идва зима, няма къде да ходим толкова с количката, пък догодина ще си ходи и така. За сега няма да взимам нищо. А и добре, че ми е мъничка, няма 10кг Simple Smile Иначе и слинга ще си нося за всеки случай Wink

# 250
  • Sofia
Баб от една "кака"  Hug за прекрасния малък сваляч! Ще чакам снимки от първия учебен ден на Ния,да й пратиш поздрави!

Цвети ама вие верно сте миньони, а колко голяма ми изглежда до Миташки.  Heart Eyes

Ние почнахме да оправяме документи за ясла  Sick и ако не ни мине котка път или майка й не получи сърцетуп от мъка, другата сряда ще е "ученичка". До кога не знам  newsm78
Лио а ти как издържаш? Йо не е плакала нали?
За отчета: Вече е 11.50кг /с обувки и дрехи/ и 82см, с памперс, с биба, яде пюрета и кухня, бие се, говори и не слуша майка си особено,когато е нервна./ тва последното подлежи на гОлямо съмнение/

в предния пост пропуснах! ИВОНА добре дошла!

а да открихани и трета сливица

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 14:50 от @- munieka - @

# 251
  • Варна
Ей момичета, как сте?  Hug Отдавна не съм писала, но знаете как е - работа.
Цвети, Алекс макар и мъж е по-малък от Юлито - 9500 (с дрехи и обувки) и 80 см. А иначе вече свикна с яслата и отива с желание. Само не може все още да свикне с храната. мъжа ми като го взима веднага омита по един кроасан, че е умрял от глад.
Муни, много лошо с тази трета сливица

# 252
  • Sofia
Ами Тони сега почнах да чета и търся инфо,защото и аз съм оперирана и то като много малка. Педи ме посъветва сега с хомеопатия да видим може ли да я смалим и тнт, ако не на 3г. оперативно я махаме. Ако някой се интересува инфо

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:31 от @- munieka - @

# 253
  • Варна
Муни, аз като дете съм имала трета сливица. Не съм оперирана. Това, което знам от майка ми е, че около2-3 годишна съм взела да хъркам (ама сериозно да си хъркам) като спя. Тогава докторите са й казали, че вероятно ще го израста до 7-8 години и така е станало. Но да си призная нямам конкретна информация по въпроса. Помня само, че като ме водиха веднъж на УНГ (вече можех да чета), доктора ме прегледа и каза: "Пушка си" и аз се стреснах Joy Оказа се, че искал да каже, че нищо ми няма вече Simple Smile Дано и вие се разминете с операцията! Hug Ама твойто Марийче голяма умницааааааа! Гледах й снимките и като се замисля, че е само с 2 дена по-голяма от Мартата и си викам: тва мойто нЕма да порасне ooooh! Изглежда ми поне 5-6 месеца по-малка от Мария! Да ви е жива и здрава, чаровница! Heart Eyes
И за да не ме оплюете, че си неглижирам детето, ще взема и да го похваля  Mr. Green Вчера в яслата са апликирали топка. И лелята като я питала Марта къде ще залепи топката и тя казала: "Долу" и наистина я залепила в най-долната част от листа. И лелята я питала: А защо долу? (другите деца я лепяли в центъра на листа) и тя само се обърнала и посочила една от топките на земята в стаята и отсякла: Долу! Joy Явно нещо ври зад зелените очи, както обичаме да казваме с татко й Simple Smile
Приятен петъчен ден от мен Simple Smile

# 254
  • Sofia
Аз съм оперирана от трета, защото съм изкарала 7 бронхоплевмонии една след друга,краката ми имат още бабуни и дупки от пеницилина. Та тогава са смятали,че е от сливиците. Сега бих преровила всичко и опитала доста неща преди да допусна операция,но ако нямат ефект съм ЗА.
А за твоята малка апликаторка мога само да те поздравя! И за топката и за държанието й в яслата.  По междудругото такива истории за занимания и тнт за яслите рядко чувам, в най-добрия случай им дават играчките,водят навън, пеят или танцуват. Рисуване,апликации, моделиране знам ,че го правят вече в ДГ.

Общи условия

Активация на акаунт